Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747
Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Δεν έχω Ελληνική υπηκοότητα καρντια μου :105:

Γιατι λές δεν τόχαμε καταλάβει?:143:

Αν λοιπόν δεν σ αρέσει , πίσω στη χώρα σου κι άσε εμας να βγάλουμε το φίδι απ την τρύπα.

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτ

Ναι.Μονο που τα μικροκομματικα συμφεροντα κλπ δεν σταματουν στις οποιες παραταξεις.Και εσυ το ξερεις καλα αυτο.Εχουν διαποτισει ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας οπως φυσικα και η καχυποψια (δικαιολογημενη η οχι)
Όταν μιλάμε για πανεπιστήμια είναι πολύ συγκεκριμένα τα κομματικά συμφέροντα και σε μεγάλο βαθμό διαφοροποιημένα από τα αντίστοιχα της υπόλοιπης κοινωνίας...
Αν η κοινωνία ήξερε τι γίνεται πραγματικά στα πανεπιστήμια θα ξέρναγε...
Για να μην θεωρητικολογούμε γενικώς και αορίστως όμως, για πες μου την δική σου γνώμη: εσύ είσαι σύμφωνος με την έρευνα για τον ιδιωτικό τομέα από τα δημόσια πανεπιστήμια?
Και επίσης είσαι σύμφωνος με την μονιμότητα των καθηγητών στα πανεπιστήμια?

Reaction score
4

Γιατι λές δεν τόχαμε καταλάβει?:143:

Αν λοιπόν δεν σ αρέσει , πίσω στη χώρα σου κι άσε εμας να βγάλουμε το φίδι απ την τρύπα.
:204: Ότι και να λένε τα χαρτιά και η αντιπαράθεση ρε Νίκο η Ελλάδα είναι ωραία και μας την έχουν γ@μ@σ@ι και εμείς δεν κάνουμε τίποτα....ο λόγος που λέω ότι λέω είναι μπας και μερικοί σκεφτούν ότι πρέπει να αλλάξουμε πλεύση τώρα.

Ξέρω ότι όσο και να διαφωνείτε με τον τρόπο μου σίγουρα νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξουν όλα στην Ελλάδα αρχίζοντας από το ΔΝΤ και τους πολιτικούς μας.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

:204: Ότι και να λένε τα χαρτιά και η αντιπαράθεση ρε Νίκο η Ελλάδα είναι ωραία και μας την έχουν γ@μ@σ@ι και εμείς δεν κάνουμε τίποτα....ο λόγος που λέω ότι λέω είναι μπας και μερικοί σκεφτούν ότι πρέπει να αλλάξουμε πλεύση τώρα.

Ξέρω ότι όσο και να διαφωνείτε με τον τρόπο μου σίγουρα νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξουν όλα στην Ελλάδα αρχίζοντας από το ΔΝΤ και τους πολιτικούς μας.

Η Ελλάδα είναι ωραία γιατί ο καθένας κάνει οτι γουστάρει και μετά ζητάει και τα ρέστα.
Για ν αλλάξουν οι πολιτικοί που μας εφτασαν στο ΔΝΤ ,πρέπει ν αλλάξει ο πολίτης.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Π

Για να μην θεωρητικολογούμε γενικώς και αορίστως όμως, για πες μου την δική σου γνώμη: εσύ είσαι σύμφωνος με την έρευνα για τον ιδιωτικό τομέα από τα δημόσια πανεπιστήμια?
Δεν θα εφερνα αντιρρησεις .

Reaction score
4

Η Ελλάδα είναι ωραία γιατί ο καθένας κάνει οτι γουστάρει και μετά ζητάει και τα ρέστα.
Για ν αλλάξουν οι πολιτικοί που μας εφτασαν στο ΔΝΤ ,πρέπει ν αλλάξει ο πολίτης.
Εμμ γιατί έλεγα οτι έλεγα πριν στα λόγια μου έρχεσαι...κάποιος που αδιαφορεί και απλά θέλει να βολευτεί τι είναι ???

Reaction score
4

Και μην μου πεις βολεψακιας αχαχαχαχαχαχαχα

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Εμμ γιατί έλεγα οτι έλεγα πριν στα λόγια μου έρχεσαι...κάποιος που αδιαφορεί και απλά θέλει να βολευτεί τι είναι ???
Πάντως όχι ....πανο.

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Δεν θα εφερνα αντιρρησεις .
Την διακοπή της δωρεάν εκπαίδευσης -σίτισης, συγραμμάτων κλπ- αμέσως μόλις κλείσει χρονικά ο επίσημος προβλεπόμενος χρόνος διάρκειας φοίτησης ανά σχολή?
4 χρόνια πανεπιστήμιο, 5 χρόνια πολυτεχνείο, 6 χρόνια ιατρική κλπ.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Την διακοπή της δωρεάν εκπαίδευσης -σίτισης, συγραμμάτων κλπ- αμέσως μόλις κλείσει χρονικά ο επίσημος προβλεπόμενος χρόνος διάρκειας φοίτησης ανά σχολή?
4 χρόνια πανεπιστήμιο, 5 χρόνια πολυτεχνείο, 6 χρόνια ιατρική κλπ.
Δεν θα εφερνα αντιρρησεις.Αρκει το συστημα να υποστηριζε τις διαφανεις διαδικασιες και την πραγματικη τιμωρια οσων εφευρισκουν πλαγιους μεθοδους παρακαμψης αυτων και πιεσης .( Ευτυχως που δεν μιλαμε θεωρητικα :138: )

Reaction score
4

Πάντως όχι ....πανο.
Πες το όπως θες δεν έχει σημασία.Μονο αν αναλογιστείς πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν και για να αλλάξει ομαλά η όλη κατάσταση θα σε πιάσει απελπισία.

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Δεν θα εφερνα αντιρρησεις.Αρκει το συστημα να υποστηριζε τις διαφανεις διαδικασιες και την πραγματικη τιμωρια οσων εφευρισκουν πλαγιους μεθοδους παρακαμψης αυτων και πιεσης .( Ευτυχως που δεν μιλαμε θεωρητικα :138: )
BINGO!
Βάζεις το "αρκεί".
Στην Βρετανία λοιπόν (για παράδειγμα αφού πολλοί την εκθειάσανε) τίποτε δεν είναι δωρεάν για κανένα. Ούτε στον πρώτο χρόνο. Φέτος μάλιστα 3πλασιάσανε και τα ΔΙΔΑΚΤΡΑ.
Για όλους υπάρχει η δυνατότητα να πάρουν φοιτητικό δάνειο (το οποίο αποπληρώνουν βέβαια). Δεν έχεις? Πάρε δάνειο...

Αν γίνουν -όχι αυτά τα extreme- στην χώρα μας, τα ελάχιστα -πχ σύνδεση πανεπιστημίου με βιομηχανία, την συνεπαγόμενη άρση της μονιμότητας των καθηγητών κλπ- θα δεις μετά αν υπάρχουν διαφανείς διαδικασίες...
Δεν υπάρχει τίποτε πιο διαφανές από το αποτέλεσμά σου: παράγεις? πληρώνεσαι, δεν παράγεις σε τρώει η μαρμάγκα.
Γιατί αυτό υπάρχει στις χώρες που θαυμάζετε αλλά επ'ουδενί το θέλετε για εδώ!

Ε λοιπόν αδέρφια μου παραπονεμένα θα σας το πω χοντρά (και χωρίς παρεξήγηση):
Και η π@ύτσα στον κ@λο και η ψυχή στον παράδεισο ΔΕΝ γίνεται. Και εσείς αυτό θέλετε...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

BINGO!
Βάζεις το "αρκεί".
Στην Βρετανία λοιπόν (για παράδειγμα αφού πολλοί την εκθειάσανε) τίποτε δεν είναι δωρεάν για κανένα. Ούτε στον πρώτο χρόνο. Φέτος μάλιστα 3πλασιάσανε και τα ΔΙΔΑΚΤΡΑ.
Για όλους υπάρχει η δυνατότητα να πάρουν φοιτητικό δάνειο (το οποίο αποπληρώνουν βέβαια).

Αν γίνουν -όχι αυτά τα extreme- στην χώρα μας, τα ελάχιστα -πχ σύνδεση πανεπιστημίου με βιομηχανία, την συνεπαγόμενη άρση της μονιμότητας των καθηγητών κλπ- θα δεις μετά αν υπάρχουν διαφανείς διαδικασίες...
Δεν υπάρχει τίποτε πιο διαφανές από το αποτέλεσμά σου: παράγεις? πληρώνεσαι, δεν παράγεις σε τρώει η μαρμάγκα.

Και η π@ύτσα στον κ@λο και η ψυχή στον παράδεισο ΔΕΝ γίνεται. Και εσείς αυτό θέλετε...
Ναι αλλά στην βρετανια όλοι οι φοιτητές δουλεύουν και οι γονείς τους δεν τους κάνουν πλύση εγκέφαλου οτι είναι αινσταιν.
Ρε εσύ δεν τα παραλές πως μπορεί να ξέρεις τι θέλουμε εμείς ?Ποιες π@ύτσα στον κ@λο και η ψυχή στον παράδεισο αυτά είναι κλισέ και δεν θα μας βγάλουν απο την κατάσταση πού βρισκόμαστε

Reaction score
33

Ναι αλλά στην βρετανια όλοι οι φοιτητές δουλεύουν και οι γονείς τους δεν τους κάνουν πλύση εγκέφαλου οτι είναι αινσταιν.
Στην Βρετανία επίσης οι γονείς δεν πληρώνουν φροντιστήρια για να μπορούν οι φοιτητές να παρακολουθούν την σχολή τους!!!!!!
Αν όμως πει κανείς εδώ, έχασες το μάθημα 2 φορές σε πετάνε έξω από το Πανεπιστήμιο -όπως γίνεται σε κάποια σοβαρά Γαλλικά πανεπιστήμια- τότε θα γίνει επανάσταση.
Εδώ υπάρχει "σοβαρή" επιχειρηματολογία να μπαίνουν τα παιδιά στην ανώτατη εκπαίδευση με βαθμό κάτω του 10!!!!
Τι μου λες τώρα, ότι φταίνε οι γονείς εδώ? ΟΚ αλλά και τα παιδάκια τους βολεύονται μια χαρά...και υπερασπίζονται το άσυλο....

Τώρα γιατί το πανεπιστήμιο κατάντησε άσυλο ανιάτων συνεχίζει να παραμένει μυστήριο ε?

Reaction score
1.213

BINGO!
Βάζεις το "αρκεί".
Για όλους υπάρχει η δυνατότητα να πάρουν φοιτητικό δάνειο (το οποίο αποπληρώνουν βέβαια). Δεν έχεις? Πάρε δάνειο...

Εμενα παλι με μπερδεψες .

Ξεικινησαμε απο αυτο :

..και φθασαμε στην καταβολη διδακτρων (και υπερογκων φοιτητικων δανειων ) απο το πρωτο ετος ? Ποιες ειναι οι χωρες που θαυμαζουμε , ποια ειναι αυτα ακριβως που θαυμαζουμε , ποιοι ειμαστε εμεις που τα θαυμαζουμε , και πoιοι φερνουν αντιρρησεις ωστε να υλοποιηθουν αυτα ? Μηπως βιαστηκες να βγαλεις bingo ? :137:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.737
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo