Noise Cancellation Ακουστικα?

Reaction score
2.051
Παίδες τη Τρίτη ταξιδεύω για πάνω απο 10 ωρες με το αεροπλάνο! Μπορείτε να μου προτείνετε, επειδη δεν έχω ιδέα, ακουστικά noise cancellation? Budget 200Ε - 300Ε! Θέλω κάτι καλο γιατι ταξιδεύω συχνα και ειναι μαρτύριο ο θόρυβος του αεροπλάνου!

Παρακαλω γνώμες μόνο απο προσωπική εμπειρία!

Sent from my iPad3 using Tapatalk HD

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Noise Cancellation Ακουστικα?

Mιχάλη προτού αγοράσεις noize cancelling ακουστικά δοκίμασε κάποιο μοντέλο κάπου.
Είναι αρκετά περίεργη η αίσθηση που δίνουν.
Πάντως από συμβατικά ακουστικά πολύ καλή απομόνωση έχουν τα για dj της Senheiser και το, εκπληκτικό ΙΜΗΟ,focal spirit one (πες μου να σε στείλω κάπου να το ακούσεις άμα θες)
Φυσικά τα καλύτερα travel ακουστικά είναι και πάλι της Senheiser(τι έκπληξη..).
Eπίσης καλή λύση πέριξ των 120ε είναι το Reloop 20.

Reaction score
2.051
Φιλε dakrsideofthemoon έχω διαβάσει για αυτα και βλέπω ότι θεωρούνται καλα!

Γιώργο δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για ακροάσεις πιθανόν να αγοραστούν τα ακουστικά και στο αεροδρόμιο, εδω η στη Γαλλια που ειναι ο πρωτος προορισμος!Έχω ακούσει 3-4 ζευγάρια, ειναι όντως ιδιαίτερη αίσθηση. Δεν με ενδιαφέρει η ηχητικη πιστοτητα η κάτι τέτοιο, απλα να υπάρχει αποτελεσματικό cancellation σε συνδιασμό με ενα σχετικα καλο ήχο!

Απο ότι κατάλαβα μέχρι τώρα θα κοιτάξω για BOSE και SENHEISER!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Στο εδώ αεροδρόμιο δεν ξέρω αν θα βρεις τίποτα.Πιθανότερο είναι στης Γαλλίας.

(Καλό ταξίδι μπρεεεεεε)

Reaction score
2.051
Thanks Γιώργο!

Αύριο θα πάω στο Mall, θα ρίξω και εκει μια ματιά!

Reaction score
2.051
Απο αυτα που διάβασα έχω καταλήξει στα Bose Quietcomfort 3, Bose Quietcomfort 15 συν το Sennheiser PXC 450!

Εχει κάποιος προσωπική εμπειρία?

Επισυναπτω και Ενα Sceenshot με κάποια χαρακτηριστικά! Φαντάζομαι παίζει πολυ ρόλο η ευαισθησία απο τη μια για να σηκώσεις το volume αλλα και το noise reduction για να ξέρεις ποσα db κόβεις!

Reaction score
5.614
Προτείνω τα Sennheiser PXC-450, από τα οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Λειτουργούν μάλιστα και χωρίς μουσική, ακυρώνοντας θεαματικά το βουητό του αεροπλάνου. Και πατώντας το κουμπάκι talk στη μια πλευρά των ακουστικών, μπορείς να ακούσεις τι λέει ο διπλανός σου ή η αεροσυνοδός και μάλιστα πιο καθαρά απ' ό,τι αν δεν φορούσες καθόλου ακουστικά.

Reaction score
2.051

Thanks Jo, μάλλον αυτά θα χτυπήσω!

Reaction score
2.051

Τελικά χτύπησα τα bose quietcomfort 15! Αν και λίγο τσιμπημένα (300Ε σε duty free) σε πτήση 12 ωρών για Sao Paolo τα φόραγα όλη την ώρα, σε ποσοστό 95% δεν ακούς κανένα εξωτερικό θόρυβο, σε μεταφέρουν στο δικό σου κόσμο τελείως και με εξαιρετική ποιότητα ήχου! Φιλιά από Βραζιλία! :116:

Reaction score
12
Στοπα οτι ειναι εξαιρετικη επιλογη!!!
Καλοακουστα και καλοφορετα xD

Αληθεια το εντονο μπασο τους δεν σε χαλασε καθολου?

Reaction score
2.051
Απάντηση: Re: Noise Cancellation Ακουστικα?

Στοπα οτι ειναι εξαιρετικη επιλογη!!!
Καλοακουστα και καλοφορετα xD

Αληθεια το εντονο μπασο τους δεν σε χαλασε καθολου?
Κάτι παρατήρησα, ίσως και λόγω ότι το έχω διαβάσει κάπου, αλλά έτσι και αλλιώς ακούω κυρίως κλασσική και jazz oπότε δεν ακούγεται! Θα περιμένω βέβαια να στρώσουν κιόλας! :116: Ποιος ξέρεις ίσως είναι και το μπάσο του ipad! ;)

Reaction score
5.614
Απ' ό,τι διαβάζω, τα Bose QuietComfort 15 είναι πολύ πιο αποτελεσματικά στην ακύρωση θορύβου από τα Sennheiser PXC 450.

Κρίμα που δεν έχουν και λειτουργία TalkThrough. Είναι πολύ ενοχλητικό να πρέπει να σηκώνεις το ένα ακουστικό από το αυτί σου για να ακούσεις τον συνταξιδιώτη σου. Στα Sennheiser PXC 450 είναι απόλαυση το TalkThrough. Όπως και η δυνατότητα αυξομείωσης έντασης από τα χειριστήρια πάνω στο ακουστικό. Και μια τρίτη διαφορά είναι ότι τα Senn λειτουργούν και ως κανονικά παθητικά ακουστικά, όταν τελειώνει η μπαταρία. Στα Bose, αν δεν έχεις μπαταρία, δεν μπορείς να ακούσεις καθόλου μουσική.

Παρόλ' αυτά, αφού τα Bose κατά τα γραφόμενα έχουν τόσο θεαματικά πιο αποτελεσματική ακύρωση θορύβου από τα Senn, σαφώς και είναι η καλύτερη επιλογή.

Από θέμα ποιότητας ήχου, δεν μπορεί κανείς να έχει απαιτήσεις σε αυτή την κατηγορία ούτως ή άλλως.

Reaction score
12
To megalo meion ton sigekrimenon einai to elipestato kalodio
se periptosh pou 8es na ta paixeis me mia labitsa h enan tripa8o mikro
8a se manouriasei

sigxoreste me gia ta aparadekta greeklish

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Noise Cancellation Ακουστικα?

Νομίζω εξυπακούεται ότι δεν μπορεί κανείς να βασιστεί σε ακουστικά ακύρωσης θορύβου για σοβαρές ακροάσεις.

Κάθε ζευγάρι ακουστικών είναι για την εκάστοτε χρήση. Με άλλα ακουστικά κάνεις jogging, με άλλα θα ταξιδέψεις στο αεροπλάνο, με άλλα θα κάνεις ακρόαση σπίτι με λαμπάτο ενισχυτή.

Reaction score
2.051

Nαι η αλήθεια είναι ότι το καλώδιο είναι μείον μιας και είναι custoμια της Bose και δεν νομίζω ότι μπορείς να το αλλάξεις!

Αλλά όπως είπε και Flash, δεν θα το χρησιμοποιήσω για άλλου είδους ακροάσεις παρά μόνο με το ipad, σε ταξίδια κυρίως παρόλο που όντως ακούγεται εξαιρετικά!

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Noise Cancellation Ακουστικα?

Nαι η αλήθεια είναι ότι το καλώδιο είναι μείον μιας και είναι custoμια της Bose και δεν νομίζω ότι μπορείς να το αλλάξεις!

Αλλά όπως είπε και Flash, δεν θα το χρησιμοποιήσω για άλλου είδους ακροάσεις παρά μόνο με το ipad, σε ταξίδια κυρίως παρόλο που όντως ακούγεται εξαιρετικά!

Είναι τονικά ορθό?! :119:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης