- Reaction score
- 78.566
Πάρε δείγματα και βάλ' τα δίπλα στην οθόνη. Θα δεις ότι θα έχουν μικρή διαφορά.
Υπαρχει air condition πισω απτο κεφαλι μου.Βρε, καλοκαιρι ερχεται θα ψηθεις στο κορτινοκλουβο!
(καλο setup παντως)
Αδερφε κατεβαζοντας την οθονη μου παρακατω μειωνεται αρκετα το θεμα στο ταβανι, ασε που δεν με ενοχλει καθολου το ταβανι.Δε λεω καλό το σύστημα με τις κουρτίνες , αλλά το ταβάνι παρέμεινε λευκό. Μη μου πείς οτι απο αυτό δεν έχεις αντανακλάσεις .
Δεν θέλω να σε βάλω σε σκέψεις , αλλά δυστυχώς ετσι είναι. Οφείλεις να κάνεις κάτι και κει , εν ευθέτω χρόνο. Εγω να δείς τι έχω να κάνω εκεί.! ......
πως το εκανα;
βαζοντας βελουδινες μαυρες κουρτινες απο τη μια ακρη του πανιου ως την ακρη του καναπε και το ιδιο και στην αλλη πλευρα:
![]()
Mα καλα...τοσο μαγκας ειμουν που επεισα τη συζηγο να φαει στη μαπα 11 μετρα μαυρο βελουδο στο σαλονι της? μαλλον οχι.
Απλα πηρα 4 λευκα γατζακια απο το πρακτικερ τα οποια εβαλα στο ταβανι, 2 στις ακρες του πανιου και 2 στις ακρες του καναπε απο τα οποια κρεμαω και ξεκρεμαω τις κουρτινες:
![]()
Xρονος κρεμασματος-ξεκρεμασματος κουρτινων χρονομετρημενος: 40''
Toποθετηση κουρτινων: τυλιγμα σε ρολο, τοποθετηση σε ναυλον αποθηκευσης χαλιων και τσουπ πισω απτον καναπε.