Πρόβλημα με εγγύηση Pioneer SC-LX73

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πρόβλημα με εγγύηση Pioneer SC-LX73

Ανεξαρτητα απο το θεμα με τα 3 χρονια, το καταστημα που το αγορασες πρεπει να σου δωσει 2 (ο κατασκευαστης ας δινει 1).

Reaction score
249
Απάντηση: Πρόβλημα με εγγύηση Pioneer SC-LX73

ναι αλλα αφου το μαγαζι εκλεισε;
αυτος ο μαυρος νομος που λεει για δυο χρονια εγγυηση ισχυει ΄η οχι;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Tα έχουμε ξαναπεί.
Ανάλογα το συμβόλαιο του αντιπρόσωπου με τον κατασκευαστή.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δηλαδη ?
εχουμε ξανα παραδειγμα ωστε αν εν αγνοια του πελατη δεν σταλει καρτα , να χανει το δευτερο και τριτο ετος εγγυησης.......
ή ειναι ενας ωραιος τροπος για το στριβειν δια του αραβωνος..............
γιατι να μην στελνεις την καρτα απο την αρχη και να εχεις οτι εχεις....
ποια η λογικη αυτου ...Οκ κερδιζω εγγυησεις αλλα χανω πελατες..........

Reaction score
0

ναι αλλα αφου το μαγαζι εκλεισε;
Οντως λαθος μου, δε προσεξα καλα.
Η οδηγια της Ε.Ε., βαση αυτων που εχω διαβασει, αφορα το καταστημα που κανει την πωληση οποτε το επιχειρημα ειναι αστοχο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

δηλαδη ?
εχουμε ξανα παραδειγμα ωστε αν εν αγνοια του πελατη δεν σταλει καρτα , να χανει το δευτερο και τριτο ετος εγγυησης.......
Αγνοια?
Δηλαδή δεν διάβασε τους όρους της εγγύησης?
Τότε πώς ξέρει σε τι τον καλύπτει ?

Δεν θέλω να πάρω το μέρος του αντ/που, αλλά κι εμείς ας διαβάζουμε τους περίεργους όρους που βάζουν ορισμένοι.

Στήν εταιρεία που εργάζομαι , για να ισχύει η εγγύηση ζητάμε μόνο απόδειξη αγοράς και κάνουμε και στραβά μάτια αν έχουν περάσει 30-40 μέρες + τα 2 χρόνια απ την αγορά.Μάλλον είμαστε κορόιδα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δεν ειστε οι μονοι, και κοροιδα θα σας χαρακτηριζε καποιος με υποχθονια σκεψη.Περα απο αυτο οι αντιπροσωπιες κρινονται απο τα προιντα και την συμπεριφορα στους πελατες που εχουν.Οι περιεργοι οροι και οι περιεργοι αντιπροσωποι οπως εχω ξαναπει
βλαπτονται απο το καθε φορουμ.
Ας συνεχισει να χανει πελατες και ποιος ξερει , ισως ξαναδουμε πλατινουμ και τσιγκινουμ ντιλερς...........

Reaction score
0

Καλημέρα σας,

Και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον στην περίπτωση μου.
Μίλησα την Παρασκευή με τον κο Ραδίτσα από την intersys. Μου είπε ότι τα προϊόντα τα ασφαλίζουν σε ασφαλιστική εταιρεία με αυτό το κουπόνι και γι αυτο και δεν μπορεί να μου δώσει την επιπλέον εγγύηση. Για να μην σας κουράζω, του ζήτησα να γίνει αντικατάσταση του ενισχυτή με τον LX85 και να πληρώσω τη χρηματική διαφορά, γιατί ο 73 που έχω χαλάει για 2η φορά μέσα σε 1 χρόνο... Μου υποσχέθηκε ότι θα το δει με τον κο Παπαγεωργίου και θα μου απαντήσει....
Δεν έψαξα το θέμα της εγγύησης εξ αρχής και αυτό ήταν το λάθος μου...αρκεστηκα στα 3 χρόνια που μου είχαν πει από την intersys... Τους είχα πάρει τηλ για επιβεβαίωση.
Αν μου γίνει αντικατάσταση με τον 85, αν και δεν περισευουν τα χρηματα αυτη τη περιοδο, θα ληξει το θεμα για μενα εδω, αν οχι θα συνεχισω να το κυνηγω....

Reaction score
0

Επειδή έχω εταιρεία πληροφορικης να αναφέρω ότι με τις εγγυήσεις η καλυτερη εταιρεία ειναι η Dell, καλυπτει και μηχανηματα που εχει ληξει η εγγυηση τους για λιγες μερες η εβδομαδες και κανει τα στραβα ματια και σε παραλογες απαιτησεις πελατων για προβληματα που φαινεται καθαρα οτι ειναι υπαιτιοτητα του πελατη...
Γι αυτο ομως εχει αυξησει κατα πολυ το μεριδιο της στην αγορα...
Οι σωστοι επαγγελματιες θα επιβιωσουν... Οι υπολοιποι θα παμε σπιτια μας... Και δεν θα φταει μονο η κριση...

Reaction score
0
εγω παντως πρεπει να σας πω οτι τετοια καρτα δεν υπηρχε στο κουτι του ενισχυτη μου
οποτε τι πρεπει να κανω?

Reaction score
0
Καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία!

Δυστυχώς αν δεν σταλεί αυτό το έντυπο τι πρώτες 10-15 μέρες από την αγορά του ενισχυτή, δεν ισχύει η εγγύηση τω τριών ετών. Έτσι την πάτησα και εγώ... έντυπο δεν υπήρχε...
Μου είπαν ότι επειδή η επιπλέον εγγύηση δίνεται μέσω ασφαλιστικής εταιρείας, αν δεν λάβουν το έντυπο αυτό, δεν ασφαλίζουν το μηχάνημα...
Πιάσε το αυγό και κούρευτο δηλαδή...
Μίλησε μαζί τους, και με το κατάστημα και με την intersys για να δεις τι γίνεται...
Εγώ περιμένω να μου κάνουν προσφορά για αντικατάσταση του ενισχυτή με τον LX-85, θα περιμένω έως 10-15 του Ιανουαρίου... αν δεν επικοινωνήσουν μαζί μου, θα προχωρήσω με το δικηγόρο... δεν υπάρχει άλλη λύση...

Reaction score
89
ρε παιδια κ τη καρτα αυτη αμα τη συμπληρωνες στην ωρα της κ την εστελνες ποιος μου λεει μετα οτι δε θα ερχοταν η ιντερσυς να μου πει οτι ουδεποτε την ελαβε? γιατι εχω την εντυπωση καποιος την ειχε παθει ετσι τη δουλεια κ σχολιαζαμε οτι πρεπει να τους τα στελνουμε συστημενα???? θυμαται κανει κατι σχετικο?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.722

Eγώ πάντως, για να αποφύγω τα παραράγουδα, έστειλα το απόκομμα συστημένο, και με απόδειξη παραλαβής, που μου επιστράφηκε υπογεγραμμένη.

Έτσι, για να είμαι σίγουρος....

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.657

Eγώ πάντως, για να αποφύγω τα παραράγουδα, έστειλα το απόκομμα συστημένο, και με απόδειξη παραλαβής, που μου επιστράφηκε υπογεγραμμένη.

Έτσι, για να είμαι σίγουρος....
Σωστός! :123::126:

Reaction score
249

που να συγκριθουμε με τους ξενους που δινουν και περιοδο δοκιμης του μηχανηματος ΄η επιστροφης του!

Reaction score
89
ελα χρονιαρες μερες που ναι να κανει ο αγιος το θαυμα του γιατι προβλεπω τρεξιμο κ ιδρωτα!!!!

αντε αγιε παντελεημονα βαλε το χερι σου κ οχι μονο !!!! μπηκε καλα το 2012 για τον lx73....

Uploaded with ImageShack.us

Reaction score
89

δουλεια δεν ειχαμε τι να κανουμε απτο πολυ φαι εχουμε γινει ντουλαπα οποτε βρηκα τροπο να χασω τα εξτρα κιλακια.... τσααακ ο 73 αρχισε τα κολπακια του. Στα καλα του καθουμενου να κλεινει. Βρε καλο μου βρε χρυσο μου λιγος αγιασμος εδω λιγο εκει δουλεευε. Πηγε ο ανιψιος να φορτισει και το αι φονι στη μπροστινη εισοδο κ κει μου κλεισε μια κ καλη. Το καλο ειναι ακομα δεν εχει κλεισει χρονος αλλα κατι μου λεει μανα μου οτι θα ριξω τρεξιμο!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σε βλεπω να τρεχεις μοσχατο για αυτοψια , και μετα.......βοηθεια σου......

Reaction score
0

Επειδή γράφονται διάφορες γνώμες περι εγγυήσεων που ο καθένας σκέφτετε όπως του αρέσει διαβάστε σε αυτό http://www.pioneer.eu/files/support/warranty/cons/CWC0711EL.pdf την επίσημη εγγύηση της PIONEER. Τα γράφει όλα αναλυτικά και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.
Όσο για την πρόσθετη εγγύηση που δίνει η Intersys είναι καθαρά δική της προτοβουλία και παροχή προς τους πελάτες της. Πρέπει να συμπληρώσεις οπωσδήποτε το χαρτί της εγγύησης αυτής στο οποίο αναγκαστικά γράφεις και τα στοιχεία του καταστήματος που το αγόρασες. Αν έχεις αμφιβολίες για την παροχή της εγγύσης κάνεις και μια καταχώρηση του προϊόντος που αγόρασες στο site της Pioneer.
Στα επαγγελματικά μηχανήματα η Intersys δίνει και ασφάλεια κλοπής την οποία δεν δίνει η Pioneer.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas