Μετα το Format.......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
αλλαλουμ οι υποτιτλοι........ναι ναι ..καλα ακουσατε κυριοι....
με Windows 7 αγγλικα 64 bit οι υποτιτλοι μου βγαινουν κινεζοτουρκικοι....σε αρχεια που τα εχω στους σκληρους με υποτιτλους και πριν τα εβλεπα μια χαρα τωρα τζιφος..........μαλλον κατι μου ξεφευγει στα Windows και κατι δεν ρυθμιζω σωστα.....
Παιζω με ΚΜ και MPC-HC .....:120::120:

Τι πρεπει να κανω βρεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????

Reaction score
16
Απάντηση: Μετα το Format.......

Δεν το ξέρω το ΚΜ αλλά δες λίγο στο system locale στο control panel -> region and language -> administrative -> change system locale -> greek θέλουμε εκεί.

Το VLC πχ ξέρω πως έχει και encoding για τους υπότλιτλους και κάνεις και ρύθμιση εκεί.

Θέλει και reboot νομίζω

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.065

Βλάση, αν και δεν είμαι ειδικός, μήπως θα διορθωνόταν το πρόβλημα αν περνούσες και το ελληνικό πακέτο των windows?

Αν έχεις τα ultimate, μπορείς να το κάνεις.

Βέβαια οι υπολογιστές θέλουν και τον gkontoletas τους.......

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

vlasi αγόρι μου αυτό το έκανες;
control panel--Region and Language--καρτέλα Formats-- Format:Greek(Greece)--καρτέλα Location--Current location:Greece

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Εχω κανει οτι μου ειπατε ρε γαμωτο.....και το Ελληνικο πακετο εχω περασει και απο το Control panel τα εχω αλλαξει οπως μου γραφετε και 8 κιλα μπινελικια εχω ριξει εδω και λιγες μερες και τιποτις.......τζιφος βρε παιδια........τι στα διαλα φταιει και δεν μπορω να δω τους υποτιτλους με Ελληνικα τον Βενιζελο μου μεσα???????????????????

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

αν ανοίξεις τους υπότιτλους με το notepad βλέπεις κανονικά Ελληνικά;

Reaction score
1.847

Στο Options-Preferences-Subtitles Processing-Font style, του KMPlayer, υπάρχουν αυτές οι ρυθμίσεις στο δικό μου.

Μπορείς εννοείται να επιλέξεις διάφορα άλλα fonts, εκτός από τα Verdana και Arial, αρκεί να δείχνουν σωστά και να σου αρέσουν. :403:

Reaction score
16

Charset εκεί δεν παίζει κανά greek;;

Και ναι τωρα που το σκέφτομαι ίσως καλύτερα να επιλεχτεί φοντ που σίγουρα υποστηρίζει ελληνικά, όπως times new roman, arial κλπ. Και από εκεί μπορεί να παίζει πρόβλημα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

κοντευω να λαλησω 4 μερες τωρα............παιδια μια απο τα ιδια ακομα...
Ανεμελιδη σχεδον ετσι τα εχω και γω στον ΚΜ ...
Εχω τσεκαρει Γαυρε (ξερεις εσυ)αυτα που μου ειπες στο control panel ,εκανα και restart μολις τωρα και τζιφος.........υποτιτλοι στα κορακιστικα μου βγαινουν.........εδω μιλαμε για καμια 3000 ταινιες με τους υποτιτλους και φυσικα rename που φυσικα τις εχω δει και δεν αλλαζει τιποτα!!!!!!!!!
Θα τρελλαθω ρε πο@στη μου..............οχι τιποτις αλλο αλλα εχω 15 φρεσκες ταινιες και δεν μπορω να δω γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!

SOS αδερφιαααααααααααα.......μια λυση θελω φωστηρες μου!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Η μεγαλη πλακα τωρα ειναι οτι αν παιξω με το MPC την ταινια την παιζει κανονικα και οταν πεταξω μεσα τον υποτιτλο σταματαει αμεσως και κατω αριστερα γραφει cannot render the file....εχω σαλταρει ειλικρινα.....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

MadPax; HTPC και αηδίες...:116:[/QUOTE said:
ICE ΣIXTHR..............................μας υποχρεωσες...........:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

κατι πρεπει να γινεται με τα windows....κατεβασα μολις τωρα σε συγκεκριμενη ταινια αλλους υποτιτλους και τους πεταξα μεσα κατα την διαρκεια που επαιζε το εργο...αμεσως εγραψε στην οθονη του KM player στα ελληνικα ---φορτωση υποτιτλων απο arhontas 1973 (o uploader)και εξακολουθει να γραφει κορακιστικα το ρημαδι.........σιγουρα κατι παιζει με το λειτουργικο....καπου αλλου χρειαζεται ρυθμηση και μας ξεφευγει....αντε βρε παλεψτε το!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.847

Η μεγαλη πλακα τωρα ειναι οτι αν παιξω με το MPC την ταινια την παιζει κανονικα και οταν πεταξω μεσα τον υποτιτλο σταματαει αμεσως και κατω αριστερα γραφει cannot render the file....εχω σαλταρει ειλικρινα.....
Τώρα κάτι είπες. Πας εδώ

και επιλέγεις το Rasterized Output στο πεδίο Font rendering method. Ίσως χρειαστείς, όπως λέει από κάτω, να κατεβάσεις το PProcDLL.dll. Το ρίχνεις στο φάκελο C:\Program Files\The KMPlayer ή όπου αλλού είναι η εγκατάσταση.

Υπομονή θα βρούμε λύση. Το μόνο κακό για σένα που αργούμε, είναι που τρέχει η χρονοχρέωση ... :116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.033

Στο MPC, έχεις βάλει αυτή τη ρύθμιση;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

To εφτιαξα βρε.......ηθελε ενα update απο τα Windows μιας και τα ειχα φρεναρει ...οποτε τωρα ειμεθα οκ κυριοι!!!!!!!!!!!!

Να ευχαριστησω τα φιλαρακια που ασχοληθηκαν με το θεμα μου ..........................αδερφια μου!!!!!!!!!!!!:143::139::142:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.709
Re: Απάντηση: Μετα το Format.......

To εφτιαξα βρε.......ηθελε ενα update απο τα Windows μιας και τα ειχα φρεναρει ...οποτε τωρα ειμεθα οκ κυριοι!!!!!!!!!!!!

Γιατί τα είχες φρενάρει?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μετα το Format.......

Γιατί τα είχες φρενάρει?
λιγακι ......για να μην μπαινουν πολλα μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:135::135:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.033

Φίλε MadPax τι έχεις να πεις τώρα;

Μ' ένα update έφτιαξαν όλα!

Εσύ στα 578 media player σου, έχεις βάλει 7659 update και πάλι προβλήματα έχεις!:103:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid