Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Reaction score
8.905
Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Κατι προσπαθεις να μας πεις
Πιστεύω ότι είμαι ξεκάθαρος σε αυτά που γράφω... :421:

....αλλά δεν το πετυχαινεις.....

Ωπ... το πέτυχα, τι κερδίζω τώρα? :410:

Reaction score
1.815

....Ρωταω γιατι ρε σεις εχω τρομαξει με τις τιμες που βλεπω(τα 20χιλιαρα πανε συννεφο) και αναρωτιεμαι αν για παραδειγμα καποιος που μπορει να δωσει 4000 για ενα πικαπ θα εχει η μηχανη του τοσο μεγαλες διαφορες απο αυτην των 15-20000 ευρω!!!

Μηπως απο ενα σημειο και μετα κοσκιναμε το αλευρι και στην τελικη γινομαστε θυματα ενος extreme design ?????

για πειτε.....τιιιιιιι παιζει??????
ΑΝ θες να μάθεις τιμές, δεν έχεις παρά να κοιτάξεις γύρω στους γνωστούς σου!
Και για να έχουμε καλό ερώτημα για πες μας ...εσύ πόσο θα πλήρωνες για ένα extreme design με υπογραφή σαν το παρακάτω??

...έχοντας και "τσόντα" hard core κατά το Μάνο??

Reaction score
1.815

...ή ας πούμε για παράδειγμα, πόσα θα ζήταγαν σήμερα οι ...ντιούηδες των δυσβάσταχτων ποσών, αν έφτιαχναν τεχνολογίες όπως η παρακάτω?

Y

Yiannis_B

Guest

Έρχεστε στα λόγια μου, δικαιολογείτε την απόδοση βάση μηχανολογικής αισθητικής και κραμάτων. Όσο και αν συμπάσχω μαζί σας, δεν πείθωμαι από τις φωτογραφίες. Το μαγνήσιο είναι καλύτερο από το ανθρακόνημα στην κατασκευή βραχίονα? ...και πάει λέγοντας...

@ delamostre ...και έχω βαρεθεί τα αρτικόλεξα που κατά κόρον χρησιμοποιούν οι γιαπωνέζοι...και η ONKYO......το ίδιο έκαναν και με τα μηχανάκια τους στο παρελθόν...

.....

AWRAT (Advanced Wide Range Amplifier Technology) ???????????????????????????????????????????????? (δεν είναι γελοίο?)

BTL (Bridged Transless) Capability ???????????????????????????????????????????????????????????????????

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

.....απο καθαρη περιεργεια ρωταω......
Η φιλομάθεια σε έφαγε:421:

Δηλαδη ο καποιος πρεπει να δωσει μεγαλυτερη βαση στο καλο πλατω η στο σασι παραδειγμα?
Δίσκο -πλατώ-ρουλεμάν και φαρδιά ζαντολάστιχα

Μηπως απο ενα σημειο και μετα κοσκιναμε το αλευρι και στην τελικη γινομαστε θυματα ενος extreme design
Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό δεν μπορώ να το φανταστώ :431:

Απλά να θυμίσω οτι και με τον Κρελλ απλά να ρωτήσεις ήθελες στην αρχή.......:422:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Μια παρακληση μονο, αν ο Βλασαρας στησει κανενα σηριαλ για πικαπ, να γινει στις διακοπες του Πασχα η του Αυγουστου, να το χαρουμε με την ησυχια μας ...

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

τελικα βρε παλλικαροπουλα μετα απο τοσα και τοσα που εχουν γραφτει για φθηνα και ακριβα πικαπ,για υπερκατασκευες μαρμαρινες-σιδερενιες-πλαστικες.....απο καθαρη περιεργεια ρωταω ,αν ενας χριστιανος θελει να στησει ενα πικαπι ,ποσα φραγκα σαν μεσο ορο θα πρεπει να ριξει?μας ενδιαφερει ενα πικαπ να μπορει να αναβαθμηστει?και να το πω και αλλοιως και ειλικρινα δεν κοροιδευω....απο τι θα πρεπει να χαρακτηριζεται μια τετοια μηχανη?πως θα πρεπει να ειναι στημενη?
Δηλαδη ενας καταναλωτης που ενδιαφερεται να το παει σωστα απο την αρχη τι ειναι αυτο που θα πρεπει να προτιμησει για ενα καλο ξεκινημα και στο μελλον να παιξει με αλλη κεφαλη?
Δηλαδη ο καποιος πρεπει να δωσει μεγαλυτερη βαση στο καλο πλατω η στο σασι παραδειγμα?

Ρωταω γιατι ρε σεις εχω τρομαξει με τις τιμες που βλεπω(τα 20χιλιαρα πανε συννεφο) και αναρωτιεμαι αν για παραδειγμα καποιος που μπορει να δωσει 4000 για ενα πικαπ θα εχει η μηχανη του τοσο μεγαλες διαφορες απο αυτην των 15-20000 ευρω!!!

Μηπως απο ενα σημειο και μετα κοσκιναμε το αλευρι και στην τελικη γινομαστε θυματα ενος extreme design ?????

για πειτε.....τιιιιιιι παιζει??????
Οχι,το πικ απ ειναι αναντικαταστατο μεσο αναπαραγωγης και οσο πιο πολλα μηδενικα εχει στο βαρος και την τιμη τοσο καλλιτερα παιζει.
Γιατι;
Ειναι αξιωμα!
αυτό το μπουρδέλο δουλεύει; και μόνο αν δουλεύει, είναι θαύμα! απορώ με την χαζομάρα του σχεδιαστή, δε μπορούσε ρε παιδί μου να το κάνει λίγο πιο πολύπλοκο;

και πως στο διάλο το ξεσκονίζει η καθαρίστρια;
... ο Γιωργαρας ο Σεφεριαδης ...
Πριν το "πέρασμα" από τα αυλάκια του δίσκου, ένα "πέρασμα" από του μυαλού τ' αυλάκια είναι σοφό.

:144:

Y

Yiannis_B

Guest

"What we observe is not nature itself, but nature exposed to our method of questioning."

Η υπογραφή σου τα λέει όλα.

Reaction score
8.905

....δικαιολογείτε την απόδοση βάση μηχανολογικής αισθητικής και κραμάτων....Το μαγνήσιο είναι καλύτερο από το ανθρακόνημα στην κατασκευή βραχίονα? ...και πάει λέγοντας...

Κάποτε... έδιναν στοιχεία και δικαιολογούσαν τον λόγο ύπαρξής τους... και όχι για μάρκετινγκ...!
Πχ. στις κεφαλές γιατί σταμάτησαν οι νεότερες (κατασκευαστές) εναπομείναντες εταιρίες να μην δίνουν αναλυτικά στοιχεία σήμερα... πχ. το effective tip mass και πολλά άλλα.

Reaction score
1.815

....@ delamostre ...και έχω βαρεθεί τα αρτικόλεξα που κατά κόρον χρησιμοποιούν οι γιαπωνέζοι...και η ONKYO......το ίδιο έκαναν και με τα μηχανάκια τους στο παρελθόν...

.....

AWRAT (Advanced Wide Range Amplifier Technology) ???????????????????????????????????????????????? (δεν είναι γελοίο?)

BTL (Bridged Transless) Capability ???????????????????????????????????????????????????????????????????
Tα πράγματα είναι απλά και κατανοητά:

• “Double servo quartz control system”
  • “Tapered low mass straight tonearm”
  • “High torque coreless DC quartz servo motor”
  • ”Electronic resonance damping, with E-D servo tonearm for reduced resonance”

Αρτικολεξία το λες αυτό?:421:
Ποιός από τους τορναδόρους που παρουσιάζονται ως γκουρού κατασκευαστές, μας πήρε τα λεφτά από την τσέπη με νέες καλύτερες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, που να αξίζουν τα επιπλέον χρήματα?

Όσο για τις τεχνολογίες που εφαρμόζουν οι σημερινές consumer εταιρίες, με παράδοση στο Hi-Fi όπως η Onkyo, μια ματιά στο site της, θα λύσει τις απορίες του κάθε υποψήφιου αγοραστή.
πχ.. ΑWRAT tech:

Απλά σήμερα για να αναγνωρίσει κάποιος γκουρού χαϊφιντελάς - χρυσαυτιάς, μια consumer εταιρία ως High-Class, θα πρέπει να μουσκέψει αρκετά το βρακάκι του από ηδονή, πληρώνοντας δεκαπλάσια λεφτά από αυτά που του ζητάει, για την απόκτηση ενός προϊόντος της κατηγορίας που επιθυμεί.:116:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.578

Βασίλη, αυτά τα δισκάκια στο κεντρικό είναι για βελτίωση του ήχου? :116:

Reaction score
1.815

Αααα καλα!
Θες πολλά μαθήματα εσύ!:143:

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Κάποτε... έδιναν στοιχεία και δικαιολογούσαν τον λόγο ύπαρξής τους... και όχι για μάρκετινγκ...!
Πχ. στις κεφαλές γιατί σταμάτησαν οι νεότερες (κατασκευαστές) εναπομείναντες εταιρίες να μην δίνουν αναλυτικά στοιχεία σήμερα... πχ. το effective tip mass και πολλά άλλα.

Έχεις δίκιο και άδικο μαζί, γιατί οι δικαιολογίες τους είχαν μόνο εμπειρικό υπόβαθρο όπως αναφέρεις...

"we have found this material (titanium), to be superior to both aluminum and carbon fiber because of these properties"

Να το θέσω αλλιώς...αυτό το γυαλιστερό πλατώ των φωτογραφιών, είναι καλό γιατί είναι γυαλιστερό? ...ή κάποιος σχιστομάτης θα μας πει πάλι ότι δοκίμασε ένα κάρο υλικά και κατέληξε σε αυτό, και θα τον πιστέψουμε?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Βασίλη, αυτά τα δισκάκια στο κεντρικό είναι γιά βελτίωση του ήχου? :116:
Μετά από τόσα που γράφτηκαν και είδες αυτό σου έκανε εντύπωση ;
Και όταν σε λένε παλιοχαρακτήρα σου κακοφαίνεται :127:

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Βασίλη, αυτά τα δισκάκια στο κεντρικό είναι γιά βελτίωση του ήχου? :116:
Χα χα χα... αυτά είναι της B&W :)111: αυθεντικά) σουβέρ... για να ακουμπάω τα βαρίδια (record clamp) και ετσι να μην γρατζουνίζεται το κεντρικό μου... :410:

Reaction score
1.685

Κυριως Βασιλη γιατι δεν χρειαζεται στις σημερινες κεφαλες MC.
Απο την αλλη, οι σοβαροι το κανουν, δινουν πολλα περισσοτερα μαλιστα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis