Φωτογράφοι κι όχι μόνο, δείξτε το ταλέντο σας

Reaction score
4.957
Re: Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Σημερα θα σας το το 'γυρισω' στα ηλιοσπορα,ετσι για να αλλαξουμε και λιγο....'παραστασεις'.

:607::607::607:

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Τι μουσούδα είναι αυτή!!!
Κυριολεκτικά μεγάλη γατούλα! :442:
Ή μήπως η γατούλες είναι μικρά τιγράκια! :107:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.908
Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

τον ουρανό τον "έχεις" πολύ, τό'χεις ρε παιδί μου, ναι!

δε μας λες, τι κάνεις? πως το κάνεις δηλαδή? γιατί να βγαίνει αυτό με ένα απλό κλικ πάνω σε κείνο το στρόγγυλο κουμπί στην πάνω δεξιά γωνία του σώματος, δε νομίζω... ή μήπως κι αυτή είναι χα-ντε-αρ?

Reaction score
577

Η πρωτη σε κερδιζει το b/w και οι γραμμες
η δευτερη για το paning
Η τριτη για την γωνια ληψης την σθνθεση και τo χρωμα του ουρανου
οπως και η τεταρτη...
Εξαιρετικες ληψεις ολες τους τυπικη δουλεια του Νικου...
Μπραβο

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.762
Ρε παιδιά, έλεος!!!

Πήραμε κι εμείς μια φωτογραφική, πήραμε μετά μια καλύτερη, τέτοιες φωτογραφίες δεν βγάλαμε ποτές!!!:141::141: Δεν μπορεί, από κάπου τις αντιγράψατε, και μας τις κοτσάρετε εδώ, να μας βγαίνουν τα μάτια έτσι:111:, να γελάτε με μας που τις κοιτάμε σαν χάνοι....:142::142:

Λοιπόν, την επόμενη φορά, θα με πάρει κάποιος από το χεράκι, με τη φωτογραφική του, θα διαλέξει τόπο, ώρα, φώς, κάδρο, θα τη ρυθμίσει και εγώ θα κάνω μόνο το "κλικ". Και μετά θα ανεβάσουμε τη φωτογραφία στο σάιτ. Κι άμα είναι το ίδιο να με χ@σ@τε.:143:

Άντε πια....:138::138:

Reaction score
17.817
Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Τι μουσούδα είναι αυτή!!!
Κυριολεκτικά μεγάλη γατούλα! :442:
Ή μήπως η γατούλες είναι μικρά τιγράκια! :107:

:137:

Reaction score
17.817

leonkoum,πολυ ομορφες οπως μας εχεις συνηθισεις.:107:

Νικ....,"το χεις" νεε μου!Τι να λεμε τωρα....:137:

Reaction score
7

Leonkoum, πεντακάθαρες και οξύτατες όλες (μα όλες ρε παιδί μου!) - προτιμώ βέβαια την αράχνη και την πρώτη από τους ηλιόσπορους.
Νίκο, πολύ όμορφες όλες, αλλά θα προτιμήσω την "Three, two, one".

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.908

κάνει μάγια βρε!

Reaction score
11.872
Μα τί απροσεξία είναι αυτή! Και τις 2 φορές έτυχε το ποστ μου να είναι στο τέλος της σελίδας και έχω παρατηρήσει ότι όταν αλλάξει σελίδα, πολλές φορές δε διαβάζονται τα προηγούμενα.

Reaction score
577
Απάντηση: Re: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Επαναλαμβάνω την ερώτηση.
Ουπς,συγνωμη δεν το προσεξα..
Η φωτο ειναι τραβηγμενη με τον 105mmVR και την D300 στο f13 με το sb900 και τριποδο.
Kαποτε ημουν πορωμενος με το 1:1 αλλα τον τελευταιο-πολυ-καιρο το αποφευγω,το 1:2 μου αρκει και οχι πολυ κοντα στο θεμα για να μεγιστοποιησω το dof.
Επεξεργασια μονο πια στο captureNX2 και φυσικα μονο σε NEF αρχειο.

Εδω μια αλλη με διαφορετικη προσεγγιση..

Reaction score
3

τον ουρανό τον "έχεις" πολύ, τό'χεις ρε παιδί μου, ναι!

δε μας λες, τι κάνεις? πως το κάνεις δηλαδή? γιατί να βγαίνει αυτό με ένα απλό κλικ πάνω σε κείνο το στρόγγυλο κουμπί στην πάνω δεξιά γωνία του σώματος, δε νομίζω... ή μήπως κι αυτή είναι χα-ντε-αρ?

Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!:102::102: Ναι Κώστα, είναι ελαφρύ HDR για να γράψει δείχνει έτσι ο ουρανός! Αλίμονο αν έβγαινε έτσι με ένα απλό κλίκ!:105: Ήθελα να τα τονίσω γιατί πραγματικά εκείνη την ημέρα είχε φανταστικό ουρανό και ήταν κρίμα να μη το εκμεταλλευτώ! Βέβαια δεν ήθελα να φαίνεται και πολύ η επεξεργασία του HDR και νομίζω πως είναι μια χαρά έτσι όπως την έχω.

Petro αν και απευθύνεσαι στο Λεωνίδα θα σου πω τι κάνω εγώ. Είναι απλό, όταν την κάνω resize για να την βάλω σε ένα forum, την δίνω λίγο οξύτητα σε ένα επιθυμητό βαθμό ώστε να δείχνει καλά την λεπτομέρεια.:102:

Λεωνίδα, φοβερή macro!!:112::112:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.908

Ναι Κώστα, είναι ελαφρύ HDR για να γράψει δείχνει έτσι ο ουρανός! Αλίμονο αν έβγαινε έτσι με ένα απλό κλίκ!:105: Ήθελα να τα τονίσω γιατί πραγματικά εκείνη την ημέρα είχε φανταστικό ουρανό και ήταν κρίμα να μη το εκμεταλλευτώ! Βέβαια δεν ήθελα να φαίνεται και πολύ η επεξεργασία του HDR και νομίζω πως είναι μια χαρά έτσι όπως την έχω.
τέλεια Νικ! έτσι ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ την ιδανική χρήση του HDR, δηλαδή να μη φαίνεται αν είναι δυνατόν έως και καθόλου η επεξεργασία! Να δούμε πότε θ'αρχίσω ν'ασχολούμαι πιο πολύ (την αρχή την έκανα, έχω βγάλει με μπράκετινγκ κάτι 5-άδες που περιμένουν υπομονετικά να βρεθεί χρόνος...)

όσο για σένα λεο, το ακριδόνι σου είναι ανπιστέφταμπλ! τι στάση πήρε το ζωντανό! τέλεια! ακόμα και το στάχυ είναι πολύ καλό εκεί που είναι! πραγματικά, μας φοράτε τα γυαλιά...:126:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.331

Κάπου είχα κι εγώ μια πράσινη ακριδούλα, αλλα πρέπει να είναι άλλο είδος εάν κρίνω από το μάτι

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.908

τασούλη το μάτι τό'σκισες! καλά βρε, στο μικροσκόπιο τό'βαλες?

το βάθος πεδίου πάντως, είναι τραγικά λίγο.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.331

Είναι πολύ μεγάλη μεγέθυνση (πάνω από 1:1, Tamron 90/2,8 + extension 25mm) το διάφραγμα ήταν στο φ/8 ή φ/11 (ήταν στο χέρι και δεν με έπαιρνε να κλείσω άλλο). Το κάδρο κροπαρίστηκε από τα 10 στα 4mp εάν θυμάμαι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.627
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7