Hypex NCore

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.648
Απάντηση: Hypex NCore

Σε σχέση με το πώς παίζουν, πανάκριβα είναι. Καλύτερα ενισχυτής με τρανζίστορ σε τάξη Α. Βγαίνει στα ίδια λεφτά και παίζει και απείρως καλύτερα...

Reaction score
0

Eιναι πολυ περιεργο παντως οτι στο diyAudio γραφτηκαν ελαχιστες κριτικές κατόχων ncore,τον πρωτο καιρο ηταν φυσιολογικο αλλα τωρα πλεον ειναι παραξενο

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ειδικά για τα NCore διαβάζω κι εγώ μανιωδώς ακουστικές εντυπώσεις, αλλά "κατηγορώ" την κουτσομπολίστικη πλευρά μου για αυτό: μαθαίνεις τόσα πολλά για αυτόν που γράφει τις εντυπώσεις του, τα αυτιά του και το σύστημα/χώρο του, που δεν μπορώ να αντισταθώ!

D

deleted user 10898

Guest
Φυσικα, αν δεν παιζουν για καποιον οι ncore ειναι κουφος,δεν εχει συστημα, η ειναι higendας...
τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει...

Ειδικά για τα NCore διαβάζω κι εγώ μανιωδώς ακουστικές εντυπώσεις, αλλά "κατηγορώ" την κουτσομπολίστικη πλευρά μου για αυτό: μαθαίνεις τόσα πολλά για αυτόν που γράφει τις εντυπώσεις του, τα αυτιά του και το σύστημα/χώρο του, που δεν μπορώ να αντισταθώ!

Reaction score
0

Διαβασα αρκετες απο τις κριτικες ,αλλα εκεινο που καταλαβα ειναι οτι σιγουρα δεν ιναι η <αποκαλυψη> που ευαγγελιζοταν η hypex.Επι μηνες ολοκληρους περυσι τετοια εποχη περιμεναμε το τεταρτο τριμηνο του 2011 για να κυκλοφορησει η <αποκαλυψη> .
Λιγο πολυ ολοι μας θελουμε ενα καλλιτερο ενισχυτη που να εχει δυνατοτητες καλλιτερης οδηγησης και ουσιαστικοτερα καλλιτερο ηχο,αλλα οι ncore απ οτι φαινεται δεν ειναι αυτο.Οι 1200 αγνωστο και αν θα παραχθουν και ετσι περιμενουμε το επομενο ψηφιακο θαυμα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.338

και γω ψάχνω μια αποκάλυψη.

λες να ανοίξω κανα ευαγγέλιο?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

....μέχρι την Δευτέρα που είναι του Αγίου Πνεύματος μπας και σε φωτίσει ο Θεός .:435:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.338
Απάντηση: Re: Hypex NCore

όντως, έχει πολύ ενδιαφέρον να διαβάζεις τέτχια πράγματα.

σα να διαβάζεις το ημερολόγιο του άκη.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Αν υποψιαστώ οτι το ncore θέλει hiend κορδώνια.....ε καλώδια εννοώ και ρακ των 33.000......χαθήκαμε:111::114::114:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
το καλο καλωδιο ουδεις εμισησε, το κακο, πολλοι ......

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Re: Απάντηση: Hypex NCore

παντως η προσωπικη μου εμπειρια απο τα hypex στο Μοναχο δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις. Σιγουρα εφταιγαν τα cat6. Μπορει να εφταιγαν και τα 802 .....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.338
Απάντηση: Re: Απάντηση: Hypex NCore

παντως η προσωπικη μου εμπειρια απο τα hypex στο Μοναχο δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις. Σιγουρα εφταιγαν τα cat6. ...
Πόσο "σίγουρα";

:143:

κάτσε να στο διατυπώσω σε ένα παρόμοιο παράδειγμα:

"πάντως η προσωπική μου εμπειρία από τις κόκκινες γόβες στο Παρίσι δε μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Σίγουρα έφταιγαν οι αστράγαλοι. Μπορεί να έφταιγαν και οι γάμπες."

:143:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.338

Όχι ακόμα, περίμενε...
άντε! πόσο θα περιμένω; έχω μια αγωνία, τι να σου πω! αφού έχω φάει τα νύχια μου σου λέω...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Μην λες τέτχια ...ανησυχείς τον κόσμο και θα πάει να πουλάει τα πικάπ του να τα κάνει λίρες :139:

Reaction score
3.988

Κάντε υπομονή ωρέ παλληκάρια, καιρός γαρ (τομαρ, ζαγάρ) εγγύς!!!

Μεγαλοστέλεχος του site με πλησίασε με δόλιο αλλά κόσμιο τρόπο και μου ψιθύρισε αισθησιακά στο αυτί το καλό (αριστερό):

- Φστ, πανέμορφε γίγαντα της ψυχοακουστικής είσαι για ένα long play test?

Eγώ τρομαγμένος βαθηά, πλην ατάραχος επιφανειακά, του απαντάω στο σκοτάδι:

- Πως το εννοείς το Long play?

Eκείνος:

- Θάναι ίσα με πέντε (5)!!!!!!!!!!!!

Εγώ:

Λέγε...

Εκείνος:
-1. Hypex 180
-2. Hypex N core
-3. Ice power 1000
-4. Classe tade model
-5. Δικά μου

Εγώ:
- Γιατί δγιαλέξατε εμένα??

Εκείνος:
- Διότι είσαι ο καλύτερος, ομορφότερος, εξυπνότερος χαηεντάς της πλάσης και....έχεις Lipinski!!!

Xαιρετηθήκαμε με νόημα, τα κορμιά μας είχαν την σωστή αντρίκια στάση, τα παντελόνια ζωσμένα...το γάντι έπεσε ....αναμείνατε και ακυρώστε τις συνδρομές σας στο stereophile.

...Δεν υπάρχει λόγος για ξοδέματα..

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

.........Διότι είσαι ο καλύτερος, ομορφότερος, εξυπνότερος χαηεντάς της πλάσης
Ξέχασε να αναφέρει και ο πιό μετριόφρων

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.362
Members