- Reaction score
- 78.502
Νιάρ! :408:
επιφωνημα αγριάδας είναι αυτό?Νιάρ! :408:
το Public έχει τα πέντε πρώτα μόνο (αν είδα καλά)...ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ PUBLIC 12,90 EINAI KAI HOT LIST!(5=50)
Thanks Μήτσο. Τίποτα από εξωτερικό δεν παίζει, ε;
Το part 1 απο 28 ευρω και πανω στο ELLANDA !!!το Public έχει τα πέντε πρώτα μόνο (αν είδα καλά)...
Thanks Μήτσο. Τίποτα από εξωτερικό δεν παίζει, ε;
Το deathly hallows part 1 κανείς;
Αυτό το ELLANDA μας έχει καταστρέψει...Το part 1 απο 28 ευρω και πανω στο ELLANDA !!!
Μην σου πω πόσο τα χω πήρα εγώ :141:... Ή μάλλον θα σου πω: επεισόδια 1-5 10Ε έκαστο (από public όπως είχε αναφέρει και ο φίλος userco) και 17Ε το 6ο...:623:, τους ελληνικούς μου υπότιτλους μέσα..... Καλή λύση το μεταχειρισμένο πάντως.. Αν κάτσει κάτι καλό για τα 2 τελευταία θα τα προτιμήσω...Εγώ είχα πάρει πριν από καιρό από το Play, σετ τα πρώτα έξι επεισόδια (με αγγλικούς υπότιτλους όμως)
http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/10852079/Harry-Potter-Complete-Box-Set-1-6/Product.html?searchtype=allproducts&searchsource=0&searchstring=Harry+Potter&urlrefer=search
στην εκπληκτική τιμή των 23.99! Πριν από ένα μήνα περίπου τσίμπησα και το Deathly Hallows Part 1 (με ελληνικούς υπότιτλους) από video club έναντι 10 ευρώ σε εξαιρετική κατάσταση. Μεταχειρισμένο φυσικά. Ελπίζω να βρω και το Part 2 κατά τον ίδιο τρόπο....
Άραγε δε θα βγει σε αυτή τη συσκευασία με ελληνικούς υπότιτλους;
Μόνο το Sound of Music έχει βγει από αυτά τα κουτιά.
Ούτε το Wizard of oz, ούτε το 10 commandments. :104:
![]()