Aπαραδεχτη ποιοτητα στους μικρομεσαιους ραδιοενισχυτες av

Reaction score
209
Απάντηση: Aπαραδεχτη ποιοτητα στους μικρομεσαιους ραδιοενισχυτες av

Το είχα παλιότερα αυτό. Τώρα λοξοκοιτάζω κάποια άλλα. :cautious:

Yiannis_B μην πεις τίποτε για απιστία σε έσκισα....

Reaction score
7.905

Να προτείνω;

Τουλάχιστον θα ξεφύγεις από τα enytry level gadgetάκια!!!

Reaction score
209

Ευχαριστώ αλλά μου έχει πάρει τα μυαλά το XDm (springfield). Αλλά δύσκολα κι αυτό σε σχέση με το PPQ (Walther)

Για να γυρίσουμε στο θέμα. Βλέπεις που όλοι έχουν πολυμερή; Γιατί τα έχουν; Γιατί είναι πιο ελαφριά και συνεπώς πιο καλά για τη δουλειά που χρειάζεται (combat, conceal carry, κλπ).

Ένας AVR, τι να την κάνει την αλουμινένια πρόσοψη; Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος πέρα από το αισθητικό; Εντάξει είπαμε το φινίρισμα. Άμα καθαρίσεις με ασετόν την πλαστική πρόσοψη θα χαλάσει.

Reaction score
7.905

Πάντως το 45acp είναι μακράν καλύτερο του g21.

Κοίτα, ο ενάρξας του νήματος αν και τα εχει συγκεχυμένα στο μυαλό του, καλά τα λέει. Εννοώ πως η υλοποίηση ορισμένων κατασκευών, κάνει το σασί και το κουτί να μετέχει της ψύξεως. Δηλαδή όλη η κατασκευή, από το καπάκι έως το ποδαράκι ενώνεται, με αποτέλεσμα να απάγει όλο το μηχάνημα,

Βέβαια αυτό, σπάνια έως καθόλου συναντάται σε AVR's...

Reaction score
209

Τώρα Γιάννο μου το χάλασες :tongue:.

Βασικά το 45άρι είναι για φόνο. Δηλαδή τα 45άρια δισκάκια θέλουν phono σε AVR. :biggrin:

Διαφωνώ τελείως με τη λογική του πιο βαρύ, αντέχει για τη δουλειά που το θέλω. Να μου λέγατε για πλήκτρα αντοχής στην πρόσοψη να το καταλάβω.

Reaction score
7.905

Βασικά το 45άρι είναι για φόνο. Δηλαδή τα 45άρια δισκάκια θέλουν phono σε AVR. :biggrin:
:rofl::roflmao::lolsign:

Reaction score
1.815

...Διαφωνώ τελείως με τη λογική του πιο βαρύ, αντέχει για τη δουλειά που το θέλω. Να μου λέγατε για πλήκτρα αντοχής στην πρόσοψη να το καταλάβω.
Με ποιόν ενισχυτή παίζεις?

Reaction score
14

για την ντορτμουντ δεν ειπαμε
την επαιξα χ ημιχρονο χ τελικο και ενω ολα πηγαιναν μια χαρα ως το τελος και με τα 20 ευρω επαιρνα 120ευρω και κατι,ο φουστης ο φαλακρας o robben μας το καρφωσε στο 88' λεπτο και ετσι πηγαμε κουβα

Reaction score
209

Με ποιόν ενισχυτή παίζεις?
Αυτή τη στιγμή στο πατάρι είναι ένας Marantz SR7001 και στο σαλόνι ένας Pioneer VSX-922. Δεν θα μείνουν, θα φύγουν μέχρι το Σεπτέμβρη γιατί βλέπω νέα κόλπα στον ορίζοντα.
Παλιότερα υπήρχε κι άλλος Pioneer και λίγο πιο παλιά ο Sony του φίλου.
Κύριο χαρακτηριστικό και του Marantz και του Sony με την αλουμινένια πρόσοψη ήταν ότι ζεσταινόταν και οι δύο. Και οι δύο είχαν πλαστικό υποπλαίσιο πίσω από την αλουμινένια πρόσοψη και πλαστικά κουμπιά. Οι Pioneer με την πλαστική όχι.
Ο Marantz σε σχέση με τον Sony, εσωτερικά δεν είχε τις τσίγκινες ψύκτρες του Sony, αλλά πολύ πιο χοντρές ψύκτρες. Παρ' όλα αυτά η πρόσοψη και εκείνου το ίδιο πάθαινε μετά από κάποια ώρα.

Reaction score
14

Αυτή τη στιγμή στο πατάρι είναι ένας Marantz SR7001 και στο σαλόνι ένας Pioneer VSX-922. Δεν θα μείνουν, θα φύγουν μέχρι το Σεπτέμβρη γιατί βλέπω νέα κόλπα στον ορίζοντα.
Παλιότερα υπήρχε κι άλλος Pioneer και λίγο πιο παλιά ο Sony του φίλου.
Κύριο χαρακτηριστικό και του Marantz και του Sony με την αλουμινένια πρόσοψη ήταν ότι ζεσταινόταν και οι δύο. Και οι δύο είχαν πλαστικό υποπλαίσιο πίσω από την αλουμινένια πρόσοψη και πλαστικά κουμπιά. Οι Pioneer με την πλαστική όχι.
Ο Marantz σε σχέση με τον Sony, εσωτερικά δεν είχε τις τσίγκινες ψύκτρες του Sony, αλλά πολύ πιο χοντρές ψύκτρες. Παρ' όλα αυτά η πρόσοψη και εκείνου το ίδιο πάθαινε μετά από κάποια ώρα.
απο την στιγμη που ζεσταινεται μια επιφανεια σημαινει οτι αποβαλει θερμοτητα και οσο πιος καλος αγωγος ειναι τοσο πιο καλα
ο δικος μου ο σονυ οταν παιζω δυνατα γιατι εγω τον παιζω δυνατα μιας και ειμαι επαρχια και δεν εχω θεμα με κανεναν γιατι ειμαι μονοκατοικια βραζει κανονικα και η μπροστα και η πισω οψη του
αν ηταν πλαστικη η προσοψη θα ηταν χειροτερα τα πραγματα
πιο καλα δεν μπορω να στο εξηγησω
εστω και 1τα εκατο ειναι επιτυχια του αλουμινου στην προσοψη
διαφωνεις??

Reaction score
209

Φίλε μου, έχουμε εξηγήσει στο νήμα ότι στους AVR, πολύ δύσκολα η πρόσοψη μπορεί να παίξει τέτοιο ρόλο. Γιατί αν επρόκειτο να παίζει τέτοιο ρόλο, ειδικά στον δικό σου, ούτε πλακέτες θα είχε από πίσω, ούτε πλαστικό υποπλαίσιο.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
ο εσωτερικός κόσμος μερικών μοντέλων του 2013 στη χαμηλή-μεσαία κατηγορία...

http://www.phileweb.com/news/d-av/201305/24/33121.html

οι φωτογραφίες δεν είναι υψηλής ανάλυσης αλλά είναι εμφανής η διάταξη και άλλες κατασκευαστικές λεπτομέρειες.

Reaction score
15.548

δλδ ενα μπαχαλο :biggrin:

Y

Yiannis_B

Guest

Μα τι τσίπιδες που είστε εσείς της εικόνας. :rolleyes:

Πάρτε έναν pre...

και 3 τέτοιους...

Reaction score
209

δλδ ενα μπαχαλο :biggrin:
Μια χαρά τους βρίσκω. Σιγά σιγά βλέπω να ενσωματώνονται πράγματα σε λιγότερες πλακέτες. Η έλλειψη χώρου είναι δεδομένη καθώς πρέπει να μην ξεφεύγουν σε διαστάσεις.

Και που λέτε η chevrolet του '59.... άλλο πράμα. Τότε έφτιαχναν πραγματικά αμάξα, τώρα είναι ψέφτικα. :biggrin:

Reaction score
15.548

πολυ πλαστικουρα μας εβαλες....:roflmao:

Reaction score
13

αυτοι της onkyo παντως, πολυ τσιπιδες. που πας με πλαστικο ανεμιστηρακι, χαθηκε το ινκονελ....:prankster:

Reaction score
7.905

Μα τι τσίπιδες που είστε εσείς της εικόνας. :rolleyes:

Πάρτε έναν pre...

και 3 τέτοιους...
Βρyσ'τον βρyσ' τον βρyσ' τον...

Reaction score
75

για την ντορτμουντ δεν ειπαμε
την επαιξα χ ημιχρονο χ τελικο και ενω ολα πηγαιναν μια χαρα ως το τελος και με τα 20 ευρω επαιρνα 120ευρω και κατι,ο φουστης ο φαλακρας o robben μας το καρφωσε στο 88' λεπτο και ετσι πηγαμε κουβα
Λοιπόν μπορεί να μη συμφωνούμε 100% στα αλουμίνια, αλλά και εγώ έχω τον STR-DB870QS (αν μαζευτείτε πολλοί θα τον ανοίξω να δούμε επιτέλους αν έχει μέσα αλουμίνιο) και έπαιξα Χ/Χ την ντόρτμουντ. :cry:
Αντίσταση στην κινέζικη πλαστικούρα!:bigboss:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo