VPL-VW90ES Vs G90 in 3D!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
VPL-VW90ES Vs G90 in 3D!

Μια ενδιαφέρουσα άποψη, από έναν επαγγελματία calibrator!

<I got to calibrate a VPL-VW90 today in Berlin and this was the first one that the client wanted to use for 3D... aside from the fact that the G90 does black, gamma, color, and brightness better than the VW90, it also smokes the VW90 in 3D! The 3D on the VW90 was just terrible especially compared to the G90. The VW90 ghosts everywhere.

We watched a good portion of IceAge which was the perfect demo for me as I watched it on my G90 just three nights ago before going to Europe. Everything ghosts in the background and foreground on the VW90. Honestly, if the G90 had looked so bad I would have never followed through with the 3D project using the Lumagen Radiance processors for 3D on CRT. I am still simply amazed that the manufacturers allow such a crappy looking 3D image to be considered ok and sold in stores. This is an Euro 8,000 projector that is being smoked by the G90 in every aspect including 3D.

The Mits 3D DLP rear projectors are even worse so I still say CRT is king at everything.

craigr
ISFcc ControlCAL Professional Software
Tektronix TDS 210 Digitizing & 465B Analog Oscilloscopes
Sencore SC61 Waveform Analyzer
www.CIR-Engineering.com - [email protected]
Phone: 865-405-6892

Reaction score
8.350
Απάντηση: VPL-VW90ES Vs G90 in 3D!

ωραιος Ηλια,δυο μηχανακια της ιδιας εταιριας,το παλιο και το καινουργιο αλλα απ οτι φαινεται ισχυει ο παλιος ειναι αλλιως!!:116:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Την τρίτη φορά καίγεσαι:103:...

η' αλλοιώς οι crt είναι καλύτεροι και στο 3d:405:....'Nerona' δεν ήξερες-δεν ρώταγες;:138:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μα καλα, εσυ βρε Ηλια μου δεν εγραψες αυτο σε χθεσινο νημα?:121:
Μην πιστεύεται τίποτα από αυτά, είναι λάθος κάθε ένας για δικούς του
λόγους γράφει οτιδήποτε

Reaction score
8.350

:116: Ηλια στο ειπα οτι θα τσιμπησουν....

αλλα ρε παιδια σαμπως εχουμε δει 3D σε CRT?

Reaction score
15.548

Ειναι γεγονος πως οτι μας συμφερει στις προτιμησεις μας......αυτο αναδεικνυουμε....!!!!!!
Κοιτα που εφτασε ο Λιακος...!!!!!!
..αν ειναι δυνατον...!!!

Λιακο μου εγω μαζι σου .......:414:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Μα καλα, εσυ βρε Ηλια μου δεν εγραψες αυτο σε χθεσινο νημα?:121:
Ναι γιατί αυτά τα διασταύρωσα μέσα από το ίντερνετ, κύγιε ιδρυτά!!!
και τα νούμερα ήταν λάθος!
Αυτό με το 3D απλά είναι η άποψη ενός καλού επαγγελματία calibrator!!! ας πούμε οτι μου έλεγε την γνώμη του
ο Βαγγέλης, δεν θα έπρεπε να την λάβω υπ' όψιν μου? μην μπερδεύεστε!

ΥΓ. Κώστα μου η προτιμήσεις μου, είναι ''ζωντανές'' συνεχώς μεταβάλονται! έτσι δεν πρέπει να είναι? :437:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Αυτό με το 3D απλά είναι η άποψη ενός καλού επαγγελματία calibrator!!!
....που έχει τον Sony G90-RadianceXE+3D....οπότε

Ειναι γεγονος πως οτι μας συμφερει στις προτιμησεις μας......αυτο αναδεικνυουμε....!!!!!!
ας πούμε οτι μου έλεγε την γνώμη του
ο Βαγγέλης, δεν θα έπρεπε να την λάβω υπ' όψιν μου?
...για ρώτησε τον λοιπόν....ποιον προτιμάει:τον 'Cinemax' η' τον Runco LS-5 που είναι και πολύυυυυ φθηνότερος του....για να μην πάμε καν στο 3D:105:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Νομίζω ότι δεν πιάσατε το θέμα! κανείς δεν γράφει εδώ, μόνον για να αγοράσει ότι τον ενδιαφέρει!
Ασφαλώς (για όσους δεν το κατάλαβαν) κανένας σήμερα δεν θα αγόραζε προβολέα 15ετίας, απλά ότι μας
εκπλήσσει το αναφέρουμε! μην ξεχνάτε ότι αρκετοί έχουν ακόμα αναλογικούς προβολείς!
Τον Βαγγέλη κανένας πελάτης δεν θα τον ρώταγε εάν θα αγοράσει CRT η ψηφιακό προβολέα!!! πολύ απλά γιατί
οι πρώτοι δεν υπάρχουν! μάλλον ο φίλος nelson δεν κατάλαβε, το νόημα του θέματος!
Για την χρησιμότητα ή όχι, ενός scaler σε ένα σύστημα (ασχέτως προβολέα), μπορούμε εάν θέλετε να το συζητήσουμε!
δεν είναι απαραίτητος ο Radiance 3D, για να παίξει 3D ο CRT, θέλει μόνον το VIP 3D! με 300 ευρώ εάν θυμάμαι καλά.

ΥΓ. Ο Runko είναι πολυυυυυυυύ ακριβότερος του G90! σήμερα που μιλάμε! :116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μην συγκρινεις ατμηλατα με tgv.
Τα ατμηλατα σχεδον καθε μηνα θελουν χερι ,
τα tgv εχουν <μεγαλυτερο> κοντερ ,
ειναι ατοπο να συγκρινουμε τεχνολογιες διαφορετικων ετων.Οσο καλο και αν ειναι ενα προιον (οποιο και να ειναι αυτο) ειναι θεμα χρονου ποτε θα λαβει θεση στο μουσειο της τεχνολογιας, δυστυχως οσο και αν αγαπαμε ενα προιον θα το απαξιωσουμε ......
Το καινουργιο πραμα ειναι αλλο πραμα,

Reaction score
8.350

εγω εχω να πω οτι απο τη στιγμη που ολοι εχουν προβληματα ο καθενας μπορει να ριχνει το βαρος οπου θελει.Και οι CRT εχουν ακομα πλεονεκτηματα σε σχεση με τους ψηφιακους.Δεν καταφερανε ακομα να φτιαξουνε το μηχανακι που θα πουμε ειναι ενα βημα εμπρος ΣΕ ΟΛΑ.
Αυτο σημαινει μικρο μεγεθος,μαυρο CRTικο -ουτε κλικ λιγοτερο-πολλες ωρες,αξιοπιστια και ολα αυτα σε προσιτη τιμη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Αν καποιος θεωρει οτι δεν θελει συχνα πυκνα καποιον να του ρυθμιζει τον crt του (ανα μηνα περιπου) ψωνιζει κατι αλλο.
Βεβαια υπαρχει και κοσμος που θελει να γινει κουμπαρος στον εκαστοτε καλιμπρειτορ.
Καλυτερο allover μηχανακι δεν υπαρχει.Απλα η crt ειναι μια ξεπερασμενη τεχνολογια-δεν υπαρχει πια -δεν εξελισεται πλεον,
135 + ιντσες δεν θα ανοιξει ποτε ενας crt σαν ενα καλο dlp.
Μεγαλα βαρεος τυπου μπαουλα δεν συναδουν με την πληοψηφια των συγχρονων χωρων.Προβολεις με μικροτερο ογκο και πιο ευκολη χρηση υπαρχουν εδω και πολλα χρονια.Με ενα χιλιαρικακι εχεις καλη εικονα , και αν καποια χρονια μπορεις να φρεσκαρεσαι ευκολα με νεα συσκευη,
τον crt δοκιμασε να τον πουλησεις ........

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Που έχεις δη CRT, και ποιο setup, εάν επιτρέπεται?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εχω δει του μακη (περιστερι)
εχω δει σε καποιον (οχι μελος) απο κολωνακι που μου ειχε πει ο Αντρεας να πουλησω καποιο σκειλερ που ειχα πριν 6-7 χρονια.
εχω δει σε μελος (εδω μεσα) που ειχε ενα σινε σεβεν , (του ειχα πουλησει κομπονεντ μογκαμι )
εχω δει σε πρωην μελος του ειχα πουλησει το 747 , καπου εκει στο 03-4
Ισως ακομα καποιους που δεν θυμαμαι τωρα.
Ξαναλεω σαν εικονα ειναι οτι πιο κοντα στα γουστα μου.Αυτο δεν σημαινει οτι επειδη κατι μου αρεσει (σαν εικονα) μπορει να προσπερασει, καποια προβληματα.Δεν θα ειχα προβλημα να εχω ενα crt στο χωρο μου, αλλα η τιμη του ποτε δεν ξεφτυλιστηκε σε τιμη dlp , ουτε μπορεσε να εξελιχθει σαν τεχνολογια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Ακομα σε ατομο εκτος φορουμ , στην κατω κηφισια.
Εκτος απο αυτου , και του μελους που ειχα δωσει το 747
ο Αντρεας θα θυμαται το ατομο που μου ειχε συστησει (ασχετα αν δεν πηρε το σκειλερ).
Καθως ο μακης μπορει να αναφερει αν εχω δει τον προβολεα του να παιζει

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Άρα ξέρεις για τι εικόνα μιλάμε, όσο για τα μειονεκτήματα, σαφώς και έχεις δίκιο, όμως όλοι προσπαθούμε για την χρυσή τομή!
νομίζω θα συμφωνήσεις σε αυτό! πχ. εγώ βλέπω 5-6 ώρες ημερησίως εκτός BD, και τηλεόραση στον προβολέα μου,
δύσκολο με έναν ψηφιακό! εκτός της όχι καλής εικόνας των ελληνικών καναλιών! θα πρέπει λοιπόν να αλλάξω και συνήθειες
επίσης δύσκολο στην ηλικία μου!!! Όταν δεν θα μπορώ να κάνω αλλιώς, ασφαλώς και θα συμβιβαστώ σε ορισμένα πράγματα!

Reaction score
8.350

CRT δεν προκειται να παρει κανενας,εμεις οσοι τα εχουμε απλα χρειαζομαστε ενα καλο λογο να τα βγαλουμε και να ξοδεψουμε.Και οι λογοι μεχρι στιγμης δεν μας εχουν πεισει.:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

απο το 03 (αρχες) μεχρι τωρα εχω δωσει
1500 (απο 2300) για ενα ινφοκους
2500 απο 3000 για ενα 7700 μπενκ
1000 απο 1200 για ενα οπτομα 72 ? δεν θυμαμαι μοντελο
2500 απο 2900 για τον μπενκ 5000
συνολο 7500 ευρω.Μαλλον (το 08 τοτε αγορασα τον στερνο μου ) δεν φταναν τοσα για ενα crt.
Γουσταρω αφανταστα την εικονα του , οπως και οτι δεν σκεφτεσαι την λαμπα.Απλα εγω σε 3 χρονια εχω 400 ωρες στην λαμπα.
Να φανταστεις σημερα τον αναψα λιγο μετα απο 3+ βδομαδες.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Σωστά τότε μιλάς, για σένα δεν ισχύουν οι ίδιοι λόγοι, (και για πολλούς άλλους) που ισχύουν σε άλλους χομπίστες,
τώρα ήρθαμε σε ένα σημείο κατανόησης, στις ανάγκες του κάθε ενός από εμάς!
Πάντως, ότι προβολέα και να πάρω, ένας scaler θα τον συνοδεύει οπωσδήποτε!

ΥΓ.Εάν θυμάσαι εγώ διαπραγματευόμουν έναν cinemateq που πούλαγες πριν καιρό!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.336
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades