- Reaction score
- 1
Καλησπέρα στους φίλους του AV site.
Είμαι νέο μέλος και έχω απορίες...
Είμαι στη διαδικασία αναβάθμισης του συστήματος που έχω (τέτοια εποχή , τέτοια λόγια, τέλος πάντων...).
Αυτή τη στιγμή έχω έναν Denon AVR 4306 , εξαιρετικός όταν τον είχα πάρει και ακόμη είναι αλλά...θέλω κάτι πιο φρέσκο με νέες τεχνολογίες...
Είμαι μεταξύ των τριών:
Να σημειώσω δύο(νομίζω) σημαντικά πράγματα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις γνώμες/συμβουλές σας.
Είμαι νέο μέλος και έχω απορίες...
Είμαι στη διαδικασία αναβάθμισης του συστήματος που έχω (τέτοια εποχή , τέτοια λόγια, τέλος πάντων...).
Αυτή τη στιγμή έχω έναν Denon AVR 4306 , εξαιρετικός όταν τον είχα πάρει και ακόμη είναι αλλά...θέλω κάτι πιο φρέσκο με νέες τεχνολογίες...
Είμαι μεταξύ των τριών:
- Denon AVR 3313
- Pioneer SC-LX56
- Yamaha RX-A2020
Να σημειώσω δύο(νομίζω) σημαντικά πράγματα.
- Το πρώτο που θέλω να μου πείτε, αν γνωρίζετε, είναι αν αυτοί οι ενισχυτές έχουν κάποιο πρόβλημα (ή πρωτόκολο) που αν συνδέσεις κάποιο laptop ή/και media player στις HDMI εισόδους για να παίξεις κάποια ταινία (σε ψηφιακή μορφή) έχουν πρόβλημα στο να το διαχειριστούν επειδή μπορεί να το θεωρούν ως μη νόμιμο υλικό.
- Το δεύτερο είναι ότι τα δύο μπροστινά ηχεία που έχω είναι τα Focal-JMlab Electra 926 με το αντίστοιχο subwoofer της σειράς. Ποιος από του τρεις θα τα βοηθά καλύτερα (με τη παραδοχή ότι αυτή τη στιγμή το budget δεν σηκώνει και για τελικό...)?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις γνώμες/συμβουλές σας.