Oppo 83

Reaction score
384
Πωλείται το πασίγνωστο universal player σε άριστη κατάσταση με κουτί χαρτιά και όλα τα παρελκόμενα στη τιμή των 450 ευρώ.Αναλαμβάνω αποστολή πανελλαδικά.

Reaction score
384
Απάντηση: Oppo 83

Ανταλλάσεται με ντακ/ενισχυτή ακουστικών +\- όποια διαφορά.

Reaction score
1

Αν δεν σου κάνει κόπο και επειδή ενδιαφέρομαι για το ηχητικό του αποτέλεσμα (για το οπτικό έχω Dune :116: ), με νοιάζει πιο πολύ ο στερεοφωνικός του ήχος σαν CDp...Πως σου φαίνεται εσένα ; Θα έδινα αυτά τα χρήματα για να αγοράσω ένα CDp της Marantz αλλά γιατί όχι το Oppo που έχει και άλλες λειτουργίες ! Ευχαριστώ...

Reaction score
384

Σαν ήχος μόνο (cd,sacd) είναι πάρα πολύ καλό και συγκριτικά με Yamaha,denon,Sony που έχει συγκριθεί κ στα 2 συστήματά μου ανώτερο.Marantz δεν ξέρω δεν έχω ακούσει ποτέ.Συγκεκριμένα έχει κονταροχτυπηθεί Yamaha s300/700,denon 710,Sony 50es απλό κι έχει βγει νικητής.Στο sacd το προτιμώ από το Burmester cdp που έχω στο 1o σύστημα (δεν είναι sacd).Επίσης έχει κοντραριστεί με emu0404 μοντιφιασμένη κ λαμπάτο buffer κι έχει παίξει πολύ καλύτερα.Όλα αυτά βέβαια στα συστήματα μου και με τα δικά μου τα αυτιά!:605::605:

Reaction score
1

Ευχαριστώ για τον κόπο σου να μου απαντήσεις, το εκτιμώ...:619:

Reaction score
384

Με την αγορά του oppo θα δωθούν δώρο και κάποιες ταινίες σε DVD και bluray.(καμμιά δεκαριά DVD και 5-6 bluray)!

Reaction score
61

καλησπερα το θελω εαν γινει στρογγυλοποιηση τιμης !!!!ευχαριστω

Reaction score
384

Στείλε μου ένα πμ με ένα τηλ επικοινωνίας για να συνεννοηθούμε.

Reaction score
61

Oppo τι θα κανουμε;θα γινει το αλισβερισι τελικα;

Reaction score
384

Νέα τιμή και τελική 250ε.Να σημειώσω ΔΕΝ είναι region free.Παρακαλώ όχι παζάρια,η τιμή θεωρώ είναι πολύ καλή για το συγκεκριμένο μηχάνημα.Ευχαριστώ!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Αν δεν είναι region free, σημαίνει ότι είναι Zone A (Αμερικάνικο) γιά Blu-Ray, και Region 1 γιά DVD, σωστά?

Reaction score
384
Απάντηση: Re: Oppo 83

Βασικά δεν είμαι σίγουρος [δεν τα πολυξέρω αυτά].Το μόνο που μπορώ να πώ με σιγουριά είναι ότι παίζει όλα τα μπλου ρει που έχω [ευρωπαικά] αλλά δεν παίζει dvd που έχω από εφημερίδες,περιοδικά.Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω.Πως μπορώ να ξέρω αν είναι region free?Ευχαριστώ!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Είναι αγορασμενο από εδώ? Ή από την Ευρώπη?

Τότε μάλλον είναι zone free.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_