- Reaction score
- 15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καταπια την γλωσσα μου!
:142::143::142:Απάντησε μωρή κόταααααα!
:142::143::142:Απάντησε μωρή κόταααααα!
Zizik Καλημέρα:142:
Zizik Καλημέρα:142:
H απόσταση κάνει και τις μεγαλύτερες αγάπες να μαραζώνουν...:143::143::143:Καλημέρα Nelson! :127::127:
Πιάσαμε το τυπικό? Zizik-Nelson! :142::142:
H απόσταση κάνει και τις μεγαλύτερες αγάπες να μαραζώνουν...:143::143::143:
Αφού έχασα το χθεσινοβραδυνό με τον Madpax, δεν την ξαναπατάω!:136:Νωρίς αρχίσαμε σήμερα!
Αφού έχασα το χθεσινοβραδυνό με τον Madpax, δεν την ξαναπατάω!:136:
Αλήθεια, αφού κάναμε κ@λο το thread του ιδρυτή, θα μας πει τίποτα, ή θα καταπίνει ακόμα τη γλώσσα του?
Αυτό είναι φυσικό, θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να καταπιείς εσύ την γλώσσα σου, γιατί έχεις ''άλλη'' εικόνα στο μυαλό σου!! :137:τον 20αρη τον ειχα δει στην PSA,κατα πασα πιθανοτητα θα τον ψηφιζα το καλυτερο προβολικο που εχω δει στην χαμηλη κατηγορια,αλλα ηταν και το κομματι που ειχαμε δει,πολυ σπανια τελεια συγκλιση σε τριτσιπο που εχω δει,αυτα βεβαια ειναι καθαρη τυχη.Περασε λιγο αφανης,βγαλανε μετα τον επομενο,τελος παντων.Αλλα ομολογω αδυνατω να κατανοησω περι γλωσσας!!:116:
Ισως δεν εχω γινει αρκετα κατανοητος.Όταν μένει με το στόμα ανοικτό κάποιος που έχει δει περισσότερους προβολείς από τη μεγάλη πλειοψηφία των κατόχων-υποψήφιων κατόχων, τί πρέπει να κάνουν οι κοινοί θνητοί?:136::111:
Αγαπητε Βαγγελη, συγχωρα με που δεν θα μπω σε λεπτομερειες για κοστη.ποσο ειναι το κοστος του προβολεα και της συγκεκριμενης οθονης;
Μητσο, εχεις κανει ενα μικρο λαθακι.τον 20αρη τον ειχα δει στην PSA,κατα πασα πιθανοτητα θα τον ψηφιζα το καλυτερο προβολικο που εχω δει στην χαμηλη κατηγορια,αλλα ηταν και το κομματι που ειχαμε δει,πολυ σπανια τελεια συγκλιση σε τριτσιπο που εχω δει,αυτα βεβαια ειναι καθαρη τυχη.Περασε λιγο αφανης,βγαλανε μετα τον επομενο,τελος παντων.Αλλα ομολογω αδυνατω να κατανοησω περι γλωσσας!!:116:
:405: ουπς!!!Αμ ετσι που τους βγαζει η Σονυ που να προλαβει κανεις :142:Μητσο, εχεις κανει ενα μικρο λαθακι.
Μιλας για τον 10αρη η τον 40αρη
Ο 20αρης βρισκεται ηδη δυο γεννιες μετα...:126:
Ισως δεν εχω γινει αρκετα κατανοητος.
Η εκπληξη προηρθε περισσοτερο απο το γεγονος οτι ειχα δει τον 20αρη
φευγαλεα διχως να μου κανει εντυπωση, ισως επειδη ανηκει στην κατηγορια
των λεγομενων "οικονομικων" προβολεων.
Οταν καθησα και το ειδα με την ησυχια μου, και μετα απο λιγο "παιξιματακι"
ολα αλλαξαν...
Το οτι καποιος εχει δει περισσοτερους προβολεις απο καποιον αλλον δεν σημαινει
απολυτως τιποτα:126: