3D BLU RAY ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ

Reaction score
1
Απάντηση: 3D BLU RAY ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ

καλημερα σε ολους.

καταρχιν να με συγχωρισει ο κ. Μελιδης την αποψη του οποιου σεβομαι σε αυτο το site αλλα θα ειναι και η τελευταια απαντηση μου σε αυτην την αγγελια.
Κ. Μελιδη αναφερομαι σε εσας, αυτο ειναι το dvd οντος τα οποια επεσαν στα χερια μου δωρεαν απο την αγορα συσκευων blu ray και lcd tv για καποια εν. δωματια που διαθετω, απο αλλη αλυσιδα , αλλα φανταζομαι οτι αυτο δεν εχει σημασια. Ο makis1973 απο την αρχη υπστηριζει προφανος και το αναγραφει στο τελος στη παραγραφο που παραθετο
4 .
μακαρι να ειχα και εγω τετοιους φιλους που να μου χαριζουν 2 με 3 φορες το ιδιο blu ray μιας και ειμαι πολυ καλο παιδι το οποιο ειχε ο κοτσωβολος προς πωληση στην αρχη προς 15 ευρω το 1 και μετα το εβαλε επειδη δεν πουλιωταν 5 ευρω το 1.

κατι που εαν ισχυει υποδειλωνει οτι ο κοτσωβολος πουλουσε τα dvd παρανομα οπως και εσεις αναγραφεται μιας και σας διαβεβαιωνω και εγω αποτελουν προιον προσφορας και ιδιος υποστηριζε οτι στο πισω μερος αναγραφει not for sale. Στο σχολιο σας σας υπενθιμιζω οτι δεν ειμαι καταστημα και εγω τουλαχιστον δεν γνωριζω να απαγορευτεται σε ιδιωτη να ανταλασει η να πουλαει, προιοντα προσφορας(μπορει και να κανω λαθος γιατι νομικος δεν ειμαι). Το προβλημα μου εξαρχις ηταν αυτο στη αγγελια και παραμενει υστερα και απο το παραπανω σχολιο του makis1973. Οσον αφορα το σχολιο του συντονιστη abcd εφοσον εχω παραβει καποιo κανονα του site σαφως μπορειτε να με διαγραψετε και φυσικα η αποφαση θα γινει αποδεκτη αδιαμαρτηρητα. Τελος να πω οτι και για τα pm με τον makis1973 o ιδιος δειχνει οτι σκοπο δεν ειχε να αγορασει αλλα τον ενοχλουσε η πωληση. Η απειλη σε αυτον ηταν οτι θα αναφερω την συμπεριφορα του στο site.
K. Mελιδη οσον αφορα τον vlassis που αντιλαμβανομαι και δικαιολογω την προσπαθεια καλυψης του το παραπονο μου ειναι οτι υστερα απο αιτημα δικο μου να προστατευση καποιος την αγγελια απο τα υπονοουμενα εναντιον της αλυσιδας μου ζηταγε να αποδηξω οτι δεν το πηρα απο τον κοτσοβολο κατι που παρατηρηθηκε και απο αλλους.
Κ. Μελιδη ευχριστω για τις παρεμβασεις σας και σας ευχωμαι καλημερα.

Reaction score
1

επανερχωμαι γιατι το εψαξα με το ebay και οντος ο Κ.Μελιδης εχει δικιο δεν επιτρεπεται ουτε σε ιδιωτες η πωληση. Για αυτον τον λογο σταματαει η αγγελια και για να μην πανε χαμενα μιας και δεν εχω πληρωσει χρηματα τα παραπανω χαριζονται με παραλαβη απο τον ενδιαφερομενο.
Τωρα για τους ισχυρισμους του makis1973 οτι ο κοτσωβολος πουλαει παρανομα προφανος τα δισκακια με σημανση στο πισω μερος "not for sale" αποτελει σοβαρη κατηγορια και ο καθε ενας κρινεται.
Εγω ξανατονιζω οτι δεν εχω αγορασει τα δισκακια απο καμια αλυσιδα.(που θα μου τα πουλαγε προφανος παρανομα). Για τους ενδιαφερομενους μονο pm.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.661

Άρα λύθηκε το θέμα, δεν υπάρχει λόγος για παρεξήγηση.
Μπράβο για την κίνηση σου να τα κάνεις δώρο σε όσους τυχόν τους ενδιαφέρει.
Εγώ δεν έχω και δεν θέλω 3D (με κουράζουν τα γυαλιά), οπότε όσοι πιστοί του 3D προσέλθετε.
Καλή συνέχεια.

Reaction score
1

παραθετω και την απαντηση του ebay.

Jon Malvern 11:04:32
As the blu ray disc received by you from the store was an offer.

Jon Malvern 11:05:04
The company has not made this item for the sale, hence, it is not permitted on the site.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.661

Να τονίσω ότι ναι μεν απαγορεύεται η πώληση, αλλά μεταξύ μας τώρα (μη μας ακούσει και κανένας) σιγά τώρα αν εγώ έχω και θέλω να τα πουλήσω, να μην κινηθεί η δικαιοσύνη εναντίον μου για παράνομη πώληση δισκακίων.
Μπορώ να το κάνω και κρυφά, απλά δεν πρέπει να φαίνεται δημοσίως, για να τηρούμε και τους τύπους δηλαδή.
Από την άλλη κινήθηκε η δικαιοσύνη για 4 τυρόπιτες που διακινήθηκαν παράνομα με φορτηγάκι χωρίς απόδειξη αλλά και για ένα ταψί ψητό χοιρινό με πατάτες.

L

LLLEFTERIS

Guest

Αν αυτα που πουλουσε ο Κοτσωβολος 15 και μετα 5 ευρω εγραφαν οτι απαγορευεται η πωληση τοτε κακως τα πουλουσε.

Ειναι μια προσφορα απο προϊον οπως ενα σαμπουαν που σου δινει ενα συν ενα δωρο. Αν παω στο σουπερ μαρκετ και μου εχει βγαλει προς πωληση προϊον που ειναι δωρο απο προϊον το λιγοτερο που θα κανω ειναι να τους κανω ξεφτιλα μπροστα στους πελατες τους.

Kαι επειδη το δωρο στο κανει ο κατασκευαστης πχ Sony και οχι το καθε καταστημα και επειδη πολλα καταστηματα "εσπαγαν" τις προσφορες πλεον στο δωρο υπαρχει η αναγραφη οτι ειναι δωρο και δεν εχει bar code

Δεν εχει καμια σχεση το ρολοϊ που μας εκανε δωρο ο πεθερος με αυτα που εχουν πανω την ενδειξη απαγορευεται η πωληση και η μεταπωληση οπως και και τις αδειες των Windows που δινει δωρεαν το MSDN

Ο πατερας μου πουλουσε στο Μοναστηρακι και ειχε βρει μια αποθηκη που επερνε τα CD απο τις επιστροφες των περιδικων, φυσικα τα αγοραζε αλλα επειδη εγραφαν πανω απογορευεται η πωληση εφαγε 6 μηνες φυλακη γιατι τον επιασε η Δημοτικη Αστυνομια να τα πουλαει και δεν θυμαμαι ποσα ειχε πληρωσει για εξαγορα των 6 μηνων.

Αυτα περι νομου γιατι και εγω αγορασα γυαλια 3D για μια Sony χωρις να με πειραξει καθολου οτι ηταν δωρο μαζι με τηλεοραση.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Παιδες ας το ληξουμε εδω το θεμα.......ο φιλος ΙΟΑΝΝ ειμαι σιγουρος οτι καταλαβε το πως δημιουργηθηκε το προβλημα και ακομα περισσοτερο την αναλογη μεριμνα που πρεπει να δειξει ο καθε συντονιστης σε τετοια θεματα οταν 26000 ατομα μπαινουν σε αυτον τον ιστοτοπο .
Φιλε ΙΟΑΝΝ κατι αναλογο θα εκανα -καναμε και για σενα αν ειχες τον ιδιο προβληματισμο οπως ο Μακης.........διαχωρισμοι δεν υπαρχουν και δεν πρεπει!!!!!!!

Αλλα ρε μπαγασα αμεσως ζητας να παραιτηθω?
Τα παιδακια μου τι θα φανε αμα μεινω χωρις δουλεια?
Με ποιον θα τα λενε οι χαιενταδες ?
Τι ντακ θα παρουνε ?

ΑΠΟΝΕ ΙΩΑΝΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:145::145::125::123:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.567

Τα παιδακια μου τι θα φανε...
Ποιον μου θυμίζει...:109:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

για πες...........:142:

L

LLLEFTERIS

Guest

Παιδες ας το ληξουμε εδω το θεμα.......ο φιλος ΙΟΑΝΝ ειμαι σιγουρος οτι καταλαβε το πως δημιουργηθηκε το προβλημα και ακομα περισσοτερο την αναλογη μεριμνα που πρεπει να δειξει ο καθε συντονιστης σε τετοια θεματα οταν 26000 ατομα μπαινουν σε αυτον τον ιστοτοπο .
Φιλε ΙΟΑΝΝ κατι αναλογο θα εκανα -καναμε και για σενα αν ειχες τον ιδιο προβληματισμο οπως ο Μακης.........διαχωρισμοι δεν υπαρχουν και δεν πρεπει!!!!!!!

Αλλα ρε μπαγασα αμεσως ζητας να παραιτηθω?
Τα παιδακια μου τι θα φανε αμα μεινω χωρις δουλεια?
Με ποιον θα τα λενε οι χαιενταδες ?
Τι ντακ θα παρουνε ?

ΑΠΟΝΕ ΙΩΑΝΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να δηλωσεις παραιτηση στον Πρωθυπουργο :116:

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634

και για την ιστορια χθες το βραδι σε pm στις 03:00 με τον Ιωαννη το ζητησα να αγορασω 2 υ , μου ειπε οτι το ενα το εδωσε και το αλλο μου το χαρισε .
αυτα για την ιστορια και τον χαρακτηρα... οι διαχειριστες μπορουν να δουν τα πμ για το διαπιστωσουν

και κατι ακομα ,η εργασια του Ιωαννη δεν εχει καμια σχεση με αλυσιδες καταστηματων
( αυτο το ξερω απο παλιοτερη αγορα )

L

LLLEFTERIS

Guest

Ζητάω κι εγώ την παραίτησή σου από μέλος
Μπορει καποιος να παραιτηθει απο μελος δηλαδη να ζητησει την διαγραφη του; Ηξερα οτι δεν μπορει εκτος αν αλλαξαν οι κανονισμοι.

Αν αλλαξαν που μπορω να ζητησω την διαγραφη μου;

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.567

...οι διαχειριστες μπορουν να δουν τα πμ για το διαπιστωσουν
Δε νομίζω να μπορεί κανείς να δει p.m. άλλων μελών.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.567

Μπορει καποιος να παραιτηθει απο μελος δηλαδη να ζητησει την διαγραφη του; Ηξερα οτι δεν μπορει εκτος αν αλλαξαν οι κανονισμοι.

Αν αλλαξαν που μπορω να ζητησω την διαγραφη μου;
Δεν γίνεται αυτό, απλά σταματάς να γράφεις, ή ζητάς να σε μπανάρουν μόνιμα.

L

LLLEFTERIS

Guest

Δεν γίνεται αυτό, απλά σταματάς να γράφεις, ή ζητάς να σε μπανάρουν μόνιμα.
Και αυτο το ιδιο μου κανει που το ζηταω σε ποιον;

Ο soer μαλλον εννοει οτι αν θελει καποιος διαχειριστης μπορει να του στειλει τα pm και οχι οτι μπορουν να τα βλεπουν απο μονοι τους.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.567

Πάτα το τρίγωνο
στο μήνυμά σου και ζήτησέ το.

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634

ηθελα να πω οτι με την αδεια μου θα ηθελα να δουν (αν ειναι δυνατον ) για διαπιστωσουν αυτα ειπα

L

LLLEFTERIS

Guest

Πάτα το τρίγωνο
στο μήνυμά σου και ζήτησέ το.
Δεν καταλαβα ποιο βλεπω μονο διπλα στον τιτλο Απάντηση: 3D BLU RAY ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ενα τριγωνο που γραφει "Collapse Details" και ποιο κατω ενα τετραγωνο που γραφει "αναφορα μηνυματος"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef