Most visitors online was 7193 , on 19 Jan 2026

....με τον x-35 που αγόρασα η θέαση του βλάπτει σοβαρά την τσέπη :138: μπορέσουν να μην έχει e-shift αλλά και το darbee μια χαρά μου κάνει! Οσο για τον προβολέα συγκριτικά με τον 30.... Καλύτερο μαύρο, χρώματα και επιτέλους σχεδόν τέλειο 3d!!! Ichaltou καλορίζικος ο προβολέας, έκανες την καλύτερη επιλογή!
Το darbee δεν παρεμβαίνει σε κάποια παράμετρο εικόνας που να σχετίζεται με το calibration. Τώρα δεν ξέρω πραγματικά πως λειτουργούν οι Sony, αλλά αν είχες jvc θα σου έλεγα ότι μετά από 600 ώρες το gamma σου είναι gamma τα!την εχω 110'' παρακαλω...
Δηλαδη με λιγα λογια μου λετε να παρω αυτον τον επεξεργαστη εικονας...χμμμ, θα το κοιταξω αυριο, ωρα για ταινια με το μωρο τωρα, εχω 2-3 υποψηφιες...
Αλλα ποσο διαφορα να δωσει ενας επεξεργαστης? ειναι ουσιαστικη αναβαθμιση?
ασε που θα πρεπει μετα να ξανακαλιμπραριστει ετσι?
ξανα ο Μανωλης, ξανα εξοδα...
βεβαια εφτασε καμια 600 ωρες το εργαλειο πιστευω, να μη θελει μια ρυθμισουλα?
ευχαριστω παιδια!
κοιτα......οσοι παιζουν με αυτοματη ιριδα απο το πρωτο δευτερολεπτο το gamma τους ειναι gamma-τα......Το darbee δεν παρεμβαίνει σε κάποια παράμετρο εικόνας που να σχετίζεται με το calibration. Τώρα δεν ξέρω πραγματικά πως λειτουργούν οι Sony, αλλά αν είχες jvc θα σου έλεγα ότι μετά από 600 ώρες το gamma σου είναι gamma τα!
Αρκεί να υπάρχει και φως να την δουν....κοιτα......οσοι παιζουν με αυτοματη ιριδα απο το πρωτο δευτερολεπτο το gamma τους ειναι gamma-τα......
οσοι παιζουν χωρις αυτοματη ιριδα εχουν αρκετες ωρες σωστης απεικονισης...

ολοι σχεδον οι προβολεις σημερα δειχνουν 120" ανετα ....δλδ με φως που να βλεπεις σωστα....Αρκεί να υπάρχει και φως να την δουν....![]()
κοιτα......οσοι παιζουν με αυτοματη ιριδα απο το πρωτο δευτερολεπτο το gamma τους ειναι gamma-τα......
οσοι παιζουν χωρις αυτοματη ιριδα εχουν αρκετες ωρες σωστης απεικονισης...
Παρόλο που γελάω συμφωνώ. Απ' την άλλη Κώστα χωρίς αυτόματη ίριδα, το να καλύψει κάποιος 150'' ίντσες και να έχει και καλό μαύρο μοιάζει με όνειρο θερινής νυχτός.
μπορει ανετα να παιξει 150 ιντσες .... με πολυ καλο μαυρο-φωςΠαρόλο που γελάω συμφωνώ. Απ' την άλλη Κώστα χωρίς αυτόματη ίριδα, το να καλύψει κάποιος 150'' ίντσες και να έχει και καλό μαύρο μοιάζει με όνειρο θερινής νυχτός.
Γιάννη, δε νομίζω να πωλείται στην Ελλάδα το darbee. Εγώ το αγόρασα απ' εδώ.
) εχεις μαυρο και φως.......
Ξέχασες τον epson 9000 που είχα πριν τον x30 και τον sony 30 που έχω στο ενδιάμεσο χ35 και 50δυστυχως οχι Γιαννη μου......
μονο ο Κλεων...ο οποιος θεωρουσε τον jvcx-30 θολο χωρις αυτο το μαραφετι...
......πηρε τον 35 και τωρα τον 50αρη..!!!!!
[

για πες και σε μας να γελασουμε βρε..Παρόλο που γελάω συμφωνώ.

'Οχι και ξέφυγε....χαμός έγινεΕδώ έχω τον 30 δανεικό και μου αρέσει πολύ περισσότερο από τον 35. Απορώ πως ξέφυγε αυτό το μοντέλο πέρυσι...

Πρώτα απ' όλα χώρο δεν έχει!μπορει ανετα να παιξει 150 ιντσες .... με πολυ καλο μαυρο-φως
.....ενα setup αλλα Zizik (με jvc ομως) εχεις μαυρο και φως.......
λεφτα εχει ?![]()

Δε ξέρω αν θα γελάσουμε, αλλά ο jvc δεν κάνει καλό στην ψυχική υγεία κάποιου που είναι κολλημένος με τα της εικόνας. Μπορεί να προσπαθεί και να φτάνει στο αποτέλεσμα με τον πιο ορθόδοξο τρόπο, αλλά θέλει πολύ χέρι με την πάροδο του χρόνου για να διατηρήσει την ποιοτική του εικόνα.για πες και σε μας να γελασουμε βρε..![]()