από μικρές τί παίζει;

Reaction score
0
Υπάρχει πληροφόρηση και πρόώθηση για τις μεγάλες tvs αλλά στις μικρές τι γίνεται; Δεν βλέπω συγκριτικά κλπ. για κάποιον που θέλει να αγοράσει κάποια 26άρα ας πούμε και δεν έχω ιδέα για τι χαρακτηριστικά να ψάξω κλπ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.882
Απάντηση: από μικρές τί παίζει;

Φίλε zoran, αν σου το επιτρέπει ο χώρος σου, καλύτερα να πας σε 32 ίντσες.

Και παίζουν καλύτερα από τις 26άρες και είναι φθηνές αν τις συγκρίνουμε τις 26άρες.

Reaction score
0

ok παιδιά, το σκεφτόμουν κ για 32άρα αλλά ο χώρος είναι μικρός (2.3μ) κ οι θεατές είναι ηλικίας που δεν τους αρέσουν οι πολύ μεγάλες, οπότε γιαυτό είπα για 26άρες, αλλά έστω κ 32 εάν είναι τι αξίζει να δώ; (εννοείται πως θα ήθελα να μου πείτε κ για τις 26άρες :105:)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.882

2,3 μέτρα, είναι μεγάλη απόσταση και για 32άρα!:107:

Τώρα για ποια αξίζει, καλύτερα να σου πει κάποιος φίλος που ξέρει καλύτερα.

Reaction score
0

Και παίζουν καλύτερα από τις 26άρες και είναι φθηνές αν τις συγκρίνουμε τις 26άρες.
thanx για τη συμβουλή αλλά γιατί παίζουν καλύτερα; τι στοιχεία έχουμε σχετικά;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Έχει πάρει το μάτι σου κάτι αξιόλογο σε 26'';
Εμένα όχι.
Και υπάρχει λόγος για αυτό.Οι πωλήσεις.Το ποσοστό τους είναι τραγικά μικρό ενώ οι 32άρες έχουν μεγάλο μερίδιο κάτι που εξωθεί τους κατασκευαστές να δώσουν ιδιαίτερο βάρος σε αυτή την διάσταση προκειμένου να κερδίσουν σε μερίδιο της αγοράς.

Reaction score
0

Ναι καταλαβαίνω τι λες, οπότε για κάτι πάνω από τις 26" τι αξίζει τόσο όσο value for money όσο και ποιότητα;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καμία σχέση.
Απλά δεν έχει τύχει να δώ κάποια μικρή της.

Δεν είμαι οπαδός καμίας εταιρίας..
(Ούτε καν τεχνολογίας δεν είμαι,ειδικά στις τηλεοράσεις.Βρίσκω και στις 2 πλατφόρμες βασικά λάθη).

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Plasma και led/lcd.

Στα δικά μου μάτια:
1)Οι πλάσμα δεν έχουν ξεφορτωθεί τα phosphor trails(άντε πες αυτό δεν το βλέπουν όλοι,είναι κάτι σαν το rainbow) ενώ το λευκό τους ακόμα δεν είναι αυτό που λέμε εκτυφλωτικό(αν και λόγω σχεδίασης μπορούν εξ ορισμού να δώσουν μεγαλύτερη ακρίβεια στον έλεγχο της εικόνας και τον τοπικό έλεγχο της φωτεινότητας).

2)Οι led/lcd ακόμα δεν μπορούν να ελέγξουν σωστά την φωτεινότητα και να βγάλουν το μαύρο μιας plasma ή ενός καλού προβολέα χωρίς να κρασάρουν τις λεπτομέριες(ελάχιστες το πλησιάζουν αλλά δεν το καταφέρνουν).

Reaction score
0

άρα μένουν μόνο οι OLED να δούμε εάν θα βελτιώσουν τα κακώς κείμενα των 2, ε;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas