Πρόβλημα με Pioneer SC-LX81

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Ίσως λόγω του εσωτερικού στριμώγματος στο συγκεκριμένο μοντέλο?
Ή μήπως ο ΟΡ τον είχε στριμωγμένο σε κλειστό ντουλάπι?

Ο διακοπτικός τελικός μου είναι πάντα παγωμένος, και γιά τους Pioneer μου δεν μπορώ να πω, αφού χρησιμοποιώ μόνο 2-4 κανάλια. Και είναι επίσης κρύοι.

P.S. Και μιά διόρθωση. Δεν είναι ψηφιακοί, αλλά διακοπτικοί. Απλώς το class "D", ορισμένοι στις ΗΠΑ νόμιζαν ότι σημαίνει digital, και έμεινε (εδώ).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Τα τελικα σταδια του δεν τα εχω δει φορα παρτιδα , για να ξερω.Ο δικος μου σαν προ ζεστενοταν καλα,
ποτε δεν συμπαθησα αυτο το ειδος ενισχυσης (στους πιονερους) , τσιγκινος ηχος , κουλη οδηγηση.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Είχα 81, έχω 82, να ξέρω τι (ίσως) με περιμένει!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
κανεις δεν μπορει να προβλεψει κατι........το καλο ειναι οτι οι av εχουν ζωη 3-4 χρονια, με λιγη τυχη εκει μεσα δεν θα εχεις προβλημα,

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Pioneer SC-LX81

κανεις δεν μπορει να προβλεψει κατι........το καλο ειναι οτι οι av εχουν ζωη 3-4 χρονια, με λιγη τυχη εκει μεσα δεν θα εχεις προβλημα,
ο yamaha z1 που ειχα,μου κρατησε συντροφια 8 χρονια και συνεχιζει αλλου να την κραταει....:414:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Και ο Pioneer VSA-E06, λειτουργεί καθημερινά από το '95!

Αν θέλω και τύχη γιά τον 82 γιά να δουλέψει 3 χρόνια... Τα λέμε τότε πάλι!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ο yamaha z1 που ειχα,μου κρατησε συντροφια 8 χρονια και συνεχιζει αλλου να την κραταει....:414:
και μενα ο πρωτος (5καναλος) πιονερος δουλευει ακομα, τζαπανιος περικαλω, αλλα η τζαπανια χτυπηθηκε εδω και πολλα χροναι απο το σεισμο της φτηνιας
Και ο Pioneer VSA-E06, λειτουργεί καθημερινά από το '95!

Αν θέλω και τύχη γιά τον 82 γιά να δουλέψει 3 χρόνια... Τα λέμε τότε πάλι!
καλη τυχη

Reaction score
0

Η προσπάθειες του Κώστα να επισκευάσει τον ενισχυτή δυστυχώς απέτυχαν.. πρέπει να αλλαχτεί η
πλακέτα των τελικών σταδίων και δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω τόσα χρήματα και να επενδύσω
σε ενα αβέβαιο μέλλον.. οπότε θα προβώ στην αγορά καινούριου ενισχυτή.. υποψήφιοι ειναι 2..
Yamaha RX-V1067 και Yamaha RX-V2067.. για να μην ανοίγω νέο θέμα κι επειδή έχω αρκετό καιρό
να ασχοληθώ με τις εξελίξεις στο θέμα των ενισχυτών (λόγω έλλειψης χρόνου) θα ήθελα με 2 λόγια
να μου πείτε αν γνωρίζετε σε τι υστερεί ο 1067 έναντι του 2067.. προτάσεις για άλλες εταιρείες
απορρίπτονται.Έχουν περάσει απο τα χέρια μου 2 AV της Yamaha στο παρελθόν (DSP-A590 και RX-V800)
οι οποίοι βρίσκονται σε σπίτια φίλων μου αυτή τη στιγμή και λειτουργούν ακόμη!

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις συμβουλές σας, επιτρέψτε μου όμως να ευχαριστήσω
λίγο παραπάνω τον Αργύρη, τον Κώστα καθώς επίσης και το Γιώργο Β. από την Ηχοέκφραση.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
:110:

Μιά ερώτηση, δεν μπορεί ο Pioneer να χρησιμοποιηθεί σαν προ με απομόνωση των ενισχυτικών, και να πάρεις ένα τελικό? Και πιό φθηνά, και πιό καλά.

Η εμπειρία από παλιότερα προϊόντα, δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι κριτήριο γιά τα σημερινά, με απόδειξη αυτό που έπαθες μόλις.
Αγόραζα πάντα Pioneer γιά τον ίδιο λόγο. Αξιοπιστία...
Αλλά με τέτοια αντιπροσωπεία, δεν πρόκειται ξανά.

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα με Pioneer SC-LX81

Δυστυχώς δεν γίνεται γιατί το κύκλωμα προστασίας του ενισχυτή δεν του επιτρέπει να ενεργοποιηθεί
αν δεν επιδιορθωθεί η βλάβη.. τουλάχιστον στις υπόλοιπες εταιρείες (μη "ICE power") υπάρχουν
ανταλακτικά στο εμπόριο, οπότε ότι και να συμβεί το μηχάνημα θα επισκευαστεί και μάλιστα
με χαμηλό σχετικά κόστος.Συνεπως, Yamaha και ξερό ψωμί!

Reaction score
0

... μια ερώτηση.. πως γίνεται να αλλάξω το nickname μου και να το κάνω απο "Dimlx81", "Dimrx-v2067"; :116:

Reaction score
1

Με αυτά που έχω διαβάσει κατά καιρούς για τους Pioneer και το σερβις της αντιπροσωπίας, δεν με βλέπω να ξαναγοράζω, αν και Pioneerάκιας.Ποια εταιρεία σύμφωνα με την εμπειρία σας θεωρείτε πιο αξιόπιστη και πιο φιλική προς τον πελάτη σε θέματα σέρβις και βλαβών ;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.612
Μεταξύ αστείου και σοβαρού, την...................LG!! :204:

Reaction score
1

Μωρέ δεν έχει άδικο αλλά δεν βγάζει ενισχυτές :142:

Reaction score
0

Μωρέ δεν έχει άδικο αλλά δεν βγάζει ενισχυτές :142:
Θα βγάλουν κι αυτοί κάποια στιγμή.. που θα πάει; :107:
.... οπότε θα προβώ στην αγορά καινούριου ενισχυτή.. υποψήφιοι ειναι 2..
Yamaha RX-V1067 και Yamaha RX-V2067.. για να μην ανοίγω νέο θέμα κι επειδή έχω αρκετό καιρό
να ασχοληθώ με τις εξελίξεις στο θέμα των ενισχυτών (λόγω έλλειψης χρόνου) θα ήθελα με 2 λόγια
να μου πείτε αν γνωρίζετε σε τι υστερεί ο 1067 έναντι του 2067..
Γνωρίζει κανείς; Ρωτώ διότι πρόκειται να παραγγείλω σήμερα έναν από τους 2..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

o 2067 αναφέρεται σαν 9.2 και ο 1067 σαν 7.2 με μικρότερη ισχύ.

Reaction score
29.578

Σοβαρά μηχανήματα βγάζει η DENON , αλλά λίγο τσιμπημένα στην τιμή.
Παρ"ολα ταύτα ρίξε μια ματιά στον 3811, 4311, 4811, κλπ.

Reaction score
80

Με αυτά που έχω διαβάσει κατά καιρούς για τους Pioneer και το σερβις της αντιπροσωπίας, δεν με βλέπω να ξαναγοράζω, αν και Pioneerάκιας.Ποια εταιρεία σύμφωνα με την εμπειρία σας θεωρείτε πιο αξιόπιστη και πιο φιλική προς τον πελάτη σε θέματα σέρβις και βλαβών ;
Εγω απο αυτα που βλεπω και διαβαζω καταλαβα οτι τα σημερινα προιοντα βγαινουν με συντομη ημερομηνια ληξης

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Pioneer SC-LX81

Γνωρίζει κανείς; Ρωτώ διότι πρόκειται να παραγγείλω σήμερα έναν από τους 2..
΄Ελα ντε, τι να πάρεις σήμερα? Δεν ξέρω...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster