Το HC των 13.000$

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.410
Ποιός είπε ότι τα dedicated hc πρέπει να στοιχίζουν μια περιουσία?

Ο ιδιοκτήτης του παρακάτω hc εκμεταλεύτηκε ένα χώρο 20 τετραγωνικών και έφτιαξε ένα πανέμορφο (κατά την ταπεινή μου άποψη) hc με 13.000$

Ενισχυτής ο Pioneer SC-LX61
Προβολέας JVC DLA-X35
Οθόνη Severtson 112"
Ηχεία Jamo D600

Πηγή

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Απάντηση: Το HC των 13.000$

Αν υπάρχει γούστο, μελετημένα "θέλω" και "χρειάζομαι" τότε μάλλον όλα είναι εφικτά και οικονομικά.
Ο παραπάνω χώρος είναι απλά καταπληκτικός.
Σε κερδίζει η ατμόσφαιρα, η απλότητα και εν τέλει η ίδια η θέαση.

Reaction score
766

γήινα πράγματα και απλά καταπληκτικό αποτέλεσμα!!!!

πολλά μπράβο στο φίλο...:thumbsup::thumbsup:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Υπέροχος χώρος χωρίς πολλα πολλα μηχανήματα μπράβο του!!!
Οχι σαν κάποιους απο εμάς που κάθε 3 και λίγο αλλάζουμε μηχανήματα!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.410

οι καναπεδες πσο εχουν??
Εννοείς τις πολυθρόνες? Άγνωστο, μια και το άρθρο δεν το αναφέρει.

Πάντως είναι περίεργο, και συγχρόνως ευχάριστο, το γεγονός της παρουσίασης τόσο μικρού χώρου, μια και στην Αμερική (το συγκεκριμένο hc βρίσκεται στο Τέξας) μας έχουν συνηθίσει σε τεράστιους χώρους, και κυρίως εξωπραγματικού κόστους.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Και εγω θελω τετοιο στυλ πολυθρονες αλλα ξεφευγει πολυ το θεμα...

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008

Ποιός είπε ότι τα dedicated hc πρέπει να στοιχίζουν μια περιουσία?
Δηλαδή τα 13.000 $ είναι λίγα?

Reaction score
8

Τα 13000$ (10000 ευρώ) για dedicated hc και δη στην Αμερική είναι λίγα.

Πάντως πολύ όμορφος χώρος...απλά πράγματα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.410

Δηλαδή τα 13.000 $ είναι λίγα?
Για χώρο που κατασκευάστηκε εξ αρχής, ναι είναι λίγα. Αν σκεφτείς ότι το κόστος του προβολέα και του ενισχυτή μόνο είναι 4.000$, τα 9.000$ που μένουν για τα υπόλοιπα (κατασκευή χώρου, δερμάτινα καθίσματα, ηχεία, οθόνη, φωτισμός, αυτοματισμοί) κάνουν την περίπτωση να φαντάζει κελεπούρι.

Για κάνε την ερώτηση σε κάποιους που έστησαν dedicated hc εδώ...Αρκετοί από εμάς εδώ έχουμε ξοδέψει (προφανώς σε καλύτερες εποχές) πολύ περισσότερα, χωρίς να έχουμε το αποτέλεσμα που έχει πετύχει το εν λόγω Αμερικανάκι. Που στη συγκεκριμένη περίπτωση, μόνο "αμερικανάκι" δεν ήταν.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

13000 dollars δεν είναι τίποτα θες να σου πω ποσά έχει στοιχίσει το δικό μου χωρις τα μηχανήματα ?
Εγω το ξεκίνησα απο το μηδέν μελέτη για να βγει ο χώρος, μπετα, ηλεκτρολόγος,σοβατζης,πλακάκια,βαψιματα,στοκαρισματα γυψοσανιδες, αλουμίνια, μάρμαρα, καλώδια, 2 διαφορετικές παροχές ρεύματος, πίνακες, συναγερμός, κρυφος φωτισμός κ.α
Δεν θες να ξέρεις.... Και δεν έχει τελειώσει ακόμα αφού μου έχει μείνει να φτιάξω την ακουστικη του χώρου...
Και μετα βάλε και τα μηχανήματα.....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.410

Σωστά! Και αν σκεφτείς και το αποτέλεσμα που πέτυχε με τόσα χρήματα, παρακαλάς να ήσουν στη θέση του...

Reaction score
15.548

πως και δεν πηρε benq 7000 ? :biggrin:

παντως,εαν το καλοσκεφτεις.....παιρνεις εναν benq 1070 και φορας γυαλια ωστε να αντισταθμισης την φωτεινοτητα.....και οσο πεφτει η φωτεινοτητα απλα θα αλλαζεις γυαλια...:tongue:

οπως κανει ο gkontoletas...:biggrin:

Reaction score
384

Ηχητικα παντως θα ειναι μετριο με τους γυμνους τοιχους, θα ελεγα 'κουραστικό.' Εχω μπει αρκετες φορες σε τετοια δωματια που στην ουσια εχουν ενα χαλί κι ειναι σκουρα στο χρωμα. Εντασεις δεν αντεχεις πανω απο 1 λεπτο. Μονιμως με το τηλεκοντρολ στο χερι εισαι. Ανοιγεις γιατι οι διαλογοι γινονται mask απο το θορυβο, κατεβαζεις γιατι σε ενοχλει η βαβουρα.

Η ταπεινη μου γνωμη παντα!

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008

Εγώ πιστεύω πως ο συγκεκριμένος τύπος, εστίασε στην αισθητική του χώρου παραβλέποντας την ακουστική του χώρου η οποία πρέπει να συναγωνίζεται σε eco την σπηλιά του Νταβέλη.

Όπως πολύ σωστά και ευγενικά λέει και ο Δημήτρης, ο τύπος έκανε μια τρύπα στο νερό, ξόδεψε 13.000 $ για ένα σύστημα που
Εντασεις δεν αντεχεις πανω απο 1 λεπτο. Μονιμως με το τηλεκοντρολ στο χερι εισαι.
Προσωπικά πιστεύω πως με αρκετή προσωπική δουλειά (π.χ βαψίματα) και κάποιους συμβιβασμούς, π.χ μεταχειρισμένο ενισχυτή & ηχεία, καρέκλες σκηνοθέτη αντί για καναπέδες, καλώδια Cat6 κτλ, θα περίσσευε ένα σημαντικό ποσό για ηχοαποροφητικά, μπασοπαγίδες κτλ. και τελικά θα είχες ένα home theater που δεν θα ήταν τόσο όμορφο, αλλά σίγουρα θα ήταν λειτουργικό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.829
Members
38.503
Νεότερο μέλος
Panagiotis Pou