Αγορά νέας τηλεόρασης

Reaction score
3
Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης

ακριβως αυτη την απορια εχω και γω!! Μπορει κάποιος να μας πει την διαφορά (θεωρία ή και πράξη) μεταξυ της C6900 και c7000 ? Υπαρχει διαφορά τιμής περί τα 150€...

Reaction score
0

Ναι η μια (6900) υπαρχει ενω η αλλη (7000) δεν υπαρχει.

Σοβαρα τωρα, η διαφορα ειναι στο real black filter που υποτιθεται οτι εχει η 7000 για καλυτερο μαυρο σε φωτεινα δωματια.
Και εχει πιο μουρατο remote η 7000

Reaction score
3

thanx fragol. Υπαρχει κανεις ομως που εχει να καταθέσει (πρακτικες) διαφορές μεταξύ των 2 μονδέλων? Αξιζει η διαφορά των 150€?

Reaction score
3

μολις ειδα το ακομη πιο νεο μοντελο c7700 (?...) οπου δεν υπαρχει ομως στο site της samsung (γιατι?...)...Ημουν κατασταλαγμενος στην C7000 αλλα περιμενα λιγακι να πεσει η τιμη της, τωρα ομως που βγηκε νεο (?....) μοντελο ψηνομαι κ γι'αυτο αφου η διαφορά ειναι περιπου 50€. Με προβληματιζει επίσης το γεγονος οτι σε review της νεας, καποιοι σχολιασαν σε καποιο αλλο site (δεν θυμαμαι που) για τα προβληματα που εχει η C7000 με τα χρωματά της...
Ξερετε κατι αλλο που δεν ξερω?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386

Νομίζω ότι είναι κωδικός για κάποιες χώρες και όχι νέο μοντέλο.

Reaction score
0
Η 7700 είναι η 7000 συν δορυφορικό δεκτή και κυκλοφορεί Γερμανία δεν είναι καινούργιο μοντέλο .στην Ελλάδα έχει έρθει μόνο η 6900 η οποία δεν έχει το φίλτρο για τις αντανακλάσεις, κατά τα άλλα είναι όμοια με την 7000 η οποία δεν πρόκειται να έρθει Ελλάδα λόγω ελληνικής αντιπροσωπείας….. έχω πάρει την 6900 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος η καλλίτερη στα χρήματα που ζητάει. .η πανα vt20 που ίσως έχει λίγο καλύτερο μαύρο έχει τα διπλά χρήματα

Reaction score
3

φιλε markkam για τσεκαρε αυτο για την c7000:

http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=5&prID=1653

http://www.e-lianos.gr/product-view.aspx?pid=37947

και αυτο για την c7700

http://www.open247.gr/eshop/products/SAMSUNG--Τηλεόραση-plasma-PS50C7700.html

http://www.expansys.com.gr/samsung-ps-50-c-7700-plasma-tv-127cm-600hz-wifi-ready-3d-ready-198982/

Επομενως ερχονται και οι 2 Ελλαδα....Γνώμες....:118::118:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386

Η 7700 είναι το μοντέλο της Γερμανικής αγοράς.Οπότε δεν ξέρω αν τα καταστήματα που τις έχουν προσφέρουν και εγγύηση της Ελληνικής αντιπροσωπίας ή αν θα πρέπει να τις αποστείλουν Γερμανία σε περίπτωση βλάβης.
Επίσηε δεν ξέρω τι διαφορές έχουν στον τηλεοπτικό δεκτη και στην υποστήριξη EPG(το ηλεκτρονικό πρόγραμμα της Digea).

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης

Η ps50c7000 δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα και μάλλον δεν θα έρθει μονό λίγες 60αρες έφερε ο Φουρλής..τα καταστήματα την διαφημίζουν αλλά δεν την έχουν την 7000 .και αν την βρεις θα είναι παρεισαγωγή .με ότι αυτό σημαίνει

Reaction score
3

δεν επιμενω τοσο για την C7700 γιατι και γω τωρα την βλεπω και με παραξενευει οτι η SAMSUNG δεν την εχει στο site της οπως σας ειπα. Οσο για την C7000 όμως την εχουν πολλοι, μερικοι ισχυριζονται ετοιμοπαραδοτη και μερικοι επισημαίνουν οτι ειναι αγορασμενη απο την ελληνικη αντιπροσωπεια , αλλωστε μπορεις να την δεις και εδω http://www.samsung.com/gr/consumer/...WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=
Αυριο θα ρωτησω και αυτοπροσωπος επομενως θα σας πω.

Reaction score
0

Φίλε, πουλάω την P50G10 που έχω, για δες μήπως σε ενδιαφέρει.

Reaction score
3

καλη τηλεοραση αλλα εχω καταληξει στην SAMSUNG. Thanx παντως
Με ενημερωσαν οτι την C7700 δεν την καλυπτει η ελλ. αντιπροσωπεια...

Reaction score
3

ρε παιδια τι έγινε, μου ειπαν απο τα Multirama που ζητησα τιμη, οτι η C7000 δεν υπαρχει και η αντιπροσωπεια δεν θα την διαθετει πλέον!!! Στην SAMSUNG εν τω μεταξυ δεν απαντουν και ημουν ωρα στην αναμονη....
Μήπως ξερει κανεις τι γινεται μ'αυτο το μοντελο τελικα, υπαρχει καποιο προβλημα?

Reaction score
0
Φίλε μου στο επαναλαμβάνω η 7000.δεν θα έρθει στην Ελλάδα ,πάρε την 6900 η ίδια τηλεόραση είναι. δεν νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό το φίλτρο. εγώ διπλά σε παράθυρο την έχω και βλέπω μια χαρά. σβηστεί έχει αντανακλάσεις, αλλά μου είναι εντελώς αδιάφορο ,δεν ενοχλεί. διαφορετικά περίμενε τα νέα μοντέλα. μιας και την αντιπροσωπεία την αναλαμβάνει η ιδία η sams. Στο τέλος του χρόνου και σίγουρα θα έχει διαφορετική πολιτική. Ελπίζω καλύτερη.

Reaction score
3

Φιλε markam σ'ευχαριστω και λαμβανω σοβαρα τις εντυπωσεις σου. Ουτε και μενα μένοχλει η αντανακλαση οταν ειναι σβηστή φυσικα και εφοσον λες οτι δεν εχεις προβλημα στην τηλεθεαση διπλα σε φωτεινο χωρο ειναι καλο!
Εχω δει παραταυτα την C7000 σε καταστημα αλλα δεν θυμαμαι που...Θα προσπαθησω να μιλησω και με SAMSUNG την Δευτερα και βλεπουμε. Η C6900 πάντως διατίθεται σε εξαιρετική τιμή σε e-shop...:107:

Reaction score
3

επανέρχομαι για ενα επειγον ερώτημά σχετικα με την SAMSUNG: Την εχω παραγγειλει απο eshop στην Ελλαδα αλλα δεν ειναι διαθεσιμη και απο αντιπροσωπεια δεν εχουν ενημέρωση για το ποτε θα ειναι γιατι δεν την εχουν ουτε αυτοι...
Εν τω μεταξυ την βρισκω Αγγλια και σε ακομη φθηνοτερη τιμη και ειμαι ετοιμος να ακυρωσω την παραγγελια και να την παραγγειλω απο UK. Θα ηθελα απλα να μου πει αν ξερει καποιος αν υπαρχει περιπτωση για καμια ασυμβατότητα (π.χ αποκωδικοποιητης dvb-t κτλ.).
thanx:102:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386

Oι τηλεοράσεις που πουλάνε στην Αγγλία έχουν ενσωματωμένη στον δεκτη την υπηρεσία freeview(κάτι σαν την δικία μας Digea) αλλά δεν ξέρω αν οι ψηφιακοί δέκτες που έχουν επάνω είναι κλειδωμένοι ούτως ώστε να λειτουργούν μόνο με αυτό το πρότυπο.Ο λόγος είναι ότι στην Αγγλία πληρώνεις ένα ετήσιο ποσό για να έχεις τηλεόραση σπίτι και όλα τα κανάλια.είτε είναι ελεύθερα είτε συνδρομητικά στέλνονται με κλειδί.
Δεν ξέρω και κάποιον που να έχει φέρει τηλεόραση απ την Αγγλία για να σου πώ αν λειτουργεί.
Στείλε ένα email αν μπορείς στο κατάστημα που ενδιαφέρεσαι να την αγοράσεις να δούμε τι θα σου απαντήσουν.

Reaction score
3

χμ...ναι κατι τετοιο φοβαμαι κ γω...θα ενημερωσω οταν εχω νέα...

Reaction score
3

Tελικα δεν ρισκαρα απο Αγγλια κ περιμενα την παραγγελια απο γνωστο eshop όπου και μολις πριν λιγες ωρες την παρελαβα!!! :626::626::626::626:
Κ οτι ειχα απογοητευτει οτι τα χριστουγεννα θα την περνουσα με την Crt 14''

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.188
Members
38.426