- Reaction score
- 78.633
Με γειά!
Άντε, να βάλω και το δικό μου. Αφού βγάλω φωτό πρώτα...
Άντε, να βάλω και το δικό μου. Αφού βγάλω φωτό πρώτα...
Κόψε βρεεεεε...θα σκοτωθείς! :414:Και ελαφρυτερες ζαντες της Shimanno και κατοσταριζει στην ανηφορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:410::410:
Εβαλλα και carbon στο παλουκοσελλο.......:410::410:και ελαφρυνε!!!!!!!!!!!!!!!
Ωραίος vlasi!Πως με βρισκετε???
Σας αρεσει το εργαλειο μου??????
![]()
Πςςςςςς!!! Δημήτρη είσαι έτοιμος για βόλτα στη Santa Monica!!! :105:![]()
Cannondale Vintage 8 Ultra.
Αχ βρε κωλοπαιδε.....με καταλαβες ..........:114::204:για να ελαφρυνει το εβαλες το καρμπον στο παλουκοσελο η για κανενα αλλο λογο, επειδη πχ ειναι σκληρο κ ακαμπτο???:116:
Παιχτης σοβαρος ο Πετρακης μας........βουνισιος βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!11:143::138:το δικό μου στην Μονή Πρέβελη
![]()
Καλα κανεις και τα προσεχεις τα συγκαματα παρθενα μου........Είδες?
Εσωτερικές ταχύτητες και κλειστή αλυσίδα να μην λερώνεται ούτε αυτό ούτε εγώ, και δέρμα στο κωλί να μην συγκαώ!
Όταν έχει χώματα ή νερά, κατεβαίνω και το παίρνω στην πλάτη. :121:
Είμαι λίγο άρρωστος...
Σε φιλώ σταυρωτά!!!:105:Παιχτης σοβαρος ο Πετρακης μας........βουνισιος βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!11:143::138:
Ταχεις χωσει βλεπω τρελλοσυντονοστρια ..........και συ.......εως κα τα εχεις παραχωσει θα ελεγα αν κρινω σε πρωτη ματια απο το σετακι της "Shimano Ultegra" και φυσικα τις βρωμοζαντες της Bontrager...........ασε που κοβω τον σκελετο για Carbon ....ου να μου χαθεις...........οικονομε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::204:Άντε και μία πρόχειρη photo του δικού μου "κάρβουνου": :107:
![]()
Κουφαλιτσααααααααααααααα....τον προσεχεις τον πεθερουλι ετσι????Για δείτε και αυτό το εργαλείο...
![]()
Λοιπόν το ποδήλατο ξεκίνησε τη ζωή του ως ένα μαύρο Clermonte και ανήκε στη σύζυγο.
Παρατημένο σε μια αυλή για πάνω από δέκα χρόνια ήταν μες στη σκουριά και της αράχνες.
Από το ποδήλατο λύθηκε κυριολεκτικά μέχρι και η τελευταία βίδα.
Τρίφτηκε και βάφτηκε στο συνδυασμό χρωμάτων που βλέπεται. Μπήκαν καινούρια γράσα (κόκκινα της CAM2) σε όλες τις τριβές και ρυθμίστηκαν από την αρχή.
Όλα τα τμήματα συναρμολογήθηκαν προσεκτικά και ρυθμίστηκαν.
Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο ρολάρισμα από ότι είχε καινούριο.
Καινούρια τμήματα λόγο φθοράς των παλιών είναι:
χερούλια τιμονιού, σέλα, αλυσίδα, τακάκια φρένων, συρματόσχοινα ντεραγιέρ, λάστιχα (Kenda για μικτή χρήση άσφαλτο και χώμα) και σαμπρέλες καθώς και το στήριγμα.
Με συνολικό κόστος γύρω στα 90 ευρώ το ποδήλατο είναι και πάλι ετοιμοπόλεμο και παραδόθηκε στον πεθερό μου που το περίμενε πως και πως.
Πλάκα-πλάκα μόλις το είδε η πεθερά μου είπε πως θέλει και κείνη ένα.:105:Κουφαλιτσααααααααααααααα....τον προσεχεις τον πεθερουλι ετσι????
Δηλαδης για την πεθερουλα(εδω ειναι η ζαβομαρα και θελει κολπα)τι της ετοιμαζεις ....κανενα Tiguan τουρμπατο?
Για πες -για πες!!!!!!!!!!!!!!!!!
:135::135:
Πες της να σου γραψει εκεινο το πεντακοσαρι το οικοπεδακι στον Βαρναβα και ταξε της το ποιο μουρατο ποδηλατο που εχει ξαναδει .....με δυο κουδουνια,φαρδια σελα μαξιλαρενια για να μην κουραζει το κωλακι της,ροζ καθρεπτες και παγουρακι για να βαζει το νερακι της ............και μην ξεχασεις να της αναφερεις οτι θα της βαλλεις στο τιμονι και την εικονιτσα του Αγιου Αντωνη για να εχει καλους δρομους με τις φιλες της!!!!!!!!!!!!Πλάκα-πλάκα μόλις το είδε η πεθερά μου είπε πως θέλει και κείνη ένα.:105:
Εντάξει, για κούρσα είναι μεσαίας κατηγορίας τιμής, αν αναλογιστείς ότι οι ακριβές ξεπερνούν τα 8 χιλιάρικα... :107:Ταχεις χωσει βλεπω τρελλοσυντονοστρια ..........και συ.......εως κα τα εχεις παραχωσει θα ελεγα αν κρινω σε πρωτη ματια απο το σετακι της "Shimano Ultegra" και φυσικα τις βρωμοζαντες της Bontrager...........ασε που κοβω τον σκελετο για Carbon ....ου να μου χαθεις...........οικονομε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::204: