Sharp BD-HP90S...3D & Slim

Reaction score
1.458
Ενα πολύ όμορφο blu ray player παρουσίασε η Sharp,το BD-HP90S που αναμένεται να εμφανιστεί και στη χώρα μας.

Η πηγή είναι από το εξαιρετικό fullhd.gr

Αναφορά για το BD-HP90S είχαμε κάνει αρκετό καιρό πριν. Το μόνο που γνωρίζαμε ήταν ότι η Sharp κατασκεύαζε ένα 3D Βlu-ray player υπέρ λεπτής σχεδίασης...

Tο κατάφερε τελικά, κατασκευάζοντας ένα 3D Blu-ray ξεχωριστής σχεδίασης, που μπορεί να τοποθετηθεί και όρθιο και το ύψος της πρόσοψης του δεν ξεπερνά τα 3,6 χιλιοστά.

Ανήκει στην οικογένεια Aquos και επωμίζεται την ευθύνη να οδηγήσει την νέα 3D LED LCD σειρά της Sharp, την LE925 με πάνελ UV2A και τεχνολογία Quattron, με την επιλογή Aquos Pure Mode.

Είναι Profile 2.0, παρέχει BD-Live και συνδέεται ενσύρματα με Ethernet ή ασύρματα με το ενσωματωμένο Wi-Fi που διαθέτει, στο δίκτυο. Επίσης πληρoί το πρωτόκολλο DLNA.

Η Sharp αναφέρει ότι παρέχει πρόσβαση στο YouTube, δεν κάνει λόγο όμως για το εάν διαθέτει την πλατφόρμα NET+, η οποία προέκυψε από την συνεργασία των Philips, Loewe & Sharp.

Διαθέτει θύρα USB, παίζει αρχεία DiVX, MP3 & JPEG και διαχειρίζεται τα Dolby Tue HD & dts-HD.

Από την έξοδο HDMI δίνει 1080p, χρωματικό εύρος στα πρότυπα του x.v.YCC και βάθος χρώματος Deep Color.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Sharp BD-HP90S...3D & Slim

Επειδή το λιγουρεύομαι πολύ αυτό το player.
Το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις?Σε mkv,avi κλπ πως πάει?Βλέπει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.016

Εκατοστά πρέπει να είναι.

Reaction score
1.458

Ο δαίμων του πληκτρολογίου!Εκατοστά είναι.

Διαστάσεις. ΠxΥxΒ: Π: 430 mm, Υ: 36 mm, Β: 218 mm - Βαρος: 2,3 Kg

Reaction score
1.458

Ισως το επόμενο σαββατοκύριακο,δεν είναι σίγουρο ακόμη,να έχω στη διάθεση μου ένα μοντέλο παραγωγής για αναλυτική και αποκλειστική παρουσίαση στο φόρουμ!
Να δούμε!

Reaction score
1

Πολύ λεπτό !!!!!! υπέροχο και μινιμάλ !!!!!! το HP20 που είχα είχε εξαιρετική εικόνα, φαντάζομαι αυτό !!!! έχω πολύ καλή γνώμη για τα προϊόντα της Sharp, ελπίζω να μη το απαξιώσουν κι αυτό όπως τα πρώτης γενιάς...κάπου είδα την τιμή να παίζει στο πεντακοσάρικο.

Reaction score
1

Ενα πολύ όμορφο blu ray player παρουσίασε η Sharp,το BD-HP20S που αναμένεται να εμφανιστεί και στη χώρα μας.QUOTE]

Ακόμα σε στοιχειώνει αυτό βρε ; !! :137: μάλλον εκ παραδρομής το έγραψες στο αρχικό ποστ :137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.016

Τελικά Λεωνίδα και ο δικός σου δαίμονας του πληκτρολογίου καλά κρατεί!:103:

Reaction score
1.458

Η χαμηλότερη τιμή είναι 460 στο skroutz.Τσιμπημένη λίγο για την εποχή μας,αλήθεια είναι.
Εγώ είμαι να το ομολογήσω αυτό, sharp boy και τα προϊόντα εικόνας της Sharp δεν τα αλλάζω με τίποτα.
Οσο για το HP20S,το bd player 1ης γενιάς της Sharp,θα συμφωνήσω για την εξαίρετη εικόνα του,τώρα το ότι παράτησε την υποστήριξη η sharp κι αυτό συμβαίνει,πάντως όταν είχε βγει το Avatar σε blu ray στην Ελληνική αγορά,το Prime 3.0 με το firmware της εποχής αρνήθηκε να το παίξει (μετά από περίπου 2 μήνες βγήκε αναβάθμιση που διόρθωνε το πρόβλημα),ενώ το hp20s έκανε 6' να το φορτώσει αλλά τελικά το έπαιξε με μενού και όλα!
Εγώ ακόμη το έχω στο υπνοδωμάτιο το hp20s και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντοχή του στο χρόνο!

Reaction score
1.458

Ηταν το 1ο μου blu ray player παιδιά το Hp20s και ως γνωστόν η 1η αγάπη δεν ξεχνιέται ποτέ!:126:

Reaction score
1

Ηταν το 1ο μου blu ray player παιδιά το Hp20s και ως γνωστόν η 1η αγάπη δεν ξεχνιέται ποτέ!:126:

Εγώ το ξέχασα γρήγορα πάντως :142: αυτό που μου μένει αξέχαστο είναι η εικόνα του και επειδή έχω μέτρο σύγκρισης το LG τολμώ να πω πως το Sharp αν και παλαιότερη υλοποίηση ήταν ένα κλικ καλύτερο :126:

Reaction score
1

...είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντοχή του στο χρόνο!

Αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν το είχα πάρει ήταν το πόσο στοιβαρή και ποιοτική κατασκευή ήταν μέχρι και χρυσές συνδέσεις είχε !! Κρίμα τέτοιο player να το απαξιώσουν λόγω software...καμμιά φορά μου τη δίνει γιατί τουλάχιστον τα DVD players ότι έκαναν το 1998 π.χ. το κάνουν και τώρα δεν υπόσχονται τίποτα παραπάνω στο θέμα της αναπαραγωγής, ενώ τα blu αν και 6 περίπου χρόνια στην αγορά ακόμα ψαχνονται και παιδεύουν τον τελικό χρήστη...:141:

Reaction score
1.458

Αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν το είχα πάρει ήταν το πόσο στοιβαρή και ποιοτική κατασκευή ήταν μέχρι και χρυσές συνδέσεις είχε !! Κρίμα τέτοιο player να το απαξιώσουν λόγω software...καμμιά φορά μου τη δίνει γιατί τουλάχιστον τα DVD players ότι έκαναν το 1998 π.χ. το κάνουν και τώρα δεν υπόσχονται τίποτα παραπάνω στο θέμα της αναπαραγωγής, ενώ τα blu αν και 6 περίπου χρόνια στην αγορά ακόμα ψαχνονται και παιδεύουν τον τελικό χρήστη...:141:
Εχεις απόλυτο δίκιο σε όλα!Πάντως εμένα μέχρι να τα φτύσει από την κρεβατοκάμαρα δε φεύγει!

Reaction score
1

Εχω μιά εικοσάρα στερεοφωνική Sharp B21-E made in Japan στη κουζίνα του σπιτιού.Το κτήνος αγοράστηκε το 1994 όταν παντρεύτηκα πακέτο με το Sony SLV-920E που είχα χαρίσει στο Νίκο, και έχει παίξει χιλιάδες ώρες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, τη στιγμή που οι γαλλικές Sony της εποχής δεν την έφταναν καν στην ποιότητα κατασκευής...γι' αυτό σου λέω έχω πολύ καλή γνώμη για τα προϊόντα της Sharp :107: ...λίγο οφ τόπικ και ζητώ συγγνώμη.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos