Επιλογεας εισοδων

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Επιλογεας εισοδων

Γιαννη, εκεινη η μαρκα που ειχες παρει τον προενισχυτη ακουστικων μπορει να εχει source selector. Για κοιτα athensproaudio.gr

Reaction score
5.893

Γιαννη, εκεινη η μαρκα που ειχες παρει τον προενισχυτη ακουστικων μπορει να εχει source selector. Για κοιτα athensproaudio.gr
Παντελη κοιταξα και στην sm pro audio,αλλα εχει ενα προενισχυτη για επιλογεα εισοδων με volume για ενεργα ηχεια στα 138 ευρω.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Παντελη κοιταξα και στην sm pro audio,αλλα εχει ενα προενισχυτη για επιλογεα εισοδων με volume για ενεργα ηχεια στα 138 ευρω.
μπα, δε λεει, παει πολυ το μαλλι. Δεν πρεπει να ναι δυσκολο παντως να φτιαξεις εναν.

Reaction score
2.243
Re: Απάντηση: Επιλογεας εισοδων

Καλό ακούγεται αυτό! (όχι για αυτό που θες εσύ βέβαια!) Λινκ;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογεας εισοδων

Notis, αν σε ενδιαφερει απλα ενας παθητικος προ για ενεργα, μπορεις να αγορασεις ενα alps μπλε, υποδοχες rca και ενα μικρο case και τον φτιαχνεις μονος σου.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογεας εισοδων

130 ευρω...
Αν ειναι να δωσεις τετοια χρηματα, και δεν χτυπας απεξω το μικρο Beresford 7520 που ειναι προενισχυτης, ενισχυτης ακουστικων και DAC με USB, optical και coaxial εισοδους?

http://www.beresford.me/PP/_TC2D7520_Stereo_Audio_Digital_to_Analogue_Converter.html

Reaction score
2.243
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογεας εισοδων

Notis, αν σε ενδιαφερει απλα ενας παθητικος προ για ενεργα, μπορεις να αγορασεις ενα alps μπλε, υποδοχες rca και ενα μικρο case και τον φτιαχνεις μονος σου.
Υπάρχουν αντίστοιχα με το ποτ, και επιλογείς εισόδων έτοιμοι; Υποθέτω θα υπάρχουν, αλλά απορώ, ένα μπλε αλπς, ένας αντίστοιχος επιλογέας, κουτί, βυσματάκια και καλώδιο θα βγουν πολύ κάτω;

Έχω κάτι ιδέες τελευταία, οπότε αν είναι κάτι απλό δε θα είχα πρόβλημα να παλέψω να φτιάξω για πρώτη φορά κάτι μόνος μου. Ποιος ξέρει μπορεί να μου ανοίξει η όρεξη!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογεας εισοδων

Υπάρχουν αντίστοιχα με το ποτ, και επιλογείς εισόδων έτοιμοι; Υποθέτω θα υπάρχουν, αλλά απορώ, ένα μπλε αλπς, ένας αντίστοιχος επιλογέας, κουτί, βυσματάκια και καλώδιο θα βγουν πολύ κάτω;

Έχω κάτι ιδέες τελευταία, οπότε αν είναι κάτι απλό δε θα είχα πρόβλημα να παλέψω να φτιάξω για πρώτη φορά κάτι μόνος μου. Ποιος ξέρει μπορεί να μου ανοίξει η όρεξη!!
ακουσα ενα τετοιο "κουτακι" ιδιοκατασκευη, με ενεργα Tannoy 601d το οποιο οταν μπηκε πανω στα ηχεια, εδωσε μια "μουνταδα" και εφερε τα agressive πριμα τους εκει που πρεπει. Alps.

δεν ξερω αν θα βγει πολυ φθηνοτερο αλλα ειναι κ η χαρα της δημιουργιας στη μεση, πιστευω θα τα καταφερεις:126:

ασε που το δικο σου pro θα χει κ blue Alps.. Το SM τι καλυτερο να χει..

Reaction score
5.893

Ωραιαααα!! Ο notiskas βρηκε μαλλον λυση!! Με το θεμα μου τι γινεται???
Μαλλον θα παμε στην ιδιοκατασκευη οπως βλεπω...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ωραιαααα!! Ο notiskas βρηκε μαλλον λυση!! Με το θεμα μου τι γινεται???
Μαλλον θα παμε στην ιδιοκατασκευη οπως βλεπω...
Σχεδον ιδια κατασκευη, εσενα ειναι πιο ευκολη απ του Νοτη. Δεν χρειαζεσαι κ ποτενσιομετρο αρα θα σου ρθει κ πολυ φθηνοτερο. Παντως κ τα 15 ευρω που κοστιζει εκεινο που εδειξες στο λινκ, λιγα ειναι, που ξερεις μπορει να κανει μια χαρα τη δουλεια του..

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719

Χαιρετώ. Γιατί δεν κοιτάς κατά E-bay μεριά έτοιμο board με επιλογή εισόδων με τηλεχειριστήριο, motorized volume control με ALPS;
Γιάννης

Reaction score
11

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.119
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead