Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.050
Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

όντως, αμάρτησες. να πάς σε παπά.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

αγαπητέ τινταλίδη, φίλε μου πόντιε, μια φιλικότατη συμβουλή: όταν θα κάνει ηχεία ο άλεξ, ΜΗ πας να τα ακούσεις. άσε που θα παίζουν με κάτι τιποτένια κλας ντε, δεν αξίζει ο κόπος σου λέω...
κοιτα, εαν εναι και αυτοι ειναι σαν του lipinski που οταν τους εφτιαχνε σαν στοχο ειχε να μοιασουν στου pass (ο ιδιος ο λιπινσκι το λεει) αστο καλυτερα... εχω pass και ξερω. ευτυχως μαλλον του λιπινσκι βγηκαν καλυτεροι...

D

deleted user 10898

Guest

όντως, αμάρτησες. να πάς σε παπά.
αμαρτησα.... το καλυτερο ribbon ειναι γεγονος... και το ηξερα... το ηξεραααα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.050
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

τώρα ετοιμάζω ένα βόισινγκ, άλλο πράμα σου λέω. να γλύφεσαι...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.050

όχι, ακούγεται! μαγειρεύω!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

αγαπητέ τινταλίδη, φίλε μου πόντιε, μια φιλικότατη συμβουλή: όταν θα κάνει ηχεία ο άλεξ, ΜΗ πας να τα ακούσεις. άσε που θα παίζουν με κάτι τιποτένια κλας ντε, δεν αξίζει ο κόπος σου λέω...
Θα τα ακούσει θέλει δε θέλει στην έκθεση high end του Μονάχου...

Εκεί που θα ξεκινήσουν τη διεθνή καριέρα τους....
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Το έγραφε ο Στριφτός αλλά δεν τον πιστεύατε...

Και επειδή είναι προνοητικός project leader, έχει βάλει από τώρα τον Κόγια να στρώνει καλώδια ρεύματος:

...
(*) Άμα βρείτε νοικοκυρά-γυναίκα και κυρά- με Lipinski σπίτι της, εγώ αρχίζω να στρώνω καλώδια ρεύματος, από σήμερα κιόλας... :105:

...
Τα δύο πρώτα ζευάρια Lipinski στην Ελλάδα επωλήθησαν σε κυρίες !!!
Κόγια ξεκίνα:143:

Αμ πουώς;

Είμαστε ξύπνιοι εμείς...

Σιγά μην την πατήσουμε σαν τους μ@λ@κες της Tidal ή της Argento και θάψουμε τα προϊόντα μας...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

...
εαν ο αλεξ εχει κατι να πει ας ανοιξει θεμα στην diy να τον κρινουν οι εκει που εχουν και γνωσεις κai @@.
Αυτά που είχα να πω τα είπα.
- Προσπάθησα να οριοθετήσω την έννοια του "voicing" με όσο το δυνατόν πιο καθαρούς και τεχνικούς όρους.
- Προσπάθησα να διαχωρίσω την έννοια του πραγματικού ειδήμονα μηχανικού - σχεδιαστή από το voodoo και τη μαύρη μαγεία που πλανώνται στο χώρο του χάλι - εντ, μια και όπως έχει πει και ο φίλος μας ο Bhutiaς "μας έχουν τελειώσει οι διάφορες θεότητες της χαϊεντοσύνης".
- Με αφορμή διάφορους προσωπικούς προβληματισμούς, προσπάθησα να καταστήσω κατανοητό ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί και πολύ με το diy τι θα μπορούσε κανείς να περιμένει από μια ιδιοκατασκευή - ΟΧΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ (κάτι που, με δεδομένη την οικονομική συγκυρία, ενδέχεται να ενδιαφέρει πολύ περισσότερους ανθρώπους τα επόμενα χρόνια απ' ότι τώρα).

Και τι εισέπραξα:
Πέρα από μερικά εποικοδομητικά σχόλια από τους συνήθεις υπόπτους (ορισμένοι εκ των οποίων λένε και γράφουν αντίστοιχα πράγματα εδώ και καιρό), ατάκες και εξυπναδούλες τις μιας αράδας σε μια στείρα και άκαρπη προσπάθεια να "μου την πουν"...

Το γνωστό ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ δηλαδή...

Εσύ τι έχεις να προσθέσεις;
Ρωτάω ειλικρινά και καλοπροαίρετα.

α ναι, αμαν με το voicing.
όλες μα όλες μα ολες μα ολες οι εταιριες κανουν διορθωσεις με το αυτι/voicing στα ηχεια τους.
μονο τρια ατομα σε αυτο το φορουμ δεν το αναγνωριζουν... μιλαμε παγκοσμια πρωτοπορια...
ημαρτον...

για ρωτηστε, μεχρι και οι testers της Metric μονο για τα bug του software εδιναν feedback?
ημαρτοοννν...
Ποιοί είναι αυτοί οι τρεις;
Ονόματα παρακαλώ!

Γιατί εγώ δε γνωρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ από τους "συνήθεις υπόπτους" που να αντιτίθεται στο "voicing" ως μέρος μιας καλά ορισμένης τεχνικής διαδικασίας αξιολόγησης.

Τις μπαρούφες περί "χαρούμενων πυκνωτών" αντιπαθούμε.

Ήμαρτον που λες κι εσύ.

Πόσες φορές έχουν μπει links από τη δουλειά των Toole - Olive;

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

...
- Με αφορμή διάφορους προσωπικούς προβληματισμούς, προσπάθησα να καταστήσω κατανοητό ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί και πολύ με το diy τι θα μπορούσε κανείς να περιμένει από μια ιδιοκατασκευή - ΟΧΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ (κάτι που, με δεδομένη την οικονομική συγκυρία, ενδέχεται να ενδιαφέρει πολύ περισσότερους ανθρώπους τα επόμενα χρόνια απ' ότι τώρα).
...
Μια πιο ορθή διατύπωση είναι το "ποια θα μπορούσε να είναι η θέση μιας ιδιοκατασκευής στο τοπίο των εμπορικών - επαγγελματικών υλοποιήσεων ηχείων εν έτει 2011".

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

...
Τις μπαρούφες περί "χαρούμενων πυκνωτών" αντιπαθούμε...
Καθώς και τις γελοιότητες περί επιλογής των μονάδων - εξαρτημάτων με μόνο κριτήριο το αυτί του εκάστοτε guru.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

α ναι, αμαν με το voicing.
όλες μα όλες μα ολες μα ολες οι εταιριες κανουν διορθωσεις με το αυτι/voicing στα ηχεια τους.
μονο τρια ατομα σε αυτο το φορουμ δεν το αναγνωριζουν... μιλαμε παγκοσμια πρωτοπορια...
ημαρτον...
για ρωτηστε, μεχρι και οι testers της Metric μονο για τα bug του software εδιναν feedback?
ημαρτοοννν...
Και μια που ανέφερες και τη Metric Halo, για κάνε έναν κόπο να ψάξεις μια ιδιαιτερότητα του Spectra Foo σε σχέση με άλλα μετρητικά software.

Εσύ γιατί λες ότι διατυμπανίζουν ότι

Every Metric Halo interface is tested with SpectraFoo!
Ε;

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Παλιοπροβοκάτορα...:116::114:

Reaction score
17
ΚΑλησπέρα σας,,,... δεν θα πίστευα ποτέ ότι η αρχική μου καταχώρηση θα δημιουργούσε τόσο μεγάλη συζήτηση..... Έτσι για να επαναφέρω τη συζήτηση .. έχω μια ακόμη απορία που ίσως κολλάει εδώ.. Γιατί τα περισσότερα ενεργά ηχεία (αν όχι όλα) τα ονομάζουνε και μόνιτορ; Γιατί δηλαδή ένα ενεργό ηχείο να μην χρωματίζει κιόλας;

Reaction score
1.831

αυτό με το χρώμα δεν το κατάλαβα ποτέ.

Αν πάρεις 10 διαφορετικές μάρκες πανάκριβων μόνιτορς και τα 10 θα παίξουν διαφορετικά. Μάλιστα πολλά από αυτά έχουν μετρήσεις που συμπίπτουν.

Αλλά και τα 10 μόνιτορς θα λέγονται...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

δεν μας ειπες, ρωταγαν η οχι τη γνωμη των "δοκιμαστων" για τον ηχο?
τι τους ενοιαζε?
ε?

Και μια που ανέφερες και τη Metric Halo, για κάνε έναν κόπο να ψάξεις μια ιδιαιτερότητα του Spectra Foo σε σχέση με άλλα μετρητικά software.

Εσύ γιατί λες ότι διατυμπανίζουν ότι

Ε;

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Και τι εισέπραξα:
Πέρα από μερικά εποικοδομητικά σχόλια από τους συνήθεις υπόπτους (ορισμένοι εκ των οποίων λένε και γράφουν αντίστοιχα πράγματα εδώ και καιρό), ατάκες και εξυπναδούλες τις μιας αράδας σε μια στείρα και άκαρπη προσπάθεια να "μου την πουν"...

Το γνωστό ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ δηλαδή...

Εσύ τι έχεις να προσθέσεις;
Ρωτάω ειλικρινά και καλοπροαίρετα.
εγω εχω ξεκινησει 2-3 νηματα που θεωρω οτι θα βοηθησουν καποιου το ιδιο αδαεις με μενα να ξεστραβωθουν. απο τα πμ που παιρνω, θα συνεχισω να το κανω.
σε παροτρυνω λοιπον να ξεκινησεις ενα,ΕΝΑ νημα χρησιμο για ολους μας.
οτι θες, οποιο θεμα θες, ετσι να αφησεις κατι στο site αυτο ρε παιδι μου δικο σου.(εκτος απο το νημα "η νεα μου καρτα τραλαλα")
καλη ιδεα και χρησιμη δεν ειναι?

D

deleted user 10898

Guest

Παλιοπροβοκάτορα...:116::114:
το διεδωσε ο αυτιας και με μαθαν ολοι και τωρα δεν πιανει...
κατι θα σκεφτωωω

Reaction score
2.248

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

:143::143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης