- Reaction score
- 29.651
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
Γιωργάκη , ..... για να μη σου τουτ το ταμ τιριριμ , σκάσε......
Γιωργάκη , ..... για να μη σου τουτ το ταμ τιριριμ , σκάσε......
τι λες μωρη φλατζα βραδυατικα, νουμερα ποσταρα, τι ενοεις αν στεκουνε,Bre λεβέντη "μ καταλαβαίνεις οτι ποστάτρεις @ρχιδιές , η να στο κάμω πιο λιανά?
Ρώτα τον ζαπ , να σου πει , αν αυτά που ποστάρεις στέκουν η οχι.
Φιλικά πάντα, Γιαννάκης.
χμμ.......Επειδή βλέπω ότι επανήλθε το θέμα στα ncore και όχι στα οπίσθια.
Επειδή σε γνωρίζω και μου το γυρνάς στα μπακαλίστικα......πελάτες,μεταπωλητική αξία κλπ κλπ κλπ .
Έγραψα βάζοντας τις επίμαχες λέξεις σε εισαγωγικά
Επεξηγώ,κοινώς τα λέω χύμα και τσουβαλάτα .
Πόσοι θα έδιναν τα ίδια λεφτά για να πάρουν ενα σύστημα που έχει ο Α και πόσοι θα επέλεγαν κάτι άλλο ;
Και ακόμη πιό δύσκολα πίσω από κουρτίνα πόσοι θα επέλεγαν τον ήχο του Α σε σύγκριση με κάτι άλλο ισόποσο ;
Τα έπινες πάλι στο γνωστό σημείο?Μιας κι αυτό το θέμα θα είναι το μακροβιώτερο έβερ - κι έχει κι απ' όλα, πάρτε κι ένα χιουνκάρ μπεγιεντί...
Μα όταν αγοράζεις κάτι , οτιδήποτε , πρώτα το βλέπεις, το περιεργάζεσαι.Αν σου κινεί το ενδιαφέρον πας παρακάτω και σχολείσαι μαζί του, αν σου είναι αποκρουστικό η αδιάφορο δεν ασχολείσαι μαζί του καν. Τι δουλειά έχουν
κουρτίνες και παπαριές? Ποιός αγοράζει μηχανήματα με αποκλειστικό κριτήριο τον ήχο πίσω απο κουρτίνα? Οσα χρόνια ασχολούμαι με το σπορ , είτε ως ιδιώτης, είτε ως υπάληλος σε κατάστημα πώλησης (στο παρελθόν) , ποτέ δεν πωλήθηκε μηχάνημα μετά απο κουρτίνα τέστ.
Τώρα το τι επιλέγει ο καθένας είναι γούστο του και καπέλο του.
Αλλοι επιλέγουν βαρύ αγγλικό , η τσαμπουκά αμερικάνικο η κλινικό γερμανικό , η γιαπωνέζικο ηχο , άλλοι επιλέγουν λάμπα , άλλοι τρανζίστορ, άλλοι τάξη δ, άλλοι τάξη α, και πάει λέγοντας. Υπάρχουν μηχανήματα για όλους.
Οσο για το αν θα πάρει κανείς το δικό μου , δεν με ενδιαφέρει ούτε θα με ενδιέφερε ποτέ , γιατί το κριτήριο με το οποίο στήθηκε το δικό μου σύστημα δεν ήταν ποτέ οι τράμπες, αλλά το να μου αρέσει εμένα και με όποιο κόστος προκύψει. Αν ήθελα τράμπες και καουμπουλίκια πιθανόν και να μην επέλεγα αυτά που εχω επιλέξει. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.