XTZ Divine

Reaction score
1.772
Απάντηση: XTZ Divine

Περαν τωρα της πλακας..........ευχομαι φιλτατε Φλας να μπορεσεις να απολαυσεις τις νεες σου ηχειαρες με το καλλιτερο δυνατο set up........

θελω απλα να πω κατι σχετικα με τα παγακια......τα θελω μονο στο ποτο μου και οχι στο συστημα μου........περαν των Hypex.....εδω λεω respect ειλικρινα......και ειμαι σιγουρος οτι τα ενισχυτικα του Μπακουσιους αμα φυγουν απο Κρητη και πανε Σαλλονικα πιστευω οτι εκει θα μεινουν...ετσι νομιζω!!!!
Δεν ξερω αν οι Lipinski οι ενισχυτες φορανε Ice power ......θεωρω οτι ειναι για μενα παντα απο τα καλλιτερα παγωμενα ενισχυτικα που εχω ακουσει.....και σαφως θελω να καταληξω καπου......

Υπαρχουν πολλες υλοποιησεις με αναλογων εταιριων μοντουλες οπου πιστευω οτι βασικο ρολο στην ηχητικη τους επιτυχια ειναι το τροφοδοτικο...επιμενω σε αυτο ...οπου μπορει σημαντικα να καθορισει την ηχητικη ταυτοτητα ενος ενισχυτη ......

Σαφως και θεωρω τεραστια κοροιδια την τιμολογιακη πολιτικη εταιριων που κρεμανε κατι ταμπελακια με εξωφρενικες τιμες επειδη εβαλλαν 2 κιλοβατ τοροειδη στο καναλι και εφτασε τα 40 κιλα ο τελικος με την ιδια μοντουλα που φοραει ενας αλλος τελικος με 5 φορες φθηνοτερη τιμη!!

Σαφως και να πληρωθει περισσοτερο μια μηχανη με ενα καλλιτερο τροφοδοτικο....οχι παλμοτροφοδοτικο βεβαιως ,ομως νυσαφι πια με την κοροιδια στον καταναλωτη!!!

Θυμαμαι οταν επαιξαν τα μονομπλοκια της ΒelCanto στο σπιτι μου με τα 802 και λαμπατο προ μου ηρθε να τα πεταξω οξω....μιλαμε δεν μου αρεσαν με τιποτα τα ρημαδια και κοστιζουν 7000 ευρωπουλα...ημαρτον ....τωρα θα μου πεις οτι οι Lipinski σχεδον τοσο κοστιζουν ομως αυτες οι μηχανες παιζουν αλλοιως ....και ειλικρινα δεν ξερω τι σκατα μαγειρεμα εχουν κανει οι κατασκευαστες αλλα.......ξεφυγαν σημαντικα απο το συνηθισμενο για μενα ακουσμα των παγακιων και λοιπα συναφη!!!!

Ειμαι σιγουρος οτι με τα Hypex θα εχεις φιλε μου Flash περισσοτερες και καλλιτερες εντυπωσεις να γραψεις σχετικα με το ματσαρισμα αυτων με τα ηχεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!

:143::143:
βλαση στα classd τα πραγματα ειναιπιο δυσκολα απο τους συνηθισμενους ενισχυτες.

σαφως και παιζη ρολο το τροφοδοτικο αλλα παιζουν και ολα τα υπολοιπα και προπαντως ο modulator.

οτι τροφοδοτικο και να βαλης στα Ice power, hypex δεν γινονται.

δεν ξερω τι εχουν μεσα τα lipinski αλλα icepower δεν εχουν μεσα.

καποιος ειπε για hypex αλλα δεν ειναι σιγουρο.

οσο για τις τιμες καπου υπαρχουν υπερβολες αλλα και καπου αλλου δικαιολογουνται.

τα hypex μου εχω σκαση σε υλικα 2800 ευρω.

ποσο θα επρεπε να πουληθουν αν ηταν consumer ακομα και αν στον κατασκευαστη κοστιζαν 2000 η

2200 λογω εκπτωσεων;

δυστυχως τα switching τροφοδοτικα ακομα δεν με εχουν πειση.

εκτος απο το λιγο καλυτερο μπασο στα υπολοιπα ειναι ελαχιστα πισω.

και τα καλα γραμμικα τροφοδοτικα κοστιζουν πολυ.

πιο πολυ απο ολο τον υπολοιπο ενισχυτη.

Reaction score
791

Με τα ice τα 1000άρια οδηγώ τα ArcosX του Τζωρτζάκη. Εχουν περάσει πολλά ενισχυτικά βαρβάτα, όπως και προενισχυτικά, άλλο έτσι άλλο γκιουβέτσι. Σώματα, κρέατα, φινέτσες ότι θες. Ομως είτε η σκηνή έχανε, είτε τα όργανα έπεφταν το ένα επάνω στο άλλο, πάντα κάτι έλλειπε. Βέβαια δεν εκτίμησα ποτέ χροιές και σώματα γιατί απλά ούτε πληροφορίες αναλυτικές για τίς εγγραφές έχω (το αιώνιο παράπονό μου), ούτε κρεοπωλείο θέλω να ανοίξω, ούτε σωματέμπορος θέλω να γίνω:116: Εντάξει όλα τα θέλω αρκεί όμως να ξέρω πόσα κιλά σώματα έβαλε ο μάστορης στο δίσκο και να ακούω ακριβώς, ούτε γραμμάριο παραπάνω. Ο μόνιμος προ μου ήταν ο 627 πάλι της ΜΤΖaudio, όχι επειδή ήταν ο καλλίτερος αλλά επειδή έκανε περισσότερα πράγματα καλλίτερα αθροιστικά απου τους άλλους ξεχωριστά. Ετσι λοιπόν αγόρασα τον Lyngdorf dp-1 και οδηγήθηκαν και οι πάγοι μπαλανσ πλέον. Η σκηνή τρισδιάστατη, τα μεγάλα έγχορδα ξεχωρίζουν και μάλιστα ακούγονται και στο ύψος τους, έχει χαμηλό και όχι βαβούρα πλέον και τελικά για να μην τα πολυλογώ, το αποτέλεσμα είναι η ισσοροπία γιαυτό και έμειναν μέχρι σήμερα. Οι μόνοι που έφθανα κοντά ήταν οι ΝΑΙΜ 300 (αλλά πανάκριβοι) και ο Viola ο μεγάλος (ήθελα μονομπλοκ). Πιστεύω δηλαδή ότι ο αλγόριθμος της Lyngdorf τιθασεύει τον χώρο και αφήνει τα ενισχυτικά να κάνουν την δουλειά τους και να μην παλεύουν με στάσιμα κλπ. Ο Copland drc205 δεν τα είχε καταφέρει τόσο καλά.Τα hypex δεν τα δοκίμασα, αλλά επειδή τώρα κάνω άλλα σχέδια (orion++) θα τα δοκιμάσω και αυτά:605:
ΥΓ. το γλαφυρό της γραφής συγχωρήστε το λογω ημέρας.

Reaction score
2.566
Αν πας για Ορίον και περάσεις από Αθήνα, έλα ρίξε ένα ωτό αν θες!
Flash αν τροφοδοτήσεις με διαφορετικούς ενισχυτές κάθε δρόμο, να προσέξεις να έχουν το ίδιο gain!
Καλοάκουστα πάντως, φαίνονται πολύ αξιόλογα ηχεία και σε καλή τιμή!

Reaction score
791
Απάντηση: Re: XTZ Divine

Αν πας για Ορίον και περάσεις από Αθήνα, έλα ρίξε ένα ωτό αν θες!
Flash αν τροφοδοτήσεις με διαφορετικούς ενισχυτές κάθε δρόμο, να προσέξεις να έχουν το ίδιο gain!
Καλοάκουστα πάντως, φαίνονται πολύ αξιόλογα ηχεία και σε καλή τιμή!
Ευχαριστώ πολύ, ναι θέλω να περάσω να ακούσω τον θρύλλο. Εχω διαβάσει όλα όσα έχεις γράψει και εδώ και στο site του Linkwitz και τα βιντεάκια που ανέβασες στο youtube. Περιμένουμε τις εντυπώσεις μετά τις επεμβάσεις που σου προτάθηκαν λόγω μετρήσεων.

Reaction score
1.772

Με τα ice τα 1000άρια οδηγώ τα ArcosX του Τζωρτζάκη. Εχουν περάσει πολλά ενισχυτικά βαρβάτα, όπως και προενισχυτικά, άλλο έτσι άλλο γκιουβέτσι. Σώματα, κρέατα, φινέτσες ότι θες. Ομως είτε η σκηνή έχανε, είτε τα όργανα έπεφταν το ένα επάνω στο άλλο, πάντα κάτι έλλειπε. Βέβαια δεν εκτίμησα ποτέ χροιές και σώματα γιατί απλά ούτε πληροφορίες αναλυτικές για τίς εγγραφές έχω (το αιώνιο παράπονό μου), ούτε κρεοπωλείο θέλω να ανοίξω, ούτε σωματέμπορος θέλω να γίνω:116: Εντάξει όλα τα θέλω αρκεί όμως να ξέρω πόσα κιλά σώματα έβαλε ο μάστορης στο δίσκο και να ακούω ακριβώς, ούτε γραμμάριο παραπάνω. Ο μόνιμος προ μου ήταν ο 627 πάλι της ΜΤΖaudio, όχι επειδή ήταν ο καλλίτερος αλλά επειδή έκανε περισσότερα πράγματα καλλίτερα αθροιστικά απου τους άλλους ξεχωριστά. Ετσι λοιπόν αγόρασα τον Lyngdorf dp-1 και οδηγήθηκαν και οι πάγοι μπαλανσ πλέον. Η σκηνή τρισδιάστατη, τα μεγάλα έγχορδα ξεχωρίζουν και μάλιστα ακούγονται και στο ύψος τους, έχει χαμηλό και όχι βαβούρα πλέον και τελικά για να μην τα πολυλογώ, το αποτέλεσμα είναι η ισσοροπία γιαυτό και έμειναν μέχρι σήμερα. Οι μόνοι που έφθανα κοντά ήταν οι ΝΑΙΜ 300 (αλλά πανάκριβοι) και ο Viola ο μεγάλος (ήθελα μονομπλοκ). Πιστεύω δηλαδή ότι ο αλγόριθμος της Lyngdorf τιθασεύει τον χώρο και αφήνει τα ενισχυτικά να κάνουν την δουλειά τους και να μην παλεύουν με στάσιμα κλπ. Ο Copland drc205 δεν τα είχε καταφέρει τόσο καλά.Τα hypex δεν τα δοκίμασα, αλλά επειδή τώρα κάνω άλλα σχέδια (orion++) θα τα δοκιμάσω και αυτά:605:
ΥΓ. το γλαφυρό της γραφής συγχωρήστε το λογω ημέρας.
τα δικα μου ειχες παρη να θυμαμαι καλα;

αυτα ειχε ακουση ο κοτσιδης.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Και το παιχνίδι μόλις αρχίζει. Όταν στείλει ο Θέμης τα Sub Amp, θα αρχίσουν οι συνδυασμοί με λαμπάτους στα μεσουψηλά σε ημι-ενεργή σύνδεση.
καλοριζικα flash......καταπληκτικο ηχειο δεδομενου και του κοστους..

καλα παιχνιδια.....

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

καλοριζικα flash...
Thanks!

Σήμερα παραλαμβάνω τους μονομπλόκ Hypex UCD700HG+HXR του back! Θα κονταροχτυπηθούν με τον W4S ST-1000 και το σετ προ/τελικού της Clearaudio.

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Thanks!

Σήμερα παραλαμβάνω τους μονομπλόκ Hypex UCD700HG+HXR του back! Θα κονταροχτυπηθούν με τον W4S ST-1000 και το σετ προ/τελικού της Clearaudio.
:116:

Reaction score
1.831
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Thanks!

περιμένουμε εναγωνίως τα αποτελέσματα!

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: XTZ Divine

Δυστυχώς με τη μεταφορική κάτι θα αποσυνδέθηκε εσωτερικά και ο ένας μονομπλόκ δεν έβγαζε ήχο. Θα τον αναλάβει ο back και θα τον ξαναστείλει από βδομάδα.

Πάντως ο άλλος μονομπλόκ, όσο τον άκουσα μονοκάναλα, οδηγούσε το Divine με τέτοιον όγκο που νόμιζα ότι έπαιζε sub! Τι λέγαμε για τα Divine; Ότι δεν έχουν μπάσο; Χαχα, bass-shy my @ss!

Reaction score
5.614
H διαδρομή όμως προς Καλοχώρι, στις αποθήκες των μεταφορικών, δεν ήταν άκαρπη, γιατί παρέλαβα σήμερα το κεντρικό Zingali.

Χαριτωμένη η στιγμή του διαλόγου με τον πράκτορα:
- Φίλε, τα κιβώτια μηχανήματα έχουν μέσα;
- Ηχείο με τη βάση του
- Ένα ηχείο μονό;
- Ναι, κεντρικό για home cinema.
- Σινεμά; Για ποιο σινεμά είναι;
- :135:

Και βγήκαν φυσικά οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.:123:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Πολύ θα ήθελα να ακούσω ένα τέτοιο! Καλοάκουστο!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.869
Members
38.508