- Reaction score
- 144.965
Αυτός είναι ο "τίτλος" των κατηγοριών που ασχολούνται με την υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής στον γνωστό μας δικάναλο ήχο.
Προφανώς, πουθενά δε βλέπετε κατηγορία "High End" ή άλλα "παρατράγουδα", κάτι που σημαίνει πως στο πέρασμα του χρόνου, υπήρξε μια "εξέλιξη", καλώς ή κακώς, που έβαλε τα πράγματα σε μια συγκεκριμένη "κατηγοριοποίηση", αποδεκτή (λέμε) ως τώρα.
Δυστυχώς βέβαια, όπχιος κάνει το λάθος να γράψει για "Hi-End", είναι εκ των πραγμάτων "εκτός θέματος", κάτι που σαφώς αποτελεί "πρόβλημα".
Μήπως είναι πια καιρός για νέα "εξέλιξη"?
Μήπως το κλίμα "σηκώνει" αλλαγή? (αλα παπανδρέου, νοτ δι τζούνιορ)
Προσωπικά, επειδή το θέμα εκ των πραγμάτων "σηκώνει" μπόλικο χαβαλέ, και για να μη χαλάμε και τη "ζαχαρένια μας" δηλαδή, προτείνω να προχωρήσουμε σε νέους, πρωτοποριακούς ίσως χαρακτηρισμούς, για την κατηγορία του (απαρχαιωμένου αλλά ακόμα γοητευτικού) "δικάναλου ήχου".
Οι προσωπικές μου προτάσεις για τον χαρακτηρισμό της κατηγορίας αυτής, παραμένουν σταθερές στο πέρασμα του χρόνου, και είναι οι εξής:
Προτεινόμενοι Τίτλοι:
1. Και γ...ώ τα στέρεα
2. Μάνα μου τα καλώδιά σου
3. Αναλογικοί Ντιτζιταλοφρίκουλες
4. Αρρώστια είναι... θα περάσει
5. Ήχος και παράνοια: Μια κλινική μελέτη σε εξέλιξη
6. Στου κουφού την πόρτα
έτσι ακριβώς τα είχα προτείνει πριν από 5 χρόνια. Άραγε, έφτασε η ώρα της αλλαγής?
Παρακαλώ για την κατάθεση των προτάσεών σας...
:137::138::135::116:
Προφανώς, πουθενά δε βλέπετε κατηγορία "High End" ή άλλα "παρατράγουδα", κάτι που σημαίνει πως στο πέρασμα του χρόνου, υπήρξε μια "εξέλιξη", καλώς ή κακώς, που έβαλε τα πράγματα σε μια συγκεκριμένη "κατηγοριοποίηση", αποδεκτή (λέμε) ως τώρα.
Δυστυχώς βέβαια, όπχιος κάνει το λάθος να γράψει για "Hi-End", είναι εκ των πραγμάτων "εκτός θέματος", κάτι που σαφώς αποτελεί "πρόβλημα".
Μήπως είναι πια καιρός για νέα "εξέλιξη"?
Μήπως το κλίμα "σηκώνει" αλλαγή? (αλα παπανδρέου, νοτ δι τζούνιορ)
Προσωπικά, επειδή το θέμα εκ των πραγμάτων "σηκώνει" μπόλικο χαβαλέ, και για να μη χαλάμε και τη "ζαχαρένια μας" δηλαδή, προτείνω να προχωρήσουμε σε νέους, πρωτοποριακούς ίσως χαρακτηρισμούς, για την κατηγορία του (απαρχαιωμένου αλλά ακόμα γοητευτικού) "δικάναλου ήχου".
Οι προσωπικές μου προτάσεις για τον χαρακτηρισμό της κατηγορίας αυτής, παραμένουν σταθερές στο πέρασμα του χρόνου, και είναι οι εξής:
Προτεινόμενοι Τίτλοι:
1. Και γ...ώ τα στέρεα
2. Μάνα μου τα καλώδιά σου
3. Αναλογικοί Ντιτζιταλοφρίκουλες
4. Αρρώστια είναι... θα περάσει
5. Ήχος και παράνοια: Μια κλινική μελέτη σε εξέλιξη
6. Στου κουφού την πόρτα
έτσι ακριβώς τα είχα προτείνει πριν από 5 χρόνια. Άραγε, έφτασε η ώρα της αλλαγής?
Παρακαλώ για την κατάθεση των προτάσεών σας...
:137::138::135::116: