Hi End Γατάκι ψαχνει για Hi End .... σπιτάκι :)

Reaction score
89
και μετα τα brazilian μαγιο και τα string παμε να δουμε τι κανει ο hiendας ο γατος χαχαχαχαααααα :)

Καλα Γιαννη ο μπιμπικος ειναι κατηγορια απο μονος του ρε φιλε δε με περνει για καμμια κοντρα!!! :204::204::204:

Reaction score
1
Φίλε μου θα με ενδιέφερε να υιοθετήσω το γατάκι.
Διαθέτω HD προβολεά άλλα ο ήχος μου είναι 2.1:110:
αν θέλεις στείλε μου πμ να κανονίσουμε αν και πώς μπορεί να κανονιστεί η υιοθεσία.
Ευχαριστώ

Reaction score
89
Φίλε μου θα με ενδιέφερε να υιοθετήσω το γατάκι.
Διαθέτω HD προβολεά άλλα ο ήχος μου είναι 2.1:110:
αν θέλεις στείλε μου πμ να κανονίσουμε αν και πώς μπορεί να κανονιστεί η υιοθεσία.
Ευχαριστώ
ααα αμα κρινω απτο αβαταρ μια χαρα θα του κατσουν και τα 2.1 :)

αν και στα μουσικα ακουσματα δε τα παει ασχημα καλως κ ο μοτζαρτ αλλα δυστηχως τον εχω περιορισει στον γιοχαν στραους μονο χιχιχιχιιιι....

λοιπον αυριο λογω ωρας τα λεμε μεσω πμ

Αν παλι δουμε οτι ζοριζεται με τα 2.1 θα πω του ζιζικακη να μας εφοδιασει με τιποτα κολωνες ωσπου να προσαρμοστει :204:

Reaction score
1
Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για την υιοθεσία του μικρού ,αρα συνεχίζει να είναι διαθέσιμο για υποψήφιους γονείς.

ευχαριστώ

Reaction score
89
Νικοοοο ασε τις παραλιες και ανεβα νεφουπολη για καφε!!!!! :) :) :)

Eιδικα τωρα με τις 40αραρες ειναι αλλο πραμα σου λεω ενα καφε θα πιουμε κ θα σου μεινει αξεχαστος χιχιχιχιιι!!!

Παιδες εχω θεμα κ δυστηχως δε τη παλεευω εχω φριξει.............

Ευτυχως δεν εχει να κανει με το μικρο μας φιλο αλλα με το φιλο του που απεικονιζεται στις παραπανω φωτογραφιες..

Ναι για τη παπια λεω οτι επεστρεψε σπιτι απτο Μαρκοπουλο που την ειχαμε παει πριν 2-3 βδομαδες. Την ειχαμε αφησει σε ενα μερος που φιλοξενει διαφορα ειδη ζωων μεταξυ αυτων κ παπιες. Απ οτι μας ειπε ο φυλακας κατι το οτι ειναι αρσενικος κατι το οτι το φεραμε αφου εχει μεγαλωσει δε μπορει λεει να προσαρμοστει με τις υπολοιπες παπιες... Τσακωνεται με τα αλλα αρσενικα κυνηγαει τις θυληκες κλπ κλπ.......
Το αποτελεσμα ηταν να το παρουμε πισω γιατι η γυναικα κ το υπολοιπο θυληκο σοι αισθανονταν ασχημα, τυψεις κ οτι αλλο μπορειτε να φανταστητε..

Πηραμε τηλεφωνο αποτι θυμαμαι στο παρκο τριτση στον εθνικο κηπο κ θελω να ξαναπαρω κ στο αττικο παρκο για να δω αν δεχονται παπιες. Τα δυο πρωτα παρκα αποτι μας ειπαν απλα το αφηνεις κ αμα τη βγαλει καθαρη την εβγαλε...

Εχετε καμμια ιδεα που αλλου να ρωτησω γιατι σπιτι που ειναι δε παλεευεται πλεον τωρα που εχει μεγαλωσει. Και απο την αλλη εχουν δεθει μαζι του κ δε ξερω τι να κανω..
Δε πιστευω να υπαρχει κανεις που να χει παπιες κ να μη θελει να τις κανει με πορτοκαλι στο φουρνο ε??? :)

Reaction score
89
εεεεε hiendαδες μου εχουμε θεμα οποτε παμε γερα ολοι μαζι για βοηθειαααα!!! :)

χθες βραδυ βλεπω το ελ κλασικο γινεται το ελα να δεις εχω κατεβασει κ 3-4 μαυρα τζονυ μιας κ βρηκα φρεσκοτατα ξεροκαρπηδια κ κλαιω τη μοιρα μου γιατι η ρεαλ οργιαζει.......

Εεεεε ερχεται το αισθημα να μου παραπονεθει οτι δε μπορει να κοιμηθει γιατι ακουει κατι νιαουρισματα κ δε ξερει τι ειναι πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να μαθω εγω τι ειναι κ απο που ερχεται κ για ποιο λογο φτανει στα αυτια της χαχαχαχαχαααααα

να μη σας τα πολυλεω καποιος βρηκε ενα γατακι κ μας το αφησε στην εξωπορτα της πολυκατοικιας..... :205:

ρε τι μας βρηκε λεω νυχτιατικα μιλαμε καλα καλα δεν εχει ανοιξει τα ματια μου σπορος σκετος!!!

τι να κανω φερτω πανω να δουμε τι θα δουμε ευτυχως ειχαμε μια κονσερβα για μωρα κ ευτυχως τη τιμησε. Νερακι καθαρισμα τσιμπλες κ νανακια!!

Ευτυχως αυτες τις μερες ειμαι σπιτι οποτε το πρωι εφυγα για σκονη γαλα κ μπιμπερα !!
Δε μου φαινεται να τα πολυκαταφερα αφου μου βγαλε το λαδι ωσπου να φαει λιγο.

Το περιεργο ειναι οτι απο χθες βραδυ δεν εχει κανει την αναγκη του ουτε τη πρωτη ουτε τη δευτερη.... Ειναι φυσιολογικο ρεσεις αυτο?

Το απογευματακι που θα επιστρεψει κ το αισθημα θα το παμε στο γιατρο να του ριξει ενα φλεφαρο αλλα αν χρειαζεται να κανω κατι εγω που μου διαφευγει πειτε μου ρεσεις γιατι τοσο μικρο δε μας εχει ξαναπεσει!!

ps... Απτα χρωματα του μαλλον φανατικος/ια Ρεαλ ειναι χαχαχχαααα. Εκτος αν μας εχει βγει κ κρυφοπαοκτζης!!!:111:

Reaction score
89
ελατε ελατε ειπα να ανεβασω κ μερικες φωτος απτον Παοκτζη μας!!! δεν ειναι τυχαιο εχει κ αγωνα το βραδυ !!! :)

Uploaded with ImageShack.us

αντε βγαλει ακρη τωρα με μπιμπερο κ ιστοριες...... σαν το ντε νιρο στο meet the fockers καταντησαμε χαχαχααααα Ο καφες ακλαφτος πηγε μου φαινεται!!!

Reaction score
89
μιλαμε αποτυχια σκετη αυτο το μπιμπερο ρεσεις..... δουλεια δε μπορω να κανω. Τι με το καλο τι με το ζορι, τι επιασα ενα αρκουδι κ εκει που ψαχνοταν νομιζοντας οτι ειναι η μανα του να το ταισω ακρη δεν εβγαλα...

οποτε λεω παμε στα δοκιμασμενα με το πιατακι κ ο θεος βοηθος...... εκει βγαλαμε ακρη ευτυχως.

παντως με το θεμα της τουαλετας ακομα δεν εχω βγαλει ακρη.... μηπως να δοκιμασω με αμμο αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα νωρις ακομα ρεσεις???

Reaction score
11.793
Δοκίμασε με άμμο. Και η δικιά μας, μόλις τη φέραμε πρώτη μέρα σπίτι, τα έκανε την άμμο της.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Hi End Γατάκι ψαχνει για Hi End .... σπιτάκι :)

Αν το γατάκι είναι τόσο μικρό που κανονικά θα θηλαζε, για να κάνει την ανάγκη του πρέπει οπωσδήποτε να του τρίψετε την κοιλίτσα!! Η γάτα έτσι κάνει με όλα της τα μωρά, κι έτσι μαθαίνουν να αφοδεύουν. Για κάποιο λόγο δεν γεννιούνται... μαθημένα! Κάντε το γιατί θα σκάσει το γατί...

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Hi End Γατάκι ψαχνει για Hi End .... σπιτάκι :)

Αν το γατάκι είναι τόσο μικρό που κανονικά θα θηλαζε, για να κάνει την ανάγκη του πρέπει οπωσδήποτε να του τρίψετε την κοιλίτσα!! Η γάτα έτσι κάνει με όλα της τα μωρά, κι έτσι μαθαίνουν να αφοδεύουν. Για κάποιο λόγο δεν γεννιούνται... μαθημένα! Κάντε το γιατί θα σκάσει το γατί...
ααα αυτο δε το ξερα!!! παω να αρχισω τις εντριβες χιχιχιιιιι!!!!

Reaction score
89
τελικα μας βγηκε ... Παοκτζης ο γατουλινης!!!

το πηγαμε στο κτηνιατρο το απογευματακι μια χαρα το ειδε. Στο περιπου πρεπει να ειναι ενος μηνος αντε λιγο λιγοτερο αλλα κανονικα δεν εχει θεμα να τρωει μονο του απ οτι μας ειπε. Τωρα οτι εγω εκανα μιση ωρα να το ταισω ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο χαχαχααααα. :)

Παντως αποτι εμαθα γιατι η βοηθος της ταιζε ενα μικροτερο γατακι θελουν τσαμπουκα τα ατιμα στο ταισμα κ οχι με το σταυρο στο χερι που εκανα εγω. Ετσι πριν λιγο του κανα ενα κεφαλοκλειδωμα εβγαλα κ ενα μαγκνουμ πανω στο τραπεζι ετσι για εκφοβισμο κ τα φαγε ολα στο πι κ φι χαχαχαχαααα!!!

Αυριο θα ξανακανω μια βολτα στη γειτονια μπας κ βρω τη μανα να δω μπας κ χουν παρει πρεφα τιποτα οι γειτονες κ ο θεος βοηθος.

Φυσικα αν καποιος ενδιαφερετε για τον Παοκτζη μας μου λετε χωρις φοβο κ παθος.

Αυριοοοο τα νεοτερα !!!! Παμε να δουμε μπας κ σκορασει ο Παοκ τωρα χιχιχιιιι

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

μπας και το ετριψες στην κοιλιτσα και του ανοιξε και η ορεξη? xaxaxa

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Hi End Γατάκι ψαχνει για Hi End .... σπιτάκι :)

μπας και το ετριψες στην κοιλιτσα και του ανοιξε και η ορεξη? xaxaxa
ασε φιλε αμα σου πω τι μου πε η γιατρινα κ ηταν κ σεξουλιαρα θα πεσεις κατω χαχαχααααααα :)

αυτο για τη κοιλιτσα του ειναι για ακομη ποιο μικρα γατακια .... αμα δεις λεει οτι κ σημερα δε κανει κατι (ευτυχως σημερα εχει ξεσκιστει δοξα να χει ) πρεπει να παρεις ενα στικακι απο αυτα που καθαριζουμε τα αυτια μας να το βρεξεις με νερο ή και λιγο λαδακι κ να πας απο πισω επιφανειακα .... να το καθαρισεις λιγο!!!

εγω τις λεω θα το κανω αυτο πλακα με κανεις????? :131:

οποτε για future reference avsiteαδες μου σας γνωστοποιω κ τετοιου ειδους τεχνικες :)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

τωρα που το θυμήθηκα έχω και εγω μερικα αδέσποτα γατιά στη γειτονια!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος