ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Status
Not open for further replies.
Reaction score
15.469
χαιρετιζω το μακραν καλυτερο νημα του φορουμ
πραγματικη ποιοτητα με ζεν
με σουρεαλισμο
και κατι απο το μουστακι του νταλι
τωρα και γαλλικα
κι οπως ελεγε κι ενας παλιοφιλος..... "λεμι μπουκαλιον"

Reaction score
13
Απάντηση: ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Τα Leopard Γαλλικα αν θυμαμε καλα ειναι οποτε ο Μιχαλης ο :O_o: εφεδρος ειναι σε ετοιμωτητα σπιτι του
Εμενα προσωπικα μουν πηραν το οπλο ενα χρονο πριν απολυθω και μετα εφυγα δια παντως one way ticket go for good leave for good and money sthn tsepi :cool:
τα αμχ ειναι γαλλικα, τα leopard γερμανικα. αλλα γαλλικα τα λεκλερκ. τα φαγαμε στη μαπα τα λεο 1α5 στην ξανθη 15 μηνες. ευτυχως ειμουν πυροβολητης και οχι οδηγος.

Reaction score
15.469
τα 8ιντσα που ειχαμε 'μεις ηταν βαρβατα εργαλεια τ' αλλα ειναι playmobil προσοψεις av ενισχυτων πλαστικες κι οχι αντρικες αλουμινενιες ειχα ριξει μια βολη ακομη θυμουμαι το μπουμ θελω να παρω ενα υπογουφερ να το ακουω πια και στο σπιτιμου αλλα η αναπτυξη σταματησε στις σκουριες και δεν εχω 2 κατοσταρικα ν' αγορασω

Reaction score
13
Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΤΗΤΑ

πυροβολικο? πολυ φασαρια εκαναν αυτα. με 155 βαραγαν εκει πανω και νομιζες οτι θα πεσει το κτιριο.
περιμενουμε τα πετρελαια, βγαινουν οπου να 'ναι φρεσκα-φρεσκα :whistling:

Reaction score
15.469
πετρελαια ωραια θα γυαλιζουνε και οι γυμνηστριες στη γαυδο απο τη πετρελαιοκηλιδα και κλαααμα οι οικολογοι χαχααχα πολυ γελιο αλλα μετα θαναι τζαμπα το πετρελαιο να το βανω στο 4επι4 να πηγαινω καμμια βολτιτσα απου το 'χω και καθεται και μου τρωνε οι ποντικοι τα μπουζοκαλωδια γ@μ& τη ρατσα τως

gonis

Luger
Reaction score
12.432

δεν διαβασες καλα το νημα μερικες φορες ο president λογω ανωτερας βιας εχει υπο-ιντερνετ(το ανακοινωνει στην πρωτη ευκαιρια).5Φ για αρχη και να μην επαναληφθει.

gonis

Luger
Reaction score
12.432

Προτεινω επισης remove των thanks και επαναφορα στο τελος της ποινης

Reaction score
512

Ολοι δεν την θελουμε?
mpr3= δεκα φορες συμπιεση}ποιοτητα ανεκτη.
cd=ok
radio 0.3% disortion+60db!!!!!lθορυβο
ιντερνετ ραδιο για τον απελπισμενο
super audio cd the best right now
Didea τελεια εικονα και ψηφιακος ηχος.
Ταινιες δεν βλεπω το sub μου το πουλησα διοτι εχω 7 WHAFE4DLE 10 ΚΑΙ ΑΠΟ
μπασο ειμαι full
:offtopic:
λαθος σκεψη οτι δεν χρειαζομαι sub. Τωρα εγινε. Σε πεντε μερες θα εχω ενα. Ωραια.

Reaction score
512

τα αμχ ειναι γαλλικα, τα leopard γερμανικα. αλλα γαλλικα τα λεκλερκ. τα φαγαμε στη μαπα τα λεο 1α5 στην ξανθη 15 μηνες. ευτυχως ειμουν πυροβολητης και οχι οδηγος.
ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ δεκα χρονια υπηρεσιας 3 χρονια πιστα 3 χρονια υποστηριξη μεταθεση βοηθος τμηματαρχη προσωπικου μετα σπιτι μου με εισοδημα. Γερος και δυνατος κοντα σας.

Reaction score
512

χαιρετιζω το μακραν καλυτερο νημα του φορουμ
πραγματικη ποιοτητα με ζεν
με σουρεαλισμο
και κατι απο το μουστακι του νταλι
τωρα και γαλλικα
κι οπως ελεγε κι ενας παλιοφιλος..... "λεμι μπουκαλιον"
Εσω φυλατε το χωριο μας

Reaction score
3.967

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ δεκα χρονια υπηρεσιας 3 χρονια πιστα 3 χρονια υποστηριξη μεταθεση βοηθος τμηματαρχη προσωπικου μετα σπιτι μου με εισοδημα. Γερος και δυνατος κοντα σας.
Πιλότος ή εδάφους εδάφους?

Reaction score
15.469
Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Εσω φυλατε το χωριο μας
συχωριανε μου επιτρεπεις που ειμαστε κι απο το ιδιο χωριο μη το φοβασαι ! το χωριο μας και τα ματια μας μονο που ερχονται γερμανοι κι αγοραζουν τα παλια σπιτια παλι καλα γιατι τα φτιαχνουνε να μη πεφτουνε οι τοιχοι ομως που να βανω τωρα το 4X4 ? και βγαινουνε οι γερμανιδες με τις σορτσαρες στη πλατεια και ναααα τις κερνουμε κι εμεις δυο ρακες και...ε να μη τα λεμε δημοσιος
θα βαλω και φωτογραφια την εν λογο πλατεια ναβρω τα κουμπακια σε λιγο

Reaction score
15.469
να και το χωριο που βγανει τετοιους ΑΝΤΡΕΣ ολοι αγαπαμε το τοπο μας δε προσβαλω κανενα ειμαστε ολοι εδω μεσα καταπληχτικοι
[/URL][/IMG]
απο ψηλα και η πλατεια δε βρηκα αλλη και ειναι χιονισμενη θα παω για καφε να βγαλω φρεσκιες
[/URL][/IMG]

Reaction score
1.831

Αρχάνες είχα πάει καμιά 7-8 χρόνια πριν και κάτσαμε σε μια ταβέρνα πολύ σπέσιαλ, ανέβαινες κάτι σκαλάκια και ήταν πετρόχτιστη.
Μιλάμε σούπερ.
Ο γαμπρός μου είναι απ'την Άνω Χερσόνησο.
Άσχετο (ή μήπως όχι?)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.442

Τι να την κάνουμε την πλατεία? Τις Γερμανίδες θέλουμε να δούμε... :whistling:

Reaction score
15.469

Reaction score
1.831

τιποτα δεν ειναι ασχετο το λενε επιστημονες οριστε
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B1%CF%82
υστερα το θεμα εδω ειναι ποιοτητα στον ηχο αλλα και το φαι μεσα οποτε ολα καλα δε πιστευω να ειχες κανει φανταρος στη χιο ?
εγώ; μπα. Κιλκις-χαϊδαρι-ρυζια-αξιουπολη

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.840
Members
38.505