αντικραδασμικα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: αντικραδασμικα

χαρα στους χαρουμενους

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: no balls,no...glory

When you put balls in the system,that doesn't necessarily make it a...ballsy system.:126:

Tα λεγόμενα και...αντικαρντασμικά.:612:
μπα καρντασμικα ειναι....χαλανε τον ηχο (ελαρφα).........

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.689

Dear Argi,

In theory they should be ball up, but you are still just tuning your system to your preferences. The Stillpoints sound differently ball up and ball down. Some people tell me they like 2 up front with ball up and one in back ball down. Its up to you to decide which sounds best to your liking.

Have Fun!

Paul
...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.067

δεν με πχιανει ρε γμτ ...και το ειπα του γιατρου ,
τιποτα πχιο σκλρο δεν εχς

Αυτά τα φάρμακα βρε Αργύρη για να σε πιάσουν, πρέπει να παίρνεις ταυτόχρονα και κάποιο ηρεμιστικό, όπως το Ζάναξ.:136::138:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

και αυτο το σετ* (το δοκιμασα μονος μου ) κανει δουλεια..
http://www.elusivedisc.com/search/WALVPSUP.htm
αλλα πανακριβο ........

*ποδαρακια και <βαρυδακια> για το ανω μερος της συσκευης.....αντιγραφεται ευκολα..................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Αυτά τα φάρμακα βρε Αργύρη για να σε πιάσουν, πρέπει να παίρνεις ταυτόχρονα και κάποιο ηρεμιστικό, όπως το Ζάναξ.:136::138:
εγω δεν ξερω απο τετοια παω στο φαρμακειο στην δουλεια μου και πινω οτι βρω .......

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.667

οκ, στοπ από μένα, δε συνεχίζω άλλο (αυτολογοκρισία)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.276

και αυτο το σετ* (το δοκιμασα μονος μου ) κανει δουλεια..
http://www.elusivedisc.com/search/WALVPSUP.htm
αλλα πανακριβο ........
*ποδαρακια και <βαρυδακια> για το ανω μερος της συσκευης.....αντιγραφεται ευκολα..................

"...Through extensive experimentation, we discovered that stands, shelves and the enclosure of a component are major contributors to vibrations...

...Sleek, Sexy, Sonically-Superior..."

(Mετά το ΄΄extensive΄΄ έρχεται κάτι...expensive)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.276

Θα μπορούσε να συνδυαστεί μ'ενα αντικαταθλιπτικό,όπως η Βενλαφαξίνη.Στην περίπτωση όμως όπου το ρόλο του αντικαταθλιπτικού αναλαμβάνει το εκάστοτε ΄΄sexy΄΄αντικραδασμικό,τότε πρόκειται περί... Βενλασφαξίνης (της τσέπης φυσικά:137:).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ρε δε καταλαβαινω τιποτα , παω στη βασω και αμα γουσταρω πινω το φαρμακειο ολο...............

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: αντικραδασμικα

οκ, στοπ από μένα, δε συνεχίζω άλλο (αυτολογοκρισία)
σε παρακαλω, σε παρακαλω, πες κατι ολο σε εμενα την λες...
να βοηθησω...
ο darzeel χρησιμοποιει αναρτηση στους ενισχυτες του και ιδιαιτερα στους μετασχηματιστες τους.
για λεγε.... οι darzeel δεν θενε αντικραδασμικα?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.667

αμα γουσταρω πινω το φαρμακειο ολο........

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.689

Θα μπορούσε να συνδυαστεί μ'ενα αντικαταθλιπτικό,όπως η Βενλαφαξίνη.Στην περίπτωση όμως όπου το ρόλο του αντικαταθλιπτικού αναλαμβάνει το εκάστοτε ΄΄sexy΄΄αντικραδασμικό,τότε πρόκειται περί... Βενλασφαξίνης (της τσέπης φυσικά:137:).
Διαφωνώ! Διαφωνώ! Το καλύτερο ματσάρισμα είναι με πενφλουριδόλη, ήτις συνδυαζομένη μετά τοιούτων αντικραδασμικών μεταλλάσσεται σε πενφλωροδόλη! :114:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

βρε

Last edited by a moderator:

Reaction score
372

Θα μπω και εγώ στη κουβέντα, μόνο για μία φορά όμως για να πω τα παρακάτω:

Ο Argi ξεκίνησε να γράφει ένα θέμα για τα αντικραδασμικά.
Δεν καταλαβαίνω γιατί επί μονίμου βάσης κάποιοι πρέπει να επεμβαίνουν και να κάνουν το θέμα κ#@λο.
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι διαφωνούν στο ότι υπάρχουν ηχητικές διαφορές σε αντικραδασμικά ή καλώδια. Αν δεν τις ακούν, μπράβο γιατί είναι ευτυχείς.
Ας αφήσουν όμως τους υπόλοιπους που τις ακούν να εκφέρουν την άποψη τους γι' αυτές τις διαφορές χωρίς να τους αντιμετωπίζουν με ένα τρόπο που θα τον χαρακτήριζα λίγο γελοίο.

Τι να κάνουμε, πάντα υπάρχουν διαφορές απόψεων και ο καθένας μπορεί φυσικά να επιμένει στην δική του.
Ας το κάνει όμως με τρόπο κομψό, χωρίς να προσβάλει, γιατί έτσι αποτρέπει πολύ κόσμο να γράψει την άποψη του στο φόρουμ.
Ξέρω τουλάχιστον 10 μέλη που σε κατ' ιδίαν συζητήσεις παραδέχονται ότι οι διαφορές ανάμεσα σε καλώδια ή αντικραδασμικά είναι υπαρκτές αλλά δεν τολμούν να το γράψουν για να μην έχουν την ίδια παραπάνω γελοία αντιμετώπιση.

Συγνώμη αν ήμουν λίγο πιο καυστικός ή επιθετικός στα γραφόμενα μου αλλά έχω κουραστεί να βλέπω την ίδια πάντα κακή αντιμετώπιση στα θέματα αυτά.

Και όπως είπα δεν θα επανέλθω στο θέμα για να αποφύγω τις έντονες αντιπαραθέσεις.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.689

Εγώ πάντως δε φταίω σε τίποτα! Ούτε ο Bhutia! O Ear μας έβαλε...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Θα μπω και εγώ στη κουβέντα, μόνο για μία φορά όμως για να πω τα παρακάτω:

Ο Argi ξεκίνησε να γράφει ένα θέμα για τα αντικραδασμικά.
Δεν καταλαβαίνω γιατί επί μονίμου βάσης κάποιοι πρέπει να επεμβαίνουν και να κάνουν το θέμα κ#@λο.
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι διαφωνούν στο ότι υπάρχουν ηχητικές διαφορές σε αντικραδασμικά ή καλώδια. Αν δεν τις ακούν, μπράβο γιατί είναι ευτυχείς.
Ας αφήσουν όμως τους υπόλοιπους που τις ακούν να εκφέρουν την άποψη τους γι' αυτές τις διαφορές χωρίς να τους αντιμετωπίζουν με ένα τρόπο που θα τον χαρακτήριζα λίγο γελοίο.

Τι να κάνουμε, πάντα υπάρχουν διαφορές απόψεων και ο καθένας μπορεί φυσικά να επιμένει στην δική του.
Ας το κάνει όμως με τρόπο κομψό, χωρίς να προσβάλει, γιατί έτσι αποτρέπει πολύ κόσμο να γράψει την άποψη του στο φόρουμ.
Ξέρω τουλάχιστον 10 μέλη που σε κατ' ιδίαν συζητήσεις παραδέχονται ότι οι διαφορές ανάμεσα σε καλώδια ή αντικραδασμικά είναι υπαρκτές αλλά δεν τολμούν να το γράψουν για να μην έχουν την ίδια παραπάνω γελοία αντιμετώπιση.

Συγνώμη αν ήμουν λίγο πιο καυστικός ή επιθετικός στα γραφόμενα μου αλλά έχω κουραστεί να βλέπω την ίδια πάντα κακή αντιμετώπιση στα θέματα αυτά.

Και όπως είπα δεν θα επανέλθω στο θέμα για να αποφύγω τις έντονες αντιπαραθέσεις.

μιχαλη οπως καποιοι διασκεδαζουν με τους χαιενταδες (οταν τσιμπουν)
ετσι και εγω διασκεδαζω (αφανταστα) με οποιον ασχολειται με οτι δεν πιστευει.
Το οτι ολοι εχουν μια αποψη για καθε προιον και στην καλυτερη να το εχουν δει σε φωτο.
Σε συνδιασμο οταν τους προκαλω να αποδειξουν (με στοιχημα) για το αν εχουν δικιο , απλα μπαινουν στην φωλια τους.
Και καπου καπου ξαναβγαινουν.......περα αυτου , καθενας μπορει να δοκιμασει και να εχει αποψη για το καθε τι.
Βεβαια η αποψη καποιων ειναι οτι δεν μας κανει (καθε ειδους κλικ) ειναι και αχρηστο συναδει στην ολη εξελιξη τιυ καθε θρεντ που εγινε σκουπιδι.
Συνεχιζω να δοκιμαζω, συνεχιζω να διαλεγω.......

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Members
38.706
Νεότερο μέλος
jimacid