- Reaction score
- 144.030
Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?
όντως, αμάρτησες. να πάς σε παπά.
όντως, αμάρτησες. να πάς σε παπά.
κοιτα, εαν εναι και αυτοι ειναι σαν του lipinski που οταν τους εφτιαχνε σαν στοχο ειχε να μοιασουν στου pass (ο ιδιος ο λιπινσκι το λεει) αστο καλυτερα... εχω pass και ξερω. ευτυχως μαλλον του λιπινσκι βγηκαν καλυτεροι...αγαπητέ τινταλίδη, φίλε μου πόντιε, μια φιλικότατη συμβουλή: όταν θα κάνει ηχεία ο άλεξ, ΜΗ πας να τα ακούσεις. άσε που θα παίζουν με κάτι τιποτένια κλας ντε, δεν αξίζει ο κόπος σου λέω...
αμαρτησα.... το καλυτερο ribbon ειναι γεγονος... και το ηξερα... το ηξερααααόντως, αμάρτησες. να πάς σε παπά.
αγαπητέ τινταλίδη, φίλε μου πόντιε, μια φιλικότατη συμβουλή: όταν θα κάνει ηχεία ο άλεξ, ΜΗ πας να τα ακούσεις. άσε που θα παίζουν με κάτι τιποτένια κλας ντε, δεν αξίζει ο κόπος σου λέω...
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ!Θα τα ακούσει θέλει δε θέλει στην έκθεση high end του Μονάχου...
Εκεί που θα ξεκινήσουν τη διεθνή καριέρα τους....
...
(*) Άμα βρείτε νοικοκυρά-γυναίκα και κυρά- με Lipinski σπίτι της, εγώ αρχίζω να στρώνω καλώδια ρεύματος, από σήμερα κιόλας... :105:
...
Τα δύο πρώτα ζευάρια Lipinski στην Ελλάδα επωλήθησαν σε κυρίες !!!
Κόγια ξεκίνα:143:
Αυτά που είχα να πω τα είπα....
εαν ο αλεξ εχει κατι να πει ας ανοιξει θεμα στην diy να τον κρινουν οι εκει που εχουν και γνωσεις κai @@.
Ποιοί είναι αυτοί οι τρεις;α ναι, αμαν με το voicing.
όλες μα όλες μα ολες μα ολες οι εταιριες κανουν διορθωσεις με το αυτι/voicing στα ηχεια τους.
μονο τρια ατομα σε αυτο το φορουμ δεν το αναγνωριζουν... μιλαμε παγκοσμια πρωτοπορια...
ημαρτον...
για ρωτηστε, μεχρι και οι testers της Metric μονο για τα bug του software εδιναν feedback?
ημαρτοοννν...
Μια πιο ορθή διατύπωση είναι το "ποια θα μπορούσε να είναι η θέση μιας ιδιοκατασκευής στο τοπίο των εμπορικών - επαγγελματικών υλοποιήσεων ηχείων εν έτει 2011"....
- Με αφορμή διάφορους προσωπικούς προβληματισμούς, προσπάθησα να καταστήσω κατανοητό ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί και πολύ με το diy τι θα μπορούσε κανείς να περιμένει από μια ιδιοκατασκευή - ΟΧΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ (κάτι που, με δεδομένη την οικονομική συγκυρία, ενδέχεται να ενδιαφέρει πολύ περισσότερους ανθρώπους τα επόμενα χρόνια απ' ότι τώρα).
...
Καθώς και τις γελοιότητες περί επιλογής των μονάδων - εξαρτημάτων με μόνο κριτήριο το αυτί του εκάστοτε guru....
Τις μπαρούφες περί "χαρούμενων πυκνωτών" αντιπαθούμε...
Και μια που ανέφερες και τη Metric Halo, για κάνε έναν κόπο να ψάξεις μια ιδιαιτερότητα του Spectra Foo σε σχέση με άλλα μετρητικά software.α ναι, αμαν με το voicing.
όλες μα όλες μα ολες μα ολες οι εταιριες κανουν διορθωσεις με το αυτι/voicing στα ηχεια τους.
μονο τρια ατομα σε αυτο το φορουμ δεν το αναγνωριζουν... μιλαμε παγκοσμια πρωτοπορια...
ημαρτον...
για ρωτηστε, μεχρι και οι testers της Metric μονο για τα bug του software εδιναν feedback?
ημαρτοοννν...
Ε;Every Metric Halo interface is tested with SpectraFoo!
Και μια που ανέφερες και τη Metric Halo, για κάνε έναν κόπο να ψάξεις μια ιδιαιτερότητα του Spectra Foo σε σχέση με άλλα μετρητικά software.
Εσύ γιατί λες ότι διατυμπανίζουν ότι
Ε;
εγω εχω ξεκινησει 2-3 νηματα που θεωρω οτι θα βοηθησουν καποιου το ιδιο αδαεις με μενα να ξεστραβωθουν. απο τα πμ που παιρνω, θα συνεχισω να το κανω.Και τι εισέπραξα:
Πέρα από μερικά εποικοδομητικά σχόλια από τους συνήθεις υπόπτους (ορισμένοι εκ των οποίων λένε και γράφουν αντίστοιχα πράγματα εδώ και καιρό), ατάκες και εξυπναδούλες τις μιας αράδας σε μια στείρα και άκαρπη προσπάθεια να "μου την πουν"...
Το γνωστό ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ δηλαδή...
Εσύ τι έχεις να προσθέσεις;
Ρωτάω ειλικρινά και καλοπροαίρετα.
το διεδωσε ο αυτιας και με μαθαν ολοι και τωρα δεν πιανει...Παλιοπροβοκάτορα...:116::114: