Εδώ τα άσχετα...

Reaction score
15.548
Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

δυστυχως οχι Γιαννη μου......

μονο ο Κλεων...ο οποιος θεωρουσε τον jvcx-30 θολο χωρις αυτο το μαραφετι...
......πηρε τον 35 και τωρα τον 50αρη..!!!!!

[

....με τον x-35 που αγόρασα η θέαση του βλάπτει σοβαρά την τσέπη :138: μπορέσουν να μην έχει e-shift αλλά και το darbee μια χαρά μου κάνει! Οσο για τον προβολέα συγκριτικά με τον 30.... Καλύτερο μαύρο, χρώματα και επιτέλους σχεδόν τέλειο 3d!!! Ichaltou καλορίζικος ο προβολέας, έκανες την καλύτερη επιλογή!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.795
Sony VPL-HW50ES

Το darbee θα είναι αύριο στα χέρια μου. Θα ετοιμάσω κάποιο σχετικό βίντεο.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.795
Sony VPL-HW50ES

την εχω 110'' παρακαλω...

Δηλαδη με λιγα λογια μου λετε να παρω αυτον τον επεξεργαστη εικονας...χμμμ, θα το κοιταξω αυριο, ωρα για ταινια με το μωρο τωρα, εχω 2-3 υποψηφιες...

Αλλα ποσο διαφορα να δωσει ενας επεξεργαστης? ειναι ουσιαστικη αναβαθμιση?
ασε που θα πρεπει μετα να ξανακαλιμπραριστει ετσι?

ξανα ο Μανωλης, ξανα εξοδα...

βεβαια εφτασε καμια 600 ωρες το εργαλειο πιστευω, να μη θελει μια ρυθμισουλα?

ευχαριστω παιδια!
Το darbee δεν παρεμβαίνει σε κάποια παράμετρο εικόνας που να σχετίζεται με το calibration. Τώρα δεν ξέρω πραγματικά πως λειτουργούν οι Sony, αλλά αν είχες jvc θα σου έλεγα ότι μετά από 600 ώρες το gamma σου είναι gamma τα!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.546
Re: Sony VPL-HW50ES

τελεια παιδια λοιπον! θα περιμενω, να δω εντυπωσεις απο loggeo...Eλλαδα το φερνει κανεις? κ ποσο ?

Reaction score
15.548
Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

Το darbee δεν παρεμβαίνει σε κάποια παράμετρο εικόνας που να σχετίζεται με το calibration. Τώρα δεν ξέρω πραγματικά πως λειτουργούν οι Sony, αλλά αν είχες jvc θα σου έλεγα ότι μετά από 600 ώρες το gamma σου είναι gamma τα!
κοιτα......οσοι παιζουν με αυτοματη ιριδα απο το πρωτο δευτερολεπτο το gamma τους ειναι gamma-τα......

οσοι παιζουν χωρις αυτοματη ιριδα εχουν αρκετες ωρες σωστης απεικονισης...

Reaction score
123
Re: Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

κοιτα......οσοι παιζουν με αυτοματη ιριδα απο το πρωτο δευτερολεπτο το gamma τους ειναι gamma-τα......

Αρκεί να υπάρχει και φως να την δουν.... :biggrin:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

Αρκεί να υπάρχει και φως να την δουν.... :biggrin:
ολοι σχεδον οι προβολεις σημερα δειχνουν 120" ανετα ....δλδ με φως που να βλεπεις σωστα....

.....εαν θελει καποιος να βλεπει με φωτεινοτητες TV μπορει,αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.795

:roflmao: Παρόλο που γελάω συμφωνώ. Απ' την άλλη Κώστα χωρίς αυτόματη ίριδα, το να καλύψει κάποιος 150'' ίντσες και να έχει και καλό μαύρο μοιάζει με όνειρο θερινής νυχτός.

Γιάννη, δε νομίζω να πωλείται στην Ελλάδα το darbee. Εγώ το αγόρασα απ' εδώ.

Reaction score
123
Re: Sony VPL-HW50ES

Για την καινούργια σειρά jvc μιλάω και μόνο. Ο μοναδικός λόγος που πούλησα τον 30 ήταν το μέτριο 3d του και πιστεύοντας πως ο καινούργιος θα ήταν καλύτερος. Η προηγούμενη μου άρεσε πολύ. Και όχι παίζω με σβηστά φώτα σε δωμάτιο με μαύρους τοίχους και ταβάνι σε 1.1 gain οθόνη :smile:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

:roflmao: Παρόλο που γελάω συμφωνώ. Απ' την άλλη Κώστα χωρίς αυτόματη ίριδα, το να καλύψει κάποιος 150'' ίντσες και να έχει και καλό μαύρο μοιάζει με όνειρο θερινής νυχτός.

Γιάννη, δε νομίζω να πωλείται στην Ελλάδα το darbee. Εγώ το αγόρασα απ' εδώ.
μπορει ανετα να παιξει 150 ιντσες .... με πολυ καλο μαυρο-φως

.....ενα setup αλλα Zizik (με jvc ομως :tongue: ) εχεις μαυρο και φως.......

λεφτα εχει ? :biggrin:

Reaction score
123

δυστυχως οχι Γιαννη μου......

μονο ο Κλεων...ο οποιος θεωρουσε τον jvcx-30 θολο χωρις αυτο το μαραφετι...
......πηρε τον 35 και τωρα τον 50αρη..!!!!!

[
Ξέχασες τον epson 9000 που είχα πριν τον x30 και τον sony 30 που έχω στο ενδιάμεσο χ35 και 50 :roflmao:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.795

μπορει ανετα να παιξει 150 ιντσες .... με πολυ καλο μαυρο-φως

.....ενα setup αλλα Zizik (με jvc ομως :tongue: ) εχεις μαυρο και φως.......

λεφτα εχει ? :biggrin:
Πρώτα απ' όλα χώρο δεν έχει!:roflmao:
Μπορεί να παίξει 150'' (για παραπάνω απο 200 ώρες) αν χρησιμοποιηθεί αναμορφικός ή οθόνη πολύ μεγάλου gain (όπως κάνουν τα αμερικανάκια με τη da lite high power 2.4).

για πες και σε μας να γελασουμε βρε..:tongue:
Δε ξέρω αν θα γελάσουμε, αλλά ο jvc δεν κάνει καλό στην ψυχική υγεία κάποιου που είναι κολλημένος με τα της εικόνας. Μπορεί να προσπαθεί και να φτάνει στο αποτέλεσμα με τον πιο ορθόδοξο τρόπο, αλλά θέλει πολύ χέρι με την πάροδο του χρόνου για να διατηρήσει την ποιοτική του εικόνα.
Είναι κάτι που διαπίστωσα και με τον x-3 και βλέπω τώρα με τον 30. Στις μελλοντικές μου προθέσεις είναι ν' αγοράσω ένα σπεκτρόμετρό και να τσεκάρω το gamma.
Όταν κι αν με το καλό γίνει θα αναφέρω αποτελέσματα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito