Ενδιαμεσο μεσο για συνδεση laptop και pro?

Reaction score
53
Καλημερα. Θελω να συνδεσω την εξοδο του laptop με τον προενισχυτη μου για να ακουω mp3 και γενικα αρχεια απο hd δισκο.. Τι προτεινετε σαν καλυτερο για ενδιαμεσο μεσο, βελτιωσης του σηματος??

Reaction score
53

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.861
Απάντηση: Ενδιαμεσο μεσο για συνδεση laptop και pro?

Θα υπάρξουν κι άλλες προτάσεις εάν μας πεις το ύψος του διαθέσιμου προϋπολογισμού!:107:

Reaction score
53
Re: Απάντηση: Ενδιαμεσο μεσο για συνδεση laptop και pro?

Θα υπάρξουν κι άλλες προτάσεις εάν μας πεις το ύψος του διαθέσιμου προϋπολογισμού!:107:
Για να ειμαι ειλικρινης δεν ηξερα τι χρειαζεται. Ειδα και τις τιμες του benchmark και ....οπισθοχωρησα. Αυτο που ανεφερε ο φιλος tylen, ομολογω μου αρεσει πολυ σαν τιμη και σαν λυση.
Απο την αλλη ειδα οτι πεοτεινουν και το τροφοδοτικο, το οποιο σημαινει 2 κουτια. Εσυ τι προτεινεις wizzy.?

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.219
Πρώτα απ' όλα, έχει το laptop ψηφιακή έξοδο, ή μόνο μέσω USB?

Reaction score
53
Πρώτα απ' όλα, έχει το laptop ψηφιακή έξοδο, ή μόνο μέσω USB?
Απο οτι λεει εχει.:110: γραφει στα specif...
[1.0 x IEEE 1394 (FireWire) - Line-in - RJ-11,
1.0 x Microphone - S-video output - Mini-phone stereo 3.5 mm,
1.0 x Audio - SPDIF output/headphones/line-out - IrDA,
1.0 x Infrared - HDMI - 15 pin HD D-Sub (HD-15),
1.0 x Hi-Speed USB - Input - Mini-phone 3.5 mm,
1.0 x Display / video - Ethernet 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T - Mini-phone 3.5 mm,
1.0 x Display / video - VGA - RJ-45,
1.0 x Modem - Phone line - 4 pin USB Type A,
1.0 x Audio,
4.0 x Network,
1.0 x Display / video/

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.219
Αφού συνδέεται σε coaxial, τα υποψήφια DAC αυξάνονται.

wizzy

Reaction score
22.861
Απάντηση: Re: Ενδιαμεσο μεσο για συνδεση laptop και pro?

Για να ειμαι ειλικρινης δεν ηξερα τι χρειαζεται. Ειδα και τις τιμες του benchmark και ....οπισθοχωρησα. Αυτο που ανεφερε ο φιλος tylen, ομολογω μου αρεσει πολυ σαν τιμη και σαν λυση.
Απο την αλλη ειδα οτι πεοτεινουν και το τροφοδοτικο, το οποιο σημαινει 2 κουτια. Εσυ τι προτεινεις wizzy.?
Θα πρότεινα το τίμιο και οικονομικό Schiit BIFROST (το οποίο δεν έχει εξ ορισμού USB είσοδο, την οποία μπορείς να προσθέσεις με extra $100), το οποίο είναι κοντά στο "δείγμα τιμής " το V-DAC με το τροφοδοτικό του, ήτοι €400.

Το laptop σου έχει S/PDIF έξοδο η οποία φιλοξενείται στην έξοδο των ακουστικών. Θα χρειαστεί να κάνεις μια ρύθμιση/επιλογή στα Windows για μπορέσεις να πάρεις ψηφιακό ήχο από την συγκεκριμένη έξοδο. Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι ο τύπος του καλωδίου που θα κάνεις τη σύνδεση. Φαντάζομαι από τη μία άκρη θα έχει mini jack 3.5mm για να συνδεθεί με το laptop αλλά δεν ξέρω εάν υπάρχει καλώδιο που να δίνει την άλλη άκρη coaxial για να συνδεθεί με την αντίστοιχη S/PIDF είσοδο του DAC.

Πάντως, εάν τελικά αποφασίσεις να προβείς στην αγορά του V-DAC, πριν το κάνεις, ενημέρωσέ με και δεν θα χάσεις.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.219
Re: Απάντηση: Re: Ενδιαμεσο μεσο για συνδεση laptop και pro?

Φαντάζομαι από τη μία άκρη θα έχει mini jack 3.5mm για να συνδεθεί με το laptop αλλά δεν ξέρω εάν υπάρχει καλώδιο που να δίνει την άλλη άκρη coaxial για να συνδεθεί με την αντίστοιχη S/PIDF είσοδο του DAC.
Δεν είναι χαϊεντάδικο, αλλά υπάρχει. http://www.amazon.co.uk/3-5mm-Mono-Single-Phono-Cable/dp/B005JKY8F4

wizzy

Reaction score
22.861

Zizik, αυτό που προτείνεις είναι μονοφωνικό από την πλευρά του mini jack. Είσαι σίγουρος ότι θα κάνει αυτό που θέλει ο Sambalis; (δεν ξέρω, ρωτάω)

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.219
Γιατί βρε, mono βύσμα είναι το 1 ψηφιακό coaxial. + -

:618:

Κόγιας! :113:

wizzy

Reaction score
22.861

Δεν τα γνωρίζω εγώ αυτά, εγώ είμαι αναλογικοφρίκουλας!:612:

Απλά υπέθεσα ότι από την πηγή θα έπρεπε να πάρει stereo ήχο για να δώσει stereo ήχο. Προφανώς, υπέθεσα λάθος!

Reaction score
53
Απο οτι καταλαβα, εχει σημασια να παρεις το ψηφιακο σημα απο το laptop σε σχεση με το αναλογικο γιατι ειναι σαφως καλυτερο.
Αρα θα πρεπει να βρω αυτο το βυσμα-μετατροπεα, να ενεργοποιησω το digital output της καρτας και να το συνδεσω στην οπτικη εισοδο ποιου τελικα λετε?

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.219
Δεν έχετε κανέναν AV ενισχυτή, να γίνει η δουλειά τζάμπα? :107:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ