Αχ αυτη η μεσαια η περιοχη!

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.596
Απάντηση: Αχ αυτη η μεσαια η περιοχη!

Και οχι μονο μεσαια....................και τις ροκιες μου μια χαρα τις ακουω.
Φυσικα, τα γκαζια ειναι δεδομενα.

@Τακη....................................... εσυ φτιαχνε αγορι μου.
Βαλε στο προγραμα και ενα προτζεκτ ευαισθητου (βλεπε κορνα) ηχειου

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Αχ αυτη η μεσαια η περιοχη!

Για μεσαία μιλάνε, τί ήθελες δηλαδή... Δηλαδή, έχεις ακούσει εσύ μεσαία από τελεστικούς; Αφού δεν παίζουν... :114:
Είναι ιδεολογικό το θέμα; Ρε λες τα μεσαία να ψηφίζουν Τσίπρα; :137:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Αχ αυτη η μεσαια η περιοχη!

Έγχορδα, φωνές και δγιάφορα τέθοια, πως να το κάνουμε έχουν ΑΛΛΟ πριστίζ με τα λαμπιόνια!!
Πριστίζ; Το μόνο που έχουν είναι πορτατίφ. :138:

...

Reaction score
1.789

Και οχι μονο μεσαια....................και τις ροκιες μου μια χαρα τις ακουω.
Φυσικα, τα γκαζια ειναι δεδομενα.

@Τακη....................................... εσυ φτιαχνε αγορι μου.
Βαλε στο προγραμα και ενα προτζεκτ ευαισθητου (βλεπε κορνα) ηχειου

Aντωνη, αν ειχα τον χωρο που ειχα καποτε.......να εισαι σιγουρος οτι θα το ειχα κανει πραξη εδω και πολυ καιρο!!!!!!

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.618
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αχ αυτη η μεσαια η περιοχη!

...
Λαμπάκιας και δεξιός δε γίνεται! :138:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

οι συντηρητικοι ακουνε με λαμπες! γιατί έχουν πρεσβυωπία και δεν βλέπουν

οι προοδευτικοι ...............με βορειοκορεατικούς ολοκληρωτικούς ;
:144::204::204:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

...
ba για σβετλανα και ζουγανελοβα τον κοβω.........
δεν ειναι τυχαιο οτι τα μιγκ παιζουν ακομα με λαμπες ρουσκοφσκαγια...........

Reaction score
1.789

ba για σβετλανα και ζουγανελοβα τον κοβω.........
δεν ειναι τυχαιο οτι τα μιγκ παιζουν ακομα με λαμπες ρουσκοφσκαγια...........
με δυτικα φιλελευθερα μυαλαα πλεον!!!

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.596

Ρε σεις....................υπαρχουν ακομα ιδεολογιες????

@ Τακουλη.......αν εχεις κανενα ΚΑΛΟ σχεδιο, ριχτο, εδω ειμαι.

Reaction score
1.789

Αντωνη το ηχειο και ειδικα κορνας θελει αλλου ειδους γνωσεις και εμπειρια!!!
σχεδια εχω πολλα! εγω προσωπικα δεν το τολμω!!!!
γνωριζεις ομως οτι γενικα στις [παρεες] μου εχω πολλους φιλους που εχουν εμπειρια και την εχουν κανει πλεον και πραξη στην παραγωγη!!!!

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.596

Ax....το ξερω. Το εχω πει και στον Μανωλη. To ANIMA (IMHO) εχει τα καλυτερα μεσαια που εχω ακουσει, ακομα και απο το Martin Logan CLS IIz

Ασχετο......κατι ειχε παρει το αυτι μου μου για ενα καινουργιο, μικροτερο απο το Marvel.
Εχεις κανενα νεο?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.270
Απάντηση: Η μεσαια περιοχη και οι...νταλκαδ(ε)ιασμένοι φυσιολάτρες

Δεν υπάρχει κανένα μεταφυσικό στοιχείο στη μεσαία περιοχή συχνοτήτων και την απόδοση αυτής από συσκευές αναπαραγωγής ήχου.Οι όποιες ΄΄μαγικές΄΄ ιδιότητες αποδίδονται σε συγκεκριμένες εξ αυτών έχουν γενεσιουργό αιτία την επιλεκτική ευαισθησία του ανθρώπινου ακουστικού συστήματος-η οποία σημειωτέον δεν είναι ταυτόσημη γιά όλα τα άτομα.

Ο λόγος που το ακουστικό αισθητήριο της πλειοψηφίας των ανθρώπων υπακούει σε στατιστικά μοντέλα ισοφωνικών καμπυλών συνδέεται με την εξελικτική διαδικασία.Οι πρωτόγονοι ζούσαν περιστοιχισμένοι αποκλειστικά από φυσικά ερεθίσματα κι έρχονταν σ'επαφή με ομοίους τους δίχως να έχουν ακόμα αναπτύξει προηγμένους κώδικες γλωσσικής επικοινωνίας.Όσοι λοιπόν εμφάνιζαν αυξημένη ευαισθησία στις συγκεκριμένες ζώνες μπορούσαν ν'ανταποκρίνονται αποτελεσματικότερα στα προσλαμβανόμενα ερεθίσματα του περιβάλλοντός τους.Κατά συνέπεια επιζούσαν περισσότερο και άφηναν περισσότερους απογόνους κληρονομώντας τους τα ευνοϊκά γιά τη συγκεκριμένη συγκυρία χαρακτηριστικά.

Η εξέλιξη όμως δεν είναι στατική,αλλά δυναμική διαδικασία.Εξίσου μεταβαλλόμενες είναι και οι περιβαλλοντικές συνθήκες που πυροδοτούν τη φυσική επιλογή μέσω της προσαρμογής σ'αυτές.

Η τρέχουσα ακουστική αντιληψιμότητα της πλειοψηφίας των ανθρώπων δεν είναι παρά ένα εξελικτικό στάδιο μεταξύ αυτών που έχουν προηγηθεί και όσων έπονται σε βάθος χρόνου.Η πεισματική προσκόλληση σε ό,τι μας ευχαριστεί επειδή ακριβώς μας αρέσει να παραμένει ως έχει και όχι ν'αλλάζει,δεν παρέχει την ευκαιρία να προσαρμοστούμε ως είδος στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες διαβίωσης που συνεπάγεται η σύγχρονη εποχή.

Συνιστά επομένως ένα εξελικτικό αδιέξοδο.Και ως γνωστόν,η διαδικασία της φυσικής επιλογής ανέκαθεν ...΄΄άδειαζε΄΄ τα αδιέξοδα.:126:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Αν υποψιαστώ οτι οι λαμπολάτρες θ εκλείψουν δια της φυσικής επιλογής.........:107:

Reaction score
30.343
Απάντηση: Η μεσαια περιοχη και οι...νταλκαδ(ε)ιασμένοι φυσιολάτρες

Δεν υπάρχει κανένα μεταφυσικό στοιχείο στη μεσαία περιοχή συχνοτήτων και την απόδοση αυτής από συσκευές αναπαραγωγής ήχου.Οι όποιες ΄΄μαγικές΄΄ ιδιότητες αποδίδονται σε συγκεκριμένες εξ αυτών έχουν γενεσιουργό αιτία την επιλεκτική ευαισθησία του ανθρώπινου ακουστικού συστήματος-η οποία σημειωτέον δεν είναι ταυτόσημη γιά όλα τα άτομα.

Ο λόγος που το ακουστικό αισθητήριο της πλειοψηφίας των ανθρώπων υπακούει σε στατιστικά μοντέλα ισοφωνικών καμπυλών συνδέεται με την εξελικτική διαδικασία.Οι πρωτόγονοι ζούσαν περιστοιχισμένοι αποκλειστικά από φυσικά ερεθίσματα κι έρχονταν σ'επαφή με ομοίους τους δίχως να έχουν ακόμα αναπτύξει προηγμένους κώδικες γλωσσικής επικοινωνίας.Όσοι λοιπόν εμφάνιζαν αυξημένη ευαισθησία στις συγκεκριμένες ζώνες μπορούσαν ν'ανταποκρίνονται αποτελεσματικότερα στα προσλαμβανόμενα ερεθίσματα του περιβάλλοντός τους.Κατά συνέπεια επιζούσαν περισσότερο και άφηναν περισσότερους απογόνους κληρονομώντας τους τα ευνοϊκά γιά τη συγκεκριμένη συγκυρία χαρακτηριστικά.

Η εξέλιξη όμως δεν είναι στατική,αλλά δυναμική διαδικασία.Εξίσου μεταβαλλόμενες είναι και οι περιβαλλοντικές συνθήκες που πυροδοτούν τη φυσική επιλογή μέσω της προσαρμογής σ'αυτές.

Η τρέχουσα ακουστική αντιληψιμότητα της πλειοψηφίας των ανθρώπων δεν είναι παρά ένα εξελικτικό στάδιο μεταξύ αυτών που έχουν προηγηθεί και όσων έπονται σε βάθος χρόνου.Η πεισματική προσκόλληση σε ό,τι μας ευχαριστεί επειδή ακριβώς μας αρέσει να παραμένει ως έχει και όχι ν'αλλάζει,δεν παρέχει την ευκαιρία να προσαρμοστούμε ως είδος στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες διαβίωσης που συνεπάγεται η σύγχρονη εποχή.

Συνιστά επομένως ένα εξελικτικό αδιέξοδο.Και ως γνωστόν,η διαδικασία της φυσικής επιλογής ανέκαθεν ...΄΄άδειαζε΄΄ τα αδιέξοδα.:126:
Νάσαι καλά. Με 3 αράδες τάπες ολα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Συνεπώς τα vintage Sansui είναι ..........για Delamostre:410::410::414:

Reaction score
249

δηλαδη ποιες ειναι οι συχνοτητες που θα εχουμε ευαισθησια στο μελλον;

Manos58