Media Player που υποστηρίζει αυτόματη προσαρμογή 3D SBS υπότιτλων

Reaction score
0
Επειδη δεν βρηκα αντιστοιχο thread ανοιξα αυτο για ανταλαξουμε αποψεις σχετικα με την υπαρξη (ή μη) media player που να υποστηριζει αυτοματη προσαρμογη 3D SBS υποτιτλων, οπως ακριβως το κανουν οι 3D τηλεορασεις της LG και Samsung. Σε αυτες οταν θες να παρακολουθησεις μια ταινια σε 3D Half SBS οι υποτιτλοι δεν χρειαζονται καμια επεξεργασια αφου αναλαμβανουν να κανουν τις απαραιτητες μετατροπες αυτοματα ωστε να απεικονησουν σωστα σε side by Side εναν srt υποτιτλο. Γνωριζει κανεις εαν υποστηριζεται αυτη η λειτουργια απο καποιο media player της αγορας ή καποιο μελλοντικο μοντελο???

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.211
παντως στο 400χ Μede8er που εχω το κανω μονος μου με μετατροπη, αλλιως στο κανονικο φορμα srt δεν εμφανιζονται σωστα οι υποτιτλοι.
Αν εχεις καποιο νεο παντως θα μ ενδιεφερε!

Reaction score
1
Απάντηση: Media Player που υποστηρίζει αυτόματη προσαρμογή 3D SBS υπότιτλων

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα παιδιά...τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Reaction score
56

υπαρχει το boxee box της d-link

Reaction score
0

υπαρχει το boxee box της d-link
φιλε ntsaf χιλια ευχαριστω για την προταση σου. Δεν το ειχα προσεξει το συγκεκριμενο.Το αγορασα εχτες και το μηχανημα κανει παπαδες. Κανει και μετατροπη αυτοματη 3D υποτιτλων.Πραγματικα εγραψες. ειναι οτι ακριβως εψαχνα.Πραγματκα δεν βλεπω τον λογο καποιος να διαλεξει αλλο media player. το συγκεκριμενο ειναι αστειρευτο. Και παλι ευχαριστω. μου ανοιξες τα ματια.

Reaction score
1

Τι είναι αυτό που σου άρεσε στο D Link εκτός από τους υπότιτλους ; Κάτι ας πούμε που δεν το κάνουν τα άλλα player...

Reaction score
0

Τι είναι αυτό που σου άρεσε στο D Link εκτός από τους υπότιτλους ; Κάτι ας πούμε που δεν το κάνουν τα άλλα player...
εχει παρα πολυ υλικο να δεις απο IPTV. απο ταινιες και ντοκυμαντερ μεχρι σειρες, trailers και καναλια (πχ The Engadget show). Και αν ποτε βαρεθεις (χλωμο) τοτε εχεισ και τα repositories και εκει απλα χανεισ την μπαλα. Χτεσ εβλεπα simpsons, και free ταινιες σε καλη ποιοτητα. μιλαμε για παρα πολυ υλικο. δες κανα youtube να καταλαβεις. να μην μιλησω για το καταπληκτικο remote με full qwerty πληκτρολογιο

Reaction score
1

Αυτά τα κάνει και netgear και το Dune και το C-200...για να δω youtube έχω το pc, κάτι άλλο ; Εικόνα σε προβολέα ; Κίνηση 24p; Auto frame rate ; downmix πολυκάναλου ; ποιότητα αναπαραγωγής FLAC ; ΝΜΤ Jukebox ;

Reaction score
0

εννουσα να δεις κανα youtube video με την παρουσιαση του προιοντος. προβολεα δεν εχω. downmix πολυκαναλου κανει. τα υπολοιπα δεν τα εχω ακομα τσεκαρει καθως το πηρα χτεσ το απογευμα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Media Player που υποστηρίζει αυτόματη προσαρμογή 3D SBS υπότιτλων

Κίνηση 24p; Auto frame rate ; downmix πολυκάναλου ; ποιότητα αναπαραγωγής FLAC ; ΝΜΤ Jukebox ;
άψογη, φυσικά, εννοείται,δεν εχω δοκιμάσει flac,τι είναι αυτό, εννοείς να κατεβαζεις τα εξώφυλλα και περιλήψεις στο pc και μετά στο boxee? αυτά είναι για τα άλλα media player το boxee δεν χρειάζεται κάποιο τρίτο πρόγραμμα για αυτά,τα κατεβάζει αυτόματα μόνο του

Reaction score
1

Καλά αφήστε το παιδιά :142: ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Player που υποστηρίζει αυτόματη προσαρμογή 3D SBS υπότι

άψογη, φυσικά, εννοείται,δεν εχω δοκιμάσει flac,τι είναι αυτό, εννοείς να κατεβαζεις τα εξώφυλλα και περιλήψεις στο pc και μετά στο boxee? αυτά είναι για τα άλλα media player το boxee δεν χρειάζεται κάποιο τρίτο πρόγραμμα για αυτά,τα κατεβάζει αυτόματα μόνο του
flac ειναι codec ασυμπιεστου ηχου που υποστηριζεται και απο το Boxee

Reaction score
0

Καλά αφήστε το παιδιά :142: ...
ελα ρε φιλε γκουρου του AV. Αντι να το παιζεις εξυπνος μπορεις απλα να απαντησεις στοv φιλο μας. Στο κατω κατω της γραφης στην ερωτηση σου προσπαθησε να απαντησει...

Reaction score
1

ελα ρε φιλε γκουρου του AV. Αντι να το παιζεις εξυπνος μπορεις απλα να απαντησεις στοv φιλο μας. Στο κατω κατω της γραφης στην ερωτηση σου προσπαθησε να απαντησει...
Σιγά ρε μεγάλε μας έλιωσες...:204: Αμα δεν ήξερε ας μην απαντούσε, boxee box και βραζιλιάνοι αλιγάτορες, αφού είναι τόσο καλό γιατί δεν το έχει όλος ο κόσμος ε ; Εχουμε γεμίσει κινέζικες π@π@ριές, και όλα είναι τέλεια, όσο τα έχουμε βέβαια...

Reaction score
0

δεν ξέρω γιατί δεν έχει όλος ο κόσμος boxee box και βραζιλιανους αλιγάτορες, ίσως γιατί γεμίσαμε κινέζικες ........,τα flac ξέρω τι είναι είπα δεν δοκίμασα γιατί δεν έχω τέτοια αρχεία, όσο για το jukebox δεν ξέρω τι είναι γιατί δεν το χρειάστηκα ποτέ

Reaction score
0

Σιγά ρε μεγάλε μας έλιωσες...:204: Αμα δεν ήξερε ας μην απαντούσε, boxee box και βραζιλιάνοι αλιγάτορες, αφού είναι τόσο καλό γιατί δεν το έχει όλος ο κόσμος ε ; Εχουμε γεμίσει κινέζικες π@π@ριές, και όλα είναι τέλεια, όσο τα έχουμε βέβαια...
στο πρωτο διαφωνω μαζι σου. Οκ δεν το ξερει. Δεν χρειαζεται να τον φαμε κιολας. Στο τελευταιο συμφωνω μαζι σου. Οτι εχουμε συνηθως ειναι τελειο γιατι αλλιως αμφισβητουμε την επιλογη μας. Οσο για το μεσαιο, δεν προσπαθει κανεις να με πεισει να το αγορασεις. Το μηχανακι ειναι οντως καλο και προσφερει μεγαλη ευελιξια.

Reaction score
1

στο πρωτο διαφωνω μαζι σου. Οκ δεν το ξερει. Δεν χρειαζεται να τον φαμε κιολας. Στο τελευταιο συμφωνω μαζι σου. Οτι εχουμε συνηθως ειναι τελειο γιατι αλλιως αμφισβητουμε την επιλογη μας. Οσο για το μεσαιο, δεν προσπαθει κανεις να με πεισει να το αγορασεις. Το μηχανακι ειναι οντως καλο και προσφερει μεγαλη ευελιξια.
To είχα όσο και αν σου φαίνεται περίεργο...μια εβδομάδα το άντεξα, ευτυχώς που το είχα πάρει από το ebay μεταχείρω και δεν έκλαιγα τα λεφτά μου.Για ιντερνετ ΟΚ αλλά σαν media player μακριά κι αλάργα, ειδικά με τον επεξεργαστή που φοράει, κολλούσε ακόμα και στις playlist από τα τραγούδια...για βαριά BDrips δεν το συζητάω καν, έβγαζα μούσι μέχρι να φορτώσει, άσε που κάποια δεν τα έπαιζε καν.Η εικόνα του βασικά είναι χειρότερη από τα ισοδύναμα 1073DD+ μηχανάκια.Υστερούσε και σε ευελιξία όπως οι συνδέσεις ας πούμε...Divx έπαιζε καλά πάντως.Αν δεν πληρώσεις δεν μαθαίνεις :116: ...και γκουρού του AV δεν είμαι, ακόμα μαθαίνω, απλά ως εξέχων μέλος της κοινότητος :116: έχω χοΥμορ περίεργο αν και είμαι γλυκούλης από κοντά :116:

Reaction score
0

To είχα όσο και αν σου φαίνεται περίεργο...μια εβδομάδα το άντεξα, ευτυχώς που το είχα πάρει από το ebay μεταχείρω και δεν έκλαιγα τα λεφτά μου.Για ιντερνετ ΟΚ αλλά σαν media player μακριά κι αλάργα, ειδικά με τον επεξεργαστή που φοράει, κολλούσε ακόμα και στις playlist από τα τραγούδια...για βαριά BDrips δεν το συζητάω καν, έβγαζα μούσι μέχρι να φορτώσει, άσε που κάποια δεν τα έπαιζε καν.Η εικόνα του βασικά είναι χειρότερη από τα ισοδύναμα 1073DD+ μηχανάκια.Υστερούσε και σε ευελιξία όπως οι συνδέσεις ας πούμε...Divx έπαιζε καλά πάντως.Αν δεν πληρώσεις δεν μαθαίνεις :116: ...και γκουρού του AV δεν είμαι, ακόμα μαθαίνω, απλά ως εξέχων μέλος της κοινότητος :116: έχω χοΥμορ περίεργο αν και είμαι γλυκούλης από κοντά :116:
σορυ κιόλας αλλά απο αυτά που γράφεις μάλλον κάποιο κινέζικο ...... είχες αγοράσει

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Player που υποστηρίζει αυτόματη προσαρμογή 3D SBS υπότι

σορυ κιόλας αλλά απο αυτά που γράφεις μάλλον κάποιο κινέζικο ...... είχες αγοράσει

Νope ! D-link Boxee Box, αρχές Φεβρουαρίου 2011 :116: μάθαινα ακόμα τότενες, χαλούσα λεφτά για σαχλαμάρες, ίσως να έφταιγε το fw του, δεν ξέρω...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos