χαρίζω Optoma HD 200

Status
Not open for further replies.
Reaction score
640
Απάντηση: χαρίζω Optoma HD 200

Λοιπόν επειδή τελικά ο Νίκος σε αρκετά θέματα έχει δίκιο (μερικά άτομα κάνουν εγγραφή μόνο και μόνο για να μπουν σε μια κλήρωση και μετά εξαφανίζονται )ο OPTOMA πάει στον φίλο marioskara ο οποίος όταν τον είχα βάλει αγγελία είχε ενδιαφερθεί να τον αγοράσει αλλά σε μειωμένη τιμή. Τώρα λοιπόν τον παίρνει σε πραγματικά μειωμένη τιμή :103::116:

Καλορίζικος

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Συγχαρητήρια για την κίνησή σου!

Πραγματικά πολύ ελπιδοφόρο το μήνυμα που λαμβάνουμε όλοι, όταν γίνονται τέτοιες κινήσεις.

:607::607::607:

Reaction score
0

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου Παναγιωτη πραγματικα μας εκανες ενα απιστευτο δωρο να εισαι καλα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: χαρίζω Optoma HD 200

Μπράβο φίλε, νομίζω ήταν η καλύτερη διευθέτηση.
Σίγουρα πήγε σε κάποιον που τον ήθελε πραγματικά, αφού ήδη στον είχε ζητήσει στην αγγελία.

Και πάλι συγχαρητήρια για την κίνησή σου :607:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Kατι τις δεν καταλαβα καλα: (μας) καλεσες να δηλωσουμε αν θελουμε το δωρακι σου κατοπιν κληρωσης που θα γινει ΑΥΡΙΟ το πρωι, και συ τον χαρισες σε επιδοξο αγοραστη! Γιατι δεν τον επαιρνες τηλεφωνο (ή με πμ) να του τον δωσεις δωρεαν απ' ευθειας, και δημιουργησες ολο αυτο το θεμα;;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Kατι τις δεν καταλαβα καλα: (μας) καλεσες να δηλωσουμε αν θελουμε το δωρακι σου κατοπιν κληρωσης που θα γινει ΑΥΡΙΟ το πρωι, και συ τον χαρισες σε επιδοξο αγοραστη! Γιατι δεν τον επαιρνες τηλεφωνο (ή με πμ) να του τον δωσεις δωρεαν απ' ευθειας, και δημιουργησες ολο αυτο το θεμα;;
Μας κάλεσε και πλάκωσαν όλοι οι ανύπαρκτοι για να πάρουν ''δωράκι'' .
Τον επηρέασα κι εγω λίγο και χάρισε όπου νόμιζε εκείνος καλύτερα .
Δεν θα του την πούμε και για αυτό .ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μας κάλεσε και πλάκωσαν όλοι οι ανύπαρκτοι για να πάρουν ''δωράκι'' .
Τον επηρέασα κι εγω λίγο και χάρισε όπου νόμιζε εκείνος καλύτερα .
Δεν θα του την πούμε και για αυτό .ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
Νικο, καθως διαπιστωσες (αν διαπιστωσες) και παρ' οτι του το επισημανες, τελικα το δωρο το πηρε ενας "ανυπαρκτος" οπως λες με ΟΚΤΩ (8) μηνυματα, αν και υπηρχαν αλλοι 10 (ή 11; ) ενδιαφερομενοι με πανω απο 200 μηνυματα (μερικοι με χιλιαδες). Συνεπως μαλλον δεν τον επηρεασες και απλα τον...χαρισε! Και μπραβο του μεν, αλλα....
Μη με πεις γκρινιαρη και παραξενο μοναχα:)

Reaction score
640

Ρε παμε καλα?
Δεν μου κόβονται τα χέρια καλύτερα αν ξανα χαρίσω τίποτα
Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο .
Μπράβο αδελφέ. Κάτι τέτοια βλέπω και σκεφτομαι το πόσο Μ@Λ@ΚΑΣ είμαι

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Ρε παιδια ελεος ο ανθρωπος ενα δωρο ηθελε να χαρισει κ θα τον στεναχωρεσουμε κι απο πανω???

Κριμα δειξτε λιγπ την ομορφια της παρεας μας δηλαδη...

Μακαρι ολοι μας να καναμε τετοιες κινησεις, ειναι κριμα να του παραπονιομαστε κιολας!

Status
Not open for further replies.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop