Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Κι εγώ χύμα τις έχω σε ένα φάκελο , π.χ. έχω ένα φάκελο HD Movies και μέσα σε αυτόν χύμα ταινίες και υπότιτλους. Αν έχει σωστά γραμμένες τις ταινίες (καθαρές χωρίς Bdrip , Axxo και τέτοια) με κενά και όχι underscore θα στις αναγνωρίσει άμεσα και εύκολα.
Ναι κατάλαβα τι λές κι εγώ έτσι τα έχω ! Απλά για να ξεχωρίζω τα m2ts από τα mkv τα γράφω με κεφαλαία και μικρά αντίστοιχα...πάρε μιά ιδέα από τη φώτο.

Και μέσα στον κάθε φάκελλο είναι έτσι...έβαζα και ένα jpeg αρχείο με το εξώφυλλο της ταινίας γιατί το mede8er μου τα έδειχνε στην οθόνη και μου άρεσε πολύ, ενώ τα dune δεν τα δείχνουν ρε γμτ και με χαλάει...

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Νομίζω ότι είσαι οκ. Δεν πιστεύω να παίζουν ρόλο τα κεφαλαία και τα μικρά. Έχω δοκιμάσει διάφορα προγραμματάκια αντίστοιχα και για Dune αλλά και για άλλα μηχανάκια και μπορώ να πω ότι το Yadis ήταν το μόνο που μου αναγνώρισε και έφτιαξε σε 5 λεπτά περίπου (σε εξωτερικό δίσκο συνδεδεμένο στο υπολογιστή) γύρω στις 30 ταινίες , 15 επισόδια Event και 60 επισόδια Fringe , χωρίς κανένα λάθος.

Reaction score
4

Επίσης δεν καταλαβένω γιατί σε χαλάει που δεν σου δείχνει εξώφυλλα. Από την στιγμή που θα ρυθμίσεις το Yadis , πας στον φάκελο που βρίσκεται το πρόγραμμα Yadis , το πετάς με συντόμευση στο αρχικό μενού και δεν χρειάζεται να ξαναπάς χειροκίνητα στον συγκεκριμένο φάκελο. Πατάς απλά το shortcut και μπροστά σου εμφανίζεται το wall.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Νίκο χρησιμοποίησε αυτό το template: http://www.share-online.biz/dl/BL2JEPJLEK0/free/ Εχει πολύ όμορφο αποτέλεσμα και είναι πρακτικό.:126:
αυτό το κατεβάζουμε και το αποθηκεύουμε κάπου συγκεκριμένα? στο φάκελο του yadis?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Επίσης δεν καταλαβένω γιατί σε χαλάει που δεν σου δείχνει εξώφυλλα...
Μου άρεσε που το έδειχνε χωρίς να κάνω τίποτα ! Απλά το έιχα συνηθήσει τόσο καιρό και μου κακοφαίνεται αλλά θα καταπιώ τον πόνο μου και θα το ξεπεράσω με το yadis και το dune :142::137:

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τις συμβουλές, ανεκτίμητα τα όσα έγραψες !

Reaction score
0

''Δεν πιστεύω να παίζουν ρόλο τα κεφαλαία και τα μικρά.''

Σωστά!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

αυτό το κατεβάζουμε και το αποθηκεύουμε κάπου συγκεκριμένα? στο φάκελο του yadis?
Εκεί που έχει εγκαταστασθεί το yadis έχει ένα folder που λέγεται template, εκεί μέσα το βάζεις...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Εκεί που έχει εγκαταστασθεί το yadis έχει ένα folder που λέγεται template, εκεί μέσα το βάζεις...
Ναί.

Reaction score
4

Εμένα πάντως το μόνο που μου λείπει μέχρι στιγμής από το μηχανηματάκι είναι ένα αντίστοιχο Yadis για μουσική. Από ποιότητα εικόνας - ήχου είναι κορυφή. Αναμένω και σήμερα - αύριο το wifi dongle D-Link DWA-140 που αναφέρεται από όλους ότι λειτουργεί (μιας και το Linksys WUSB100 που έχω όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο post δεν το βλέπει) για να δοκιμάσω τις δικτυακές του λειτουργίες , κυρίως θέλω να δω την λειτουργία torrent (μπας και γλιτώσω από μερικά εώς πολλά ευρώ από την κατανάλωση ρευματος του υπολογιστή) και κατά πόσο θα συνεργαστεί αρμονικά με τον PS Media Server που έχω στήσει για να βλέπω Live Αγώνες από το P2P μέσω Sopcast.

Reaction score
0

Και μετά από το setup επιλέγεις το template που θέλεις .:114:

Attachments

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Εγω παντως εχω καρφωσει τους υποτιτλους πανω στην ταινια και εχω τις ταινιες μου χυμα σε εναν φακελο.

Το μονο ασχημο με το max ειναι οτι δεν εχει προεσκοπηση σις φωτογραφιες η εγω δεν το εχω βρει και αν θελω να βρω μια φωτογραφια μου θα πρεπει να τις ανοιγω ολες μια μια.

Reaction score
1

Το μονο ασχημο με το max ειναι οτι δεν εχει προεσκοπηση σις φωτογραφιες η εγω δεν το εχω βρει και αν θελω να βρω μια φωτογραφια μου θα πρεπει να τις ανοιγω ολες μια μια.
Ναι δεν κάνει δυστυχώς, ούτε τα υπόλοιπα το κάνουν φυσικά, είναι θέμα fw τους το είχα επισημάνει στην HDI στο mail που τους είχα στείλει...αλλά...

Reaction score
1

Τα έφτιαξα όλα στο yaDIS μου πήρε αρκετή ώρα αλλά είναι εξαιρετικό ! Μπορείς να αλλάζεις poster, περίληψη κατά βούληση...το θέμα τώρα είναι να το περάσω και στο Dune :142: ...φτιάχνει κάποιο αρχείο που το πετάω στην αρχική οθόνη του Dune και πατάω από εκεί για να δώ ; Ψαχνομαι και πελάγωσα...

Reaction score
1

Ωπα παιδιά τα κατάφερα !!!!!!!! ΑΠΑΙΧΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!!

:626::626::626:

L

LLLEFTERIS

Guest

Εγω δεν ειχα δει στο μενου οτι υπαρχει ρυθμιση για το πληκτρο Power και ελεγα αφου το εχω σβησει γιατι δουλευει ακομα το fan του σκληρου?

nsk

Reaction score
12

Δεν ξέρω αν τις έχετε δει αυτές;

Last edited by a moderator:

Reaction score
1

Πωωωωωωωωωωω απίθανο κι αυτό με περισσότερες πληροφορίες και πιο όμορφα μενού !

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
το stickακι για το ιντερνετ το βάζεις και παίζει ? θελει τιποτα ρυθμισεις?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos