Αλλαγη οθονης προβολης? χρειαζομαι βοηθεια!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.566
Πάρε δείγματα και βάλ' τα δίπλα στην οθόνη. Θα δεις ότι θα έχουν μικρή διαφορά.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.576
Απάντηση: Αλλαγη οθονης προβολης? χρειαζομαι βοηθεια!!!

Μην τρελαίνεσαι με την ποιότητα. Έχει νόημα μόνο όταν πέφτει απ' ευθείας φως επάνω του. Στις ανακλάσεις θα έχεις το ίδιο πρακτικά αποτέλεσμα.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201

Λοιπον παιδια update!!!
Πηγα σε ενα τοπικο μαγαζακι με κουρτινες και ειχε την ακριβη ποιοτητα.
Συνολικα χρειαζομαι γυρω στα 16τ.μ. βελουδο και μου το κοστολογισε 450ευρω. Αφου με ελουσε κρυος ιδρωτας λεω δε ##$#$ται μια φορα θα τα δωσω. αφηνω προκαταβολη και φευγω.

Γυρναω σπιτι με στολιζει η γυναικα με το δικιο της και μου λεει οτι επρεπε να παω στο κεντρο που δινουν υφασματα με το μετρο πολυ φτηνα.
Φευγω καρφι για κεντρο μπαινω στο πρωτο μαγαζι και πηρα ακριβως το ιδιο βελουδο που μου κοστολογισε η αλλη 450 ευρω ... ποσο;;;; 130 ευρω παρακαλω!!!!
Πηγα στην χαζη,πηρα πισω την προκαταβολη και αγορασα απτο μαγαζακι στο κεντρο 11μετρα βελουδο x 1,5
την ακριβη ποιοτητα παρακαλω 130 ευρω.

Απλα αυτοι δεν κανανε δουλεια να μου φτιαξουνε κρικους κτλ οποτε το αφησα αυτο να το κανω απο δευτερα μιας και το σουκου θα ειμαι εκτος.

Αλλη μια ερωτηση. για το πατωμα θα κανει καλυτερη δουλεια ενα χαλι ή να παρω ενα κομματι βελουδο το οποιο να το απλωνω οποτε βλεπω ταινια και μετα να το τυλιγω και να το αποθηκευω;
Απλα το χαλι θα ειναι καφε σκουρο ενω το βελουδο θα ειναι μαυρο.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201

xαχαχα οκ ευχαριστω. θα γινει κι αυτο. πωπω χαρηκα πολυ που το βρηκα τοσο φτηνα το βελουδο:)
την επομενη βδομαδα φωτοοοοος!

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201

Aγαπητοι μου φιλοι επεστρεψα με πολυ ευχαριστα νεα....
οι βελουδινες κουρτινες μπηκαν, ξαναρυθμισα και τον ηχο τραβωντας τον καναπε πιο μπροστα...
αποτελεσμα....;
Η εικονα βελτιωθηκε δραματικα,τα μαυρα ειναι πιο μαυρα και τα χρωματα εγιναν πιο ζωντανα.
Και επιτελους δεν βλεπω την κουζινα μου δεξια αλλα τιποτα αλλο παρα την ταινια μου.

Συνχωρεστε την μετρια καμερα του κινητου μου ...

επιτελους απο αυτην την κατασταση:

πηγα σε αυτην :

Πλεον μπορω να κανω αυτο που ονειρυομουν εδω και ενα χρονο.... να βλεπω μονο την ταινια και τιποτα αλλο γυρω γυρω:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201

πως το εκανα;
βαζοντας βελουδινες μαυρες κουρτινες απο τη μια ακρη του πανιου ως την ακρη του καναπε και το ιδιο και στην αλλη πλευρα:

Mα καλα...τοσο μαγκας ειμουν που επεισα τη συζηγο να φαει στη μαπα 11 μετρα μαυρο βελουδο στο σαλονι της? μαλλον οχι.
Απλα πηρα 4 λευκα γατζακια απο το πρακτικερ τα οποια εβαλα στο ταβανι, 2 στις ακρες του πανιου και 2 στις ακρες του καναπε απο τα οποια κρεμαω και ξεκρεμαω τις κουρτινες:

Xρονος κρεμασματος-ξεκρεμασματος κουρτινων χρονομετρημενος: 40''
Toποθετηση κουρτινων: τυλιγμα σε ρολο, τοποθετηση σε ναυλον αποθηκευσης χαλιων και τσουπ πισω απτον καναπε.

Reaction score
22
Βρε, καλοκαιρι ερχεται θα ψηθεις στο κορτινοκλουβο!

(καλο setup παντως)

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
Απάντηση: Re: Αλλαγη οθονης προβολης? χρειαζομαι βοηθεια!!!

Βρε, καλοκαιρι ερχεται θα ψηθεις στο κορτινοκλουβο!

(καλο setup παντως)
Υπαρχει air condition πισω απτο κεφαλι μου.
και απο μεθαυριο θα υπαρχει πισω απτο sub ενα ωραιοτατος μαυρος ανεμιστηρας που ουτε καν θα φαινεται μεστη μαυριλα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.576

Άντε μπράβο. Θα μπορείς πλέον να ευχαριστηθείς τις ταινίες σου.

Reaction score
22
Και οπως διαβασα σε αγγλοφωνο φορουμ, απαγορευονται ανοιχτοχρωμα t-shirt, καθως και τα πολλα αστραφτερα χαμόγελα!! :D

Keep it black, people!

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201

Eννοειται αυτο.
Επισης τα ποτηρια που εχω στο τραπεζακι μπροστα μου για νερο ειναι τυλιγμενα με μαυρο βελουδο.
Επισης δεν επιτρεπω σε φιλους που δεν εχουν παρει χρωμα απτον ηλιο να ερχονται για ταινια.

Reaction score
15.548

αν κατεβει και η οθονη θα εχεις ακομα καλυτερο αποτελεσμα....

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201

Nαι ναι τοχω πρωτη προτεραιοτητα. ισως αυριο αν βρω τον τροπο να την κανω να κατεβει να το διευθετησω και αυτο.
Απλα ο φιλτατος Νικος Παχης μου την ειχε κανει να σταματαει εκει(εγω του το ειχα πει δηλαδη) και τωρα θα πρεπει να το διορθωσω μονος αν τα καταφερω. Αν οχι, μαλλον θα τον αγκαρεψω για αλλη μια φορα :)

Reaction score
29.542

Δε λεω καλό το σύστημα με τις κουρτίνες , αλλά το ταβάνι παρέμεινε λευκό. Μη μου πείς οτι απο αυτό δεν έχεις αντανακλάσεις .
Δεν θέλω να σε βάλω σε σκέψεις , αλλά δυστυχώς ετσι είναι. Οφείλεις να κάνεις κάτι και κει , εν ευθέτω χρόνο. Εγω να δείς τι έχω να κάνω εκεί.! ......

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Δηλ τι θα κανειs εσυ εκει?

Reaction score
15.548

θα παρει μια firehawk και θα ησυχασει...:biggrin:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201

Δε λεω καλό το σύστημα με τις κουρτίνες , αλλά το ταβάνι παρέμεινε λευκό. Μη μου πείς οτι απο αυτό δεν έχεις αντανακλάσεις .
Δεν θέλω να σε βάλω σε σκέψεις , αλλά δυστυχώς ετσι είναι. Οφείλεις να κάνεις κάτι και κει , εν ευθέτω χρόνο. Εγω να δείς τι έχω να κάνω εκεί.! ......
Αδερφε κατεβαζοντας την οθονη μου παρακατω μειωνεται αρκετα το θεμα στο ταβανι, ασε που δεν με ενοχλει καθολου το ταβανι.
Το δεξια-αριστερα κυριως με ενοχλουσε και μετα λιγο το κατω.
κανενα προβλημα στο ταβανι.

Ασε σου λεω επιτελους χαιρομαι τις ταινιες μου.

τραβηξα και τον καναπε μπροστα απτον τοιχο, εβγαλα το foam πουχα βαλει στα bass reflex των ηχειων και ξανατρεξα το auddysey και αλλαξε τελιως και ο ηχος μου.
Σουπερ σου λεω λεμεεεεε!

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065

πως το εκανα;
βαζοντας βελουδινες μαυρες κουρτινες απο τη μια ακρη του πανιου ως την ακρη του καναπε και το ιδιο και στην αλλη πλευρα:

Mα καλα...τοσο μαγκας ειμουν που επεισα τη συζηγο να φαει στη μαπα 11 μετρα μαυρο βελουδο στο σαλονι της? μαλλον οχι.
Απλα πηρα 4 λευκα γατζακια απο το πρακτικερ τα οποια εβαλα στο ταβανι, 2 στις ακρες του πανιου και 2 στις ακρες του καναπε απο τα οποια κρεμαω και ξεκρεμαω τις κουρτινες:

Xρονος κρεμασματος-ξεκρεμασματος κουρτινων χρονομετρημενος: 40''
Toποθετηση κουρτινων: τυλιγμα σε ρολο, τοποθετηση σε ναυλον αποθηκευσης χαλιων και τσουπ πισω απτον καναπε.

Μεγειες Μανο. τΩΡΑ Θα απολαυσεις επι τελους εικονα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis