Denon AVR 3313 vs Pioneer SC-LX56 vs Yamaha RX-A2020

Reaction score
1
Καλησπέρα στους φίλους του AV site.
Είμαι νέο μέλος και έχω απορίες...
Είμαι στη διαδικασία αναβάθμισης του συστήματος που έχω (τέτοια εποχή , τέτοια λόγια, τέλος πάντων...).
Αυτή τη στιγμή έχω έναν Denon AVR 4306 , εξαιρετικός όταν τον είχα πάρει και ακόμη είναι αλλά...θέλω κάτι πιο φρέσκο με νέες τεχνολογίες...
Είμαι μεταξύ των τριών:
  • Denon AVR 3313
  • Pioneer SC-LX56
  • Yamaha RX-A2020
Δεν ξέρω αν είναι οι καλύτερες δυνατές επιλογές αλλά αυτές μου κάναν κλικ.
Να σημειώσω δύο(νομίζω) σημαντικά πράγματα.
  1. Το πρώτο που θέλω να μου πείτε, αν γνωρίζετε, είναι αν αυτοί οι ενισχυτές έχουν κάποιο πρόβλημα (ή πρωτόκολο) που αν συνδέσεις κάποιο laptop ή/και media player στις HDMI εισόδους για να παίξεις κάποια ταινία (σε ψηφιακή μορφή) έχουν πρόβλημα στο να το διαχειριστούν επειδή μπορεί να το θεωρούν ως μη νόμιμο υλικό.
  2. Το δεύτερο είναι ότι τα δύο μπροστινά ηχεία που έχω είναι τα Focal-JMlab Electra 926 με το αντίστοιχο subwoofer της σειράς. Ποιος από του τρεις θα τα βοηθά καλύτερα (με τη παραδοχή ότι αυτή τη στιγμή το budget δεν σηκώνει και για τελικό...)?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις γνώμες/συμβουλές σας.

Reaction score
802
Απάντηση: Denon AVR 3313 vs Pioneer SC-LX56 vs Yamaha RX-A2020

Καλύτερη οδήγηση θα εχεις πιθανότατα με τα ψηφιακά ενισχυτικά του Pioneer ...
Δεν νομιζω να αντιμετωπίσεις θέμα με τις εισόδους hdmi.

Reaction score
28

Καλησπέρα στους φίλους του AV site.
Είμαι νέο μέλος και έχω απορίες...
Είμαι στη διαδικασία αναβάθμισης του συστήματος που έχω (τέτοια εποχή , τέτοια λόγια, τέλος πάντων...).
Αυτή τη στιγμή έχω έναν Denon AVR 4306 , εξαιρετικός όταν τον είχα πάρει και ακόμη είναι αλλά...θέλω κάτι πιο φρέσκο με νέες τεχνολογίες...
Είμαι μεταξύ των τριών:
  • Denon AVR 3313
  • Pioneer SC-LX56
  • Yamaha RX-A2020
Δεν ξέρω αν είναι οι καλύτερες δυνατές επιλογές αλλά αυτές μου κάναν κλικ.
Να σημειώσω δύο(νομίζω) σημαντικά πράγματα.
  1. Το πρώτο που θέλω να μου πείτε, αν γνωρίζετε, είναι αν αυτοί οι ενισχυτές έχουν κάποιο πρόβλημα (ή πρωτόκολο) που αν συνδέσεις κάποιο laptop ή/και media player στις HDMI εισόδους για να παίξεις κάποια ταινία (σε ψηφιακή μορφή) έχουν πρόβλημα στο να το διαχειριστούν επειδή μπορεί να το θεωρούν ως μη νόμιμο υλικό.
  2. Το δεύτερο είναι ότι τα δύο μπροστινά ηχεία που έχω είναι τα Focal-JMlab Electra 926 με το αντίστοιχο subwoofer της σειράς. Ποιος από του τρεις θα τα βοηθά καλύτερα (με τη παραδοχή ότι αυτή τη στιγμή το budget δεν σηκώνει και για τελικό...)?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις γνώμες/συμβουλές σας.
και εγω ακριβως αναμεσα σε αυτους ημουν και κατελληξα στον 3313 και ειμαι ευτυχισμενος!!!!πριν ειχα pioneer 921

Reaction score
28

αν πας για ντενον μολις επεσε η τιμη κατα 200 ευρω.... :thumbsup:

Reaction score
28

τα ηχεια ειναι λιγο δυσκολα αλλα επισης ειναι και μουσικα!και πιστευω πως καλυτερα θα ταιριαξουν με καποιον πιο μουσικο ενισχυτη οπως ντενον και γιαμαχα.για γιαμαχα ειναι αρκετα αδυναμος σε σχεση με τους υπολοιπους οποτε κατα εμενα θα ταιριαζε ο 3313

Reaction score
766

συμφωνώ οτι τα ψηφιακά στάδια του pioneer δεν θα δυσκολευτούν να οδηγήσουν με άνεση τα ηχεία σου...

ωστόσω, στη θέση σου θα προσπαθούσα να βρω έναν denon 4311, μιας και έχει όλα όσα ζητάς (νέες δυνατότητες κλπ κλπ), αλλά και ένα πολύ καλό σύστημα ισοστάθμισης (MultEQ XT32), που για να το βρεις τώρα, πρέπει να πληρώσεις μοντέλο ενισχυτή άνω των 2000 ευρώ...αν υπάρχουν πουθενα κομμάτια του εν λόγω ενισχυτή, θα σου έλεγα να μη το σκεφτείς καθόλου...ψάχτο λίγο...επειδή δεν είναι "κοπής" 2013, πουλιέται περίπου λίγο παραπάνω απο αυτά που θα έδινες για έναν απο τους υπόλοιπους που αναφέρεις...

είχα τον συγκεκριμένο ενισχυτή και τον έδωσα πριν λίγο καιρό σε συμφορουμίτη εδώ...ο λόγος...για να πάω σε καθαρόαιμο προενισχυτή και μόνο...άσε βέβαια που ο εν λόγω ενισχυτής έχει δυνατότητα να κλείνη τα τελικά του στάδια και να τον δουλεύεις σαν προενισχυτή με χρήση τελικών...έτσι τον δούλευα εγώ...απλά με "έτρωγε" και ήθελα προενισχυτή AV...

τώρα αν δεν βρεις, όποιον ενισχυτή και να πάρεις δε θα χεις πρόβλημα...όλοι τους είναι καλοί...

για μένα αν θες, με σειρά πρωτεραιότητας και για χρήση μουσικής-ταινιών 50/50:

1.Pioneer SC-LX56
2.Denon AVR 3313
3.Yamaha RX-A2020

προσωπικά μιλώντας πάντα...

Reaction score
766

ειναι διπλασια τιμη για τον 4311...

https://www.skroutz.gr/s/318321/Denon-AVR-4311.html?keyphrase=denon+4311
φίλε stavroslam, έχεις δίκιο...δεν ξεκαθάρισα στο φίλο...να ψάξει αν γίνεται σε site εξωτερικού...αν δεν έχει πρόβλημα να ψωνίσει απο εξωτερικό βέβαια...

οτι και να αποφασίσει πάντως, καλές αγορές εύχομαι...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Θα έπαιρνα χωρίς σκέψη τον Pioneer αν είχε άλλη αντιπροσωπεία.
Με την τωρινή, θα το σκεφτόμουν πολύ αλλά πιθανόν να έπαιρνα πάλι αυτόν.

Reaction score
1

Σας ευχαριστώ για τα μέχρι τώρα σχόλιά σας.

Επειδή η "ροή των ειδήσεων τρέχει" να προσθέσω στον προβληματισμό ότι παρουσιάστηκε ξαφνικά από το πουθενά ένας Pioneer SC-LX83 (μεταχειρισμένος σε καλή κατάσταση).

Τι θα λέγατε τώρα ???

Reaction score
28

θηριο και ας ειναι παλιο μοντελο αν δεν σε πειραζει παρε τον

Reaction score
1

Καλησπέρα και πάλι

Εχεις δοκιμάσει τον 3313 με κάποιο media player ?

Reaction score
1

και εγω ακριβως αναμεσα σε αυτους ημουν και κατελληξα στον 3313 και ειμαι ευτυχισμενος!!!!πριν ειχα pioneer 921
Καλησπέρα και πάλι

Εχεις δοκιμάσει τον 3313 με κάποιο media player ?

Reaction score
1

Καλησπέρα σε όλους ,

Ξέρετε αν ο Pioneer SC-LX83λειτουργει αψογα με τα θέματα DLNA, και τις θύρες HDMI σε ότι αφορά τη σίνδεσή του με media player ?

Αν θα αγοράζατε μεταχειρισμένο ενισχυτή, τι θα προσέχατε ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
1.594

Καλησπέρα σε όλους ,

Ξέρετε αν ο Pioneer SC-LX83λειτουργει αψογα με τα θέματα DLNA, και τις θύρες HDMI σε ότι αφορά τη σίνδεσή του με media player ?

Αν θα αγοράζατε μεταχειρισμένο ενισχυτή, τι θα προσέχατε ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Λειτουργεί άψογα. Δοκιμασμένος με netgear neoTV, dune 3D base. Μεταχειρισμενος θα πρότεινα μόνο με δοκιμή σε όλες του τις λειτουργίες.

Reaction score
1

Λειτουργεί άψογα. Δοκιμασμένος με netgear neoTV, dune 3D base. Μεταχειρισμενος θα πρότεινα μόνο με δοκιμή σε όλες του τις λειτουργίες.
Κάποια πράγματα που θα έπρεπε συγκεκριμένα να προσέξω ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo