Ποδήλατο

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Με γειά!

Άντε, να βάλω και το δικό μου. Αφού βγάλω φωτό πρώτα...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.771
Απάντηση: Ποδήλατο...

Και ελαφρυτερες ζαντες της Shimanno και κατοσταριζει στην ανηφορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:410::410:
Κόψε βρεεεεε...θα σκοτωθείς! :414:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
Re: Απάντηση: Re: Ποδήλατο...

Εβαλλα και carbon στο παλουκοσελλο.......:410::410:και ελαφρυνε!!!!!!!!!!!!!!!

για να ελαφρυνει το εβαλες το καρμπον στο παλουκοσελο η για κανενα αλλο λογο, επειδη πχ ειναι σκληρο κ ακαμπτο???:116:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.855

Πως με βρισκετε???

Σας αρεσει το εργαλειο μου??????
Ωραίος vlasi!

Οι τροχοί είναι πολύ καλή αναβάθμιση, πρακτικά και αισθητικά! :107:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Είδες? :103:

Εσωτερικές ταχύτητες και κλειστή αλυσίδα να μην λερώνεται ούτε αυτό ούτε εγώ, και δέρμα στο κωλί να μην συγκαώ!

Όταν έχει χώματα ή νερά, κατεβαίνω και το παίρνω στην πλάτη. :121:
Είμαι λίγο άρρωστος...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποδήλατο...

για να ελαφρυνει το εβαλες το καρμπον στο παλουκοσελο η για κανενα αλλο λογο, επειδη πχ ειναι σκληρο κ ακαμπτο???:116:
Αχ βρε κωλοπαιδε.....με καταλαβες ..........:114::204:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Ποδήλατο...

το δικό μου στην Μονή Πρέβελη
Παιχτης σοβαρος ο Πετρακης μας........βουνισιος βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!11:143::138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Είδες?

Εσωτερικές ταχύτητες και κλειστή αλυσίδα να μην λερώνεται ούτε αυτό ούτε εγώ, και δέρμα στο κωλί να μην συγκαώ!

Όταν έχει χώματα ή νερά, κατεβαίνω και το παίρνω στην πλάτη. :121:
Είμαι λίγο άρρωστος...
Καλα κανεις και τα προσεχεις τα συγκαματα παρθενα μου........
Αλλα το οτι το παιρνεις στην πλατη για να μην σου βραχει η καρουτα σου......ε ναι λοιπον....εισαι μεγαλη ζαβακλα.......

:604::618::618:

Reaction score
141

Παιχτης σοβαρος ο Πετρακης μας........βουνισιος βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!11:143::138:
Σε φιλώ σταυρωτά!!!:105:
(τέλεια η Κρήτη...)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.855

Άντε και μία πρόχειρη photo του δικού μου "κάρβουνου": :107:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Για δείτε και αυτό το εργαλείο...

Λοιπόν το ποδήλατο ξεκίνησε τη ζωή του ως ένα μαύρο Clermonte και ανήκε στη σύζυγο.
Παρατημένο σε μια αυλή για πάνω από δέκα χρόνια ήταν μες στη σκουριά και της αράχνες.
Από το ποδήλατο λύθηκε κυριολεκτικά μέχρι και η τελευταία βίδα.
Τρίφτηκε και βάφτηκε στο συνδυασμό χρωμάτων που βλέπεται. Μπήκαν καινούρια γράσα (κόκκινα της CAM2) σε όλες τις τριβές και ρυθμίστηκαν από την αρχή.
Όλα τα τμήματα συναρμολογήθηκαν προσεκτικά και ρυθμίστηκαν.
Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο ρολάρισμα από ότι είχε καινούριο.

Καινούρια τμήματα λόγο φθοράς των παλιών είναι:
χερούλια τιμονιού, σέλα, αλυσίδα, τακάκια φρένων, συρματόσχοινα ντεραγιέρ, λάστιχα (Kenda για μικτή χρήση άσφαλτο και χώμα) και σαμπρέλες καθώς και το στήριγμα.

Με συνολικό κόστος γύρω στα 90 ευρώ το ποδήλατο είναι και πάλι ετοιμοπόλεμο και παραδόθηκε στον πεθερό μου που το περίμενε πως και πως.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Άντε και μία πρόχειρη photo του δικού μου "κάρβουνου": :107:

Ταχεις χωσει βλεπω τρελλοσυντονοστρια ..........και συ.......εως κα τα εχεις παραχωσει θα ελεγα αν κρινω σε πρωτη ματια απο το σετακι της "Shimano Ultegra" και φυσικα τις βρωμοζαντες της Bontrager...........ασε που κοβω τον σκελετο για Carbon ....ου να μου χαθεις...........οικονομε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::204:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Για δείτε και αυτό το εργαλείο...

Λοιπόν το ποδήλατο ξεκίνησε τη ζωή του ως ένα μαύρο Clermonte και ανήκε στη σύζυγο.
Παρατημένο σε μια αυλή για πάνω από δέκα χρόνια ήταν μες στη σκουριά και της αράχνες.
Από το ποδήλατο λύθηκε κυριολεκτικά μέχρι και η τελευταία βίδα.
Τρίφτηκε και βάφτηκε στο συνδυασμό χρωμάτων που βλέπεται. Μπήκαν καινούρια γράσα (κόκκινα της CAM2) σε όλες τις τριβές και ρυθμίστηκαν από την αρχή.
Όλα τα τμήματα συναρμολογήθηκαν προσεκτικά και ρυθμίστηκαν.
Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο ρολάρισμα από ότι είχε καινούριο.

Καινούρια τμήματα λόγο φθοράς των παλιών είναι:
χερούλια τιμονιού, σέλα, αλυσίδα, τακάκια φρένων, συρματόσχοινα ντεραγιέρ, λάστιχα (Kenda για μικτή χρήση άσφαλτο και χώμα) και σαμπρέλες καθώς και το στήριγμα.

Με συνολικό κόστος γύρω στα 90 ευρώ το ποδήλατο είναι και πάλι ετοιμοπόλεμο και παραδόθηκε στον πεθερό μου που το περίμενε πως και πως.
Κουφαλιτσααααααααααααααα....τον προσεχεις τον πεθερουλι ετσι????
Δηλαδης για την πεθερουλα(εδω ειναι η ζαβομαρα και θελει κολπα)τι της ετοιμαζεις ....κανενα Tiguan τουρμπατο?

Για πες -για πες!!!!!!!!!!!!!!!!!

:135::135:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428

Κουφαλιτσααααααααααααααα....τον προσεχεις τον πεθερουλι ετσι????
Δηλαδης για την πεθερουλα(εδω ειναι η ζαβομαρα και θελει κολπα)τι της ετοιμαζεις ....κανενα Tiguan τουρμπατο?

Για πες -για πες!!!!!!!!!!!!!!!!!

:135::135:
Πλάκα-πλάκα μόλις το είδε η πεθερά μου είπε πως θέλει και κείνη ένα.:105:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποδήλατο...

Πλάκα-πλάκα μόλις το είδε η πεθερά μου είπε πως θέλει και κείνη ένα.:105:
Πες της να σου γραψει εκεινο το πεντακοσαρι το οικοπεδακι στον Βαρναβα και ταξε της το ποιο μουρατο ποδηλατο που εχει ξαναδει .....με δυο κουδουνια,φαρδια σελα μαξιλαρενια για να μην κουραζει το κωλακι της,ροζ καθρεπτες και παγουρακι για να βαζει το νερακι της ............και μην ξεχασεις να της αναφερεις οτι θα της βαλλεις στο τιμονι και την εικονιτσα του Αγιου Αντωνη για να εχει καλους δρομους με τις φιλες της!!!!!!!!!!!!

:107::107::107:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.855

Ταχεις χωσει βλεπω τρελλοσυντονοστρια ..........και συ.......εως κα τα εχεις παραχωσει θα ελεγα αν κρινω σε πρωτη ματια απο το σετακι της "Shimano Ultegra" και φυσικα τις βρωμοζαντες της Bontrager...........ασε που κοβω τον σκελετο για Carbon ....ου να μου χαθεις...........οικονομε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::204:
Εντάξει, για κούρσα είναι μεσαίας κατηγορίας τιμής, αν αναλογιστείς ότι οι ακριβές ξεπερνούν τα 8 χιλιάρικα... :107:
Στα 80s ήμουν ποδηλάτης επιπέδου πρωταθλητισμού, και το τότε ποδήλατό μου ήταν αναλογικά πολύ καλύτερο. Ξαναμπήκε πρόσφατα το "σαράκι" της προπόνησης (κι όχι βόλτας) και με βλέπω να επιστρέφω στις χαϊεντάδικες συνήθεις του παρελθόντος! :142:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv