Home cinema στην Ιεραπετρα

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.796
Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Θα αλλάξεις και τον BenQ? :136:
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να το κάνει: στα κατάλληλα χέρια, ειδικά ο W6000 θα γίνει "καινούριος" προβολέας. :126:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Το θέμα Κώστα είναι να δουλέψουν και τα τρία sub μαζί,όπως πρέπει...να είναι καλό το τελικό αποτέλεσμα...γιατί ούτε θέλω να ξηλώνω τα ήδη υπάρχοντα,ούτε να ξαναπάει στα Κιούρκα το James...

Μέχρι στιγμής πάντως τα δύο 12άρια Triad δεν με ικανοποιούν,δεν είναι αυτό που θέλω...βέβαια με καλιμπράτορα το Audyssey του Onkyo και το απαράδεκτο μικρόφωνό του...κάποια στιγμή πρόσθεσα το '12άρι' της Earthquake και ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Καλόπαιχτο βρε! :127:
Ευχαριστώ Ziziko μου:127:

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να το κάνει: στα κατάλληλα χέρια, ειδικά ο W6000 θα γίνει "καινούριος" προβολέας. :126:
Αστειεύεται φυσικά.....έχει δει τον '5000' του Argi καλιμπραρισμένο και του άρεσε,γιατί όχι και ο '6000'....

'Αλλωστε ξέρεις κανένα που ασχολείται με την βιντεοπροβολή και να μην του αρέσουν οι Μπενεκιού;;;:116:

Reaction score
15.548

Το θέμα Κώστα είναι να δουλέψουν και τα τρία sub μαζί,όπως πρέπει...να είναι καλό το τελικό αποτέλεσμα...γιατί ούτε θέλω να ξηλώνω τα ήδη υπάρχοντα,ούτε να ξαναπάει στα Κιούρκα το James...

Μέχρι στιγμής πάντως τα δύο 12άρια Triad δεν με ικανοποιούν,δεν είναι αυτό που θέλω...βέβαια με καλιμπράτορα το Audyssey του Onkyo και το απαράδεκτο μικρόφωνό του...κάποια στιγμή πρόσθεσα το '12άρι' της Earthquake και ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα...
μα γιαυτο παιρνεις ενα τετοιο μηχανακι......να παιξεις οπως θελεις και σε οποιες συχνοτητες θελεις με οποιο sub θελεις....

εξαλλου 150 ευρα εχει.....
θελεις και το ακριβο τρομαρα σου....:142:

.......ο καλιμπρατορας γνωριζει καλυτερα το μηχανακι και θα σε διαφωτισει τι-πως και αν.....

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Μεγειές σύντεκνε!!! Το δωσες το Sony;
Ευχαριστώ Μανώλη...όχι,το Sony το έχω με την τηλεόραση...αν θέλει να δει κάτι η σύζυγος...ουσιαστικά όμως δεν χρησιμοποιείται...καλό είναι...και made in Japan:105:(το '310' έδωσα για το '500')

μα γιαυτο παιρνεις ενα τετοιο μηχανακι......να παιξεις οπως θελεις και σε οποιες συχνοτητες θελεις με οποιο sub θελεις....

εξαλλου 150 ευρα εχει.....
θελεις και το ακριβο τρομαρα σου....:142:
Δεν θέλω το ακριβό απαραίτητα...απλά να μην έχουμε το ίδιο:143:

.......ο καλιμπρατορας γνωριζει καλυτερα το μηχανακι και θα σε διαφωτισει τι-πως και αν.....
'Ετσι...ό,τι πει θα γίνει,έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει,άλλωστε γι αυτό θα έρθει.....το 'αν' τι το ήθελες:402:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

με γεια ρε μαν πως και δεν πηρες..oppo?

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

με γεια ρε μαν πως και δεν πηρες..oppo?
Ευχαριστώ Στάθη...

Πελάτης του καταστήματος από το οποίο το αγόρασα,έψαχνε το '310' έστω και μεταχειρισμένο,το είχα,ήθελα να το δώσω,οπότε θεώρησα σωστό να μην πάρω τα λεφτά και να φύγω αλλά να αγοράσω κάτι από κει....υπήρχε το '500' ετοιμοπαράδοτο κι έτσι έγινε το deal...
μ'αρέσει πολύ,χθες βράδυ έβαλα να δω σκηνές από το 'i,robot' και το 'dark knight' που έχουν πολύ καλή εικόνα...και σχεδόν τα ξαναείδα:116:...άσε που συνήθισα και το touch pad !!!!

Στάθη βάλε γρήγορα το σύστημα σου στο άλλο thread γιατί δεν θα σου ξαναμιλήσω...ακούς;;;;:107:

Reaction score
15.548

Δεν θέλω το ακριβό απαραίτητα...απλά να μην έχουμε το ίδιο:143:
:142:

αστα αυτα......

......θα το παρεις γιατι εχει καλυτερα specs :105:

Στάθη βάλε γρήγορα το σύστημα σου στο άλλο thread γιατί δεν θα σου ξαναμιλήσω...ακούς;;;;:107:
και εγω το ιδιο.....

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

περιμένω κάτι σε κανα μηνα θα είμαι ok,thanks!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Aντεεεεε ....και με εναν ---- Anthem Statement 2----- πουλακι μου στον νεο σου χωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ετρωγε παντως μωρη παρθενα να ξηλωθεις ετσι?
γουσταρες κουτες ρε παιδι μου....φρεσκα γυψοσανιδια,νεο βλου ρει ,Καστρουνομετρησεις και φυσικα φαντασιωσεις για 4Κ!!!!!

ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:602::602::624::611:

Αντε και με εναν προβολεα σαν ....του Κεφαλα βρε Μανωλιο

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Εγώ ήδη δεν του μιλάω.
Εσενα να σου λειπουν αυτα.......εχω παρει τα δικαιωματα για να βαλλει ο Σταθης μας(το παλλικαρι μου,το ντερεκι μας,ο στυλοβατης μας,ο πανεμορφος,ο ντερβισης,ο ασικης ο αντρας)το συστημα του ....στις Ηχητικες Αποδρασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:601::605::626:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.895
Θα σφαχτούμε.

Ετοιμάσου γιά τη "Μεγάλη Μάχη του AVSite #134.2".

το παλλικαρι μου,το ντερεκι μας,ο στυλοβατης μας,ο πανεμορφος,ο ντερβισης,ο ασικης ο αντρας
Γλείφτρα!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Home cinema στην Ιεραπετρα

Θα σφαχτούμε.

Ετοιμάσου γιά τη "Μεγάλη Μάχη του AVSite #134.2".
αν θες να ξερεις ...μαλλον το εχω κερδισει το παιχνιδι γιατι του παζαρευεω και μια ξαδερφη μου τουμπανο με προικα και πολλες καψες..................:410::410::625:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.895
Αν θες να ξέρεις, θα γίνει της πουτ@νας.

Στου Στάθη την ποδιά, σφάζονται κορίτσια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney