ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΚΡΟΑΣΗ ΗΧΕΙΩΝ KEF (ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.372
Η πιο κάτω ανακοίνωση αφορά στους φίλους και συμforumίτες που κατοικοεδρεύουν στη νήσο Κύπρο - και σε αυτούς που θα βρίσκονται εκεί κατά την περίοδο των γιορτών :410::409:!!!

"Η εταιρία P. K. Digital Hi-Fi σας προσκαλεί σε μια μοναδική ηχητική και μουσική εμπειρία! Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012 από τις 16:00 μέχρι τις 20:00 θα παρουσιαστούν τα νέα ηχεία BLADE της KEF καθώς και το επετειακό - για τα 50 χρόνια της KEF - μοντέλο LS50. Η παρουσίαση/ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο showroom της εταιρίας, στην οδό Ιφιγενείας 8, στη Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Μιχάλη (99620780) ή στο email: [email protected].
"

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είμαι παρών. Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τα BLADE!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.563
Απάντηση: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΚΡΟΑΣΗ ΗΧΕΙΩΝ KEF (ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ)

μπορεί και γω να είμαι κει!!!!!

wizzy

Reaction score
22.372
Απάντηση: RE: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΚΡΟΑΣΗ ΗΧΕΙΩΝ KEF (ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ)

μπορεί και γω να είμαι κει!!!!!
Βασικά, το πιο κάτω, για σένα πήγαινε!:116:

Η πιο κάτω ανακοίνωση αφορά στους φίλους και συμforumίτες που κατοικοεδρεύουν στη νήσο Κύπρο - και σε αυτούς που θα βρίσκονται εκεί κατά την περίοδο των γιορτών :410::409:!!!
Δήλωσε εσύ επιθυμία να πας, και άμα δεν σε φέρει ο Μ(π)αγιάτικος, θα σε φέρω εγώ! Αμ, πώς!:407:

Reaction score
1.788

θα δηλωνα παρουσια αλλα ειναι τα γενεθλια μου!! :119:
καλα να περασετε, και αναμενουμε εντυπωσεις!!!!

Reaction score
3.967

Xιλιόχρονος τακούλη!!

Θα πήγαινες Κύπρο για ν' ακούσεις τα ΚΕF βρε θηρίο?

Δεν έχει στο ΕΤΥΤ?

Reaction score
239
Αν παει καποιος ερχομε και εγω. Απλα στειλτε μ ενα μυνηματακι 99290692

Sent from my iPad using Tapatalk HD

wizzy

Reaction score
22.372

@pambs: Καλό θα ήταν να μας πεις ποια μέρα θέλεις να πας. Προσωπικά, θα πάω σίγουρα σήμερα, για αύριο δεν ξέρω - προς το παρόν.

Επίσης, επειδή με ρώτησαν κάποιοι σχετικά με τα συνοδά των ηχείων, ενημερώνω τους ενδιαφερόμενους ότι κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθούν ενισχυτικά και πηγές (cd player) της Unison Research. Γνωρίζω ότι υπάρχουν διαθέσιμοι ενισχυτές της Jadis και της Creek, καθώς και κάποια μοντέλα πικ απ της Pro-Ject, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα χρησιμοποιηθούν στην ακρόαση.

wizzy

Reaction score
22.372

Πήγα χτες από την ακρόαση - δυστυχώς με πονοκέφαλο... Δεν μπόρεσα να απολαύσω κάτι, το μόνο που συγκράτησα ήταν το γεγονός ότι τα Blade οδηγούνταν από τον τελικό της Krell, τον Evolution 402e (Βλάση, ακούς;:103:) και ότι τα "μικρά" LS50 ξεγελούν το μάτι...

Θα επιχειρήσω να πάω και σήμερα, ελπίζω χωρίς πονοκέφαλο και με καλή παρέα...!

Reaction score
239
Φιλε στειλε μου ενα μυνημα αν θα πας. Δεν ειμαι πολυ μακρια απ τον Μιχαλη οποταν αν βρω χρονο θα ερθω

Reaction score
239
LS50 πρεπει να ειναι μεσα στα τοπ 5 ηχεια μεχρι 1000ευρω. Τα μικρα μου εκαναν τρομερη εντυπωση νομιζω οτι και ο Γιωργος θα συμφωνει. Πιστευω αν χρησημοποιηθουν σαν μονιτορ με 1 η 2 subwoofer θα κατασπαραξουν πολυ πιο ακριβα ηχεια

wizzy

Reaction score
22.372

Λοιπόν, θα συμφωνήσω με τον Χαράλαμπο. Χτες τα λέγαμε, τα LS50 μας άρεσαν περισσότερο από τα Blade - όσο κι αν αυτό ακούγεται παράξενο.

Πιο συγκεκριμένα, τα LS50 σε μουσική jazz καθώς και σε τραγούδια στα οποία πρωταγωνιστεί η φωνή (π.χ. Jeniffer Warnes), είναι εξαιρετικά. Γεμίζουν τον χώρο, αποδίδοντας αρκετή λεπτομέρεια χωρίς να τους λείπει το μπάσο, παρόλο το μικρό τους μέγεθος. Η αναφορά του Χαράλαμπου στην συνοδεία τους με ένα ή δύο subwoofers είναι σωστή. Συγκεκριμένα, όταν άλλαξα το μουσικό στυλ που έπαιζε μέχρι εκείνη την στιγμή σε κάτι πιο σύγχρονο και "σκληρό" (Linkin' Park - Faint και Linkin' Park - Numb από το album "Meteora" - δεν βρήκα κάτι άλλο πρόχειρο), τα LS50 "άδειασαν". Δεν απέδιδαν τα γκάζια της μουσικής, ούτε το μπάσο (ή την "βαβούρα" αν θέλετε). Στην περίπτωση αυτή, το subwoofer κρίθηκε απαραίτητο.

Τα Blade μου φάνηκαν υπερτιμημένα. Για ηχεία που στοιχίζουν €25.000 το ζεύγος περίμενα περισσότερα. Ναι, ΟΚ, στις μουσικές που ανέφερα πριν, τα πήγανε μια χαρά, αλλά όταν για παράδειγμα έπαιξε το Nothing Else Matters των Metallica, περίμενα στο σημείο ακριβώς στο 1:00 που "σκάει" ο Lars στην κάσα και στο πιατίνι, να σειστεί ο τόπος από τα 8 (!!!) woofers των 9" (!!!), αλλά δυστυχώς, δεν ικανοποιήθηκα - πιο πολύ σείεται ο τόπος όταν ακούω το ίδιο κομμάτι στα 802D. Δεν ξέρω, ίσως περίμενα παραπάνω από τα συγκεκριμένα ηχεία, τα οποία - σημειωτέον - πλασάρονται ως η πιο πρόσφατη τεχνολογική καινοτομία της KEF... Τι να πω, ίσως φταίει το γεγονός ότι τα woofers βρίσκονται στο πλάι του ηχείου αντί στο μπροστινό μέρος - κατασκευαστική νοοτροπία με την οποία διαφωνώ.

Όπως και να 'χει το πράγμα, περάσαμε καλά, ακούσαμε ωραίες μουσικές, ανταλλάξαμε απόψεις. Πολλά συγχαρητήρια στην εταιρία P.K. Digital Hi-Fi για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της εκδήλωσης και για την ευκαιρία που μας έδωσε να ακούσουμε τα ηχεία της KEF.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab