Oppo BDP-95EU

Reaction score
10
Δεν χρειαζονται συστασεις....

Ανοιγω απλα ενα θεμα και εδω, για το audiophile section του player, που σε λιγες μερες θα πατησει σε Ελληνικο εδαφος.

Εν ολιγοις :

• Dual ES9018 SABRE 32-bit Reference DAC
  • Balanced XLR and RCA, Dedicated Stereo Output
  • Toroidal Transformer custom made by Rotel
  • 2nd generation Marvell Qdeo™ video processing
  • Blu-ray 3D & Network streaming
  • MKV με Υποστηριξη Ελληνικων Υποτιτλων

• SACD, DVD-Audio/Video, HDCD, WAV & FLAC
  • Wireless-N (Wi-Fi 802.11n)
  • eSATA & Dual USB 2.0 ports with NTFS support
  • Dual HDMI v.1.4a outputs
  • External IR & RS232 control for complete system integration
Περισσοτερα εδω : link...

Μερικα reviews για διαβασμα :

- Audioholics Bench Test

-
Secrets of Home Theater and High Fidelity (John E Johson ) Audio Benchmark

- LA Audiophile (Kevin Nakano)

Reaction score
1
Απάντηση: Oppo BDP-95EU

Μόνο δυό νεφρά έχω ρε γμτ :204: ...

Ὕπαγε ὀπίσω μου, σατανᾶ !!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: Oppo BDP-95EU

στο ξωτερικο τρεχουν ηδη κιτ βελτιωσης, αλλα αν ο πλειερ κοστισει τα μισα λεφτα , απο οτι τα αφτερ μαρκετ μπλιμπλικια ? βεβαια ακουγονται πολυ ενδοαφεροντα.

Reaction score
9

τελικά, mp3 παίζει..? γιατί καπου διάβασα πως δεν..
Έχω το 93 και προς το παρόν δεν παίζει mp3.
Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για το 95.

Reaction score
10
Καλησπερα,

Να κανω μια διευκρινηση : και τα 2 μοντελα παιζουν mp3.
Απλα ειναι κλειδωμενο ακομα, για λογους δικαιωματων.

Αναμενεται να ανοιξει συντομα με firmware. ( ισως το επομενο official ).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

προσωπικα απο ενα ακριβο πλειερ δεν θα ακουγα μπ3 , κανα φλακ για καψιμο ναι.Αλλα ως εκει

Reaction score
8

Ρε παιδία τι σκάτε με το mp3 ?σίγουρα ο καθένας έχει χίλιες δύο συσκευές για να ακούσει mp3 …. Για άλλο λόγο είναι η συσκευή αυτή… για την εικόνα που θα προσφέρει στα μάτια μας ποιο πολύ να υποθέσω…. Αν και δεν έχει τύχει να την δω πώς παίζει στην πραγματικότητα από ότι μου περιέγραψε ο Νίκος (mad pax) χάνεις πάσα ηδέα !έχω την εντύπωση οτί αρχίζω κι ψήνομαι και εγώ σιγά σιγά… αλλά πρώτα θα ήθελα να ρίξω μια μάτια

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Oppo BDP-95EU

Ρε παιδία τι σκάτε με το mp3 ?σίγουρα ο καθένας έχει χίλιες δύο συσκευές για να ακούσει mp3 …. Για άλλο λόγο είναι η συσκευή αυτή… για την εικόνα που θα προσφέρει στα μάτια μας ποιο πολύ να υποθέσω…. Αν και δεν έχει τύχει να την δω πώς παίζει στην πραγματικότητα από ότι μου περιέγραψε ο Νίκος (mad pax) χάνεις πάσα ηδέα !έχω την εντύπωση οτί αρχίζω κι ψήνομαι και εγώ σιγά σιγά… αλλά πρώτα θα ήθελα να ρίξω μια μάτια
θα το επαιρνες και για κυρια πηγη μουσικης εκτος απο τις λειτουργιες της εικονας ?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Oppo BDP-95EU

@argi

Εξαρταται τι μουσικη ακους. Εγω δυστυχως τις παλιατζουρες που ακουω, η θα πρεπει να κανω ανω κατω τα μαγαζια στην Αμερικη/Αγγλια για να βρω το cd η να τα κατεβασω. Δυστυχως ομως υπαρχουν μονο σε mp3, ευτυχως 320αρια.

@nasos206

Δεν εχεις δικιο. Το 95 θα το αγορασει καποιος για το τμημα του ηχου.
Η εικονα και ο ηχος απο HDMI, ειναι ακριβως ιδια και στα δυο.
Ειτε 7.1 αναλογικα παιξεις ειτε στερεο, το 95 ειναι μακραν......

@haralas

Φυσικα και προοριζεται σαν κυρια πηγη ηχου.
Δεν ειμαι εγω αυτος που θα πει, τι μηχανηματα μπηκαν στα κουτια η για πουλημα εξ αιτιας του 95, ας το πουν οι κατοχοι αν μας διαβαζουν.

Εδω θα βρειτε τα λινκ με τα review που εχουν γινει μεχρι σημερα.
link...

Reaction score
8

Δεν αντιλέγω οτί θα έχει πολύ καλές ηχητικές αποδόσεις και ειδικά το 95 απλά….. αν σκεφτείς ότι λίγο πολύ όλοι έχουν ένα κάλο ενισχυτή για να ακούνε μουσική και ποιο συγκεκριμένα mp3 .και αν γίνουμε και ποιο συγκεκριμένοι πρέπει και να έχεις και κάπος…. μουσικό αυτί για να ακούσεις τις λεπτομέρειες που θα σου βγάλει.. εγώ πάντως δε νομίζω να το έχω.. οπότε θα αρκεστώ στην εικόνα του 93 (κουτί μου έρχεται ) και την όποια καλή απόδοση έχει στον ήχο… (φαντάζομε ότι τουλάχιστο από ένα bluray τον 300 ε θα είναι καλύτερο ηχητικά)

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Oppo BDP-95EU

Ερώτηση … :μπορούμε να τα δούμε κάπου να παίζουν αυτά τα μηχανάκια να πάρω μια ιδέα ?

Reaction score
1

αν σκεφτείς ότι λίγο πολύ όλοι έχουν ένα κάλο ενισχυτή για να ακούνε μουσική και ποιο συγκεκριμένα mp3 .και αν γίνουμε και ποιο συγκεκριμένοι πρέπει και να έχεις και κάπος…. μουσικό αυτί για να ακούσεις τις λεπτομέρειες που θα σου βγάλει.. εγώ πάντως δε νομίζω να το έχω..

Νάσο, τα ίδια έλεγα κι εγώ...μέχρι που ξεκίνησα να ακούω ασυμπίεστη μουσική από αξιοπρεπές και φθηνό σχετικά ηχοσύστημα ! Δεν υπάρχει σύγκριση ούτε χρειάζεται μουσικό αυτί, η διαφορά ποιότητας είναι πασιφανής !

Είναι να μη μπλέξεις :142: αυτό το πράμα δεν είναι μικρόβιο, είναι ο ιός Εμπολα μεταλλαγμένος :142:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Oppo BDP-95EU

Ερώτηση … :μπορούμε να τα δούμε κάπου να παίζουν αυτά τα μηχανάκια να πάρω μια ιδέα ?
Αν έχει ο Αποστόλης κάποιο demo, κάνε ένα τηλέφωνο στο μαγαζί.Αλλά εγώ λέω να μη δείς...δεν είμαστε για να πουλάμε νεφρά τώρα :142:

Reaction score
8

Ξέρες κάτι ? ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ !!!!!!!!!!!! γιατί και τα δύο μου τα νεφρά σε καλή κατάσταση είναι και από πνευμονία μια χαρά είμαι και με ένα δουλεία γίνεται …χμ… τώρα που το σκάφτομε ..κατι χωραφάκια έχω στη Σαμοθράκη…

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Oppo BDP-95EU

Νικολακη....

εσυ χαιεντιζεις τωρα τελευταια και δε σε βλεπω καλα.
ατιμα πραγματα αυτα, να προσεχεις

και δε σε φτανουν τα νεφρα...

θα διωξεις και μηχανη...

μεχρι και .........

:204:

παιδες τωρα που μιλαμε ντεμο γιοκ...μου τα πηρανε ολα πριν τις διακοπες
player εχω, αλλα ειναι λιγα και δε φτανει και για το αφεντικο...:402:

στην επομενη εισαγωγη θα κρατησω και για μενα....( ολο ετσι λεω.... )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.592
Members
38.718
Νεότερο μέλος
Steve Manopoulos