avsite awards 2013

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Οπως καθε χρονο τετοιες μερες απονεμω τα βραβεια του ετους, 1 βραβειο εικονας στον ζιζικ που παραμενει για ακομα μια χρονια , με led αναμορφικο και κοιλη οθονη ο #1. βραβειο ταλεντο 2013 ο σταθης που χτιζει χωρις να λεει πολλα.Βραβειο αμπασου για ακομα μια χρονια το κερδιζει ο ακεντρικοτος (ονοματα δεν λεμε) (εχει παρει και αλλο βραβειο).Βραβειο ιζνογκουντ (θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη προεδρος ΒΝΕ ) το παιδι με το λειψο κεντρικο.Βραβειο απουσιας στον αντρεα καφατο (λειπεις απο εδω του ματσ).Βραβειο παιδαρου στον ενα και μοναδικο danas .Bραβειο κοπανας στον στελιο ,Βραβειο media player vendor στον εξαφανισμενο αποστολη για το ζαπιτι (http://twindigital.gr/main.php?wpage=article&nid=67) .Βραβειο αλλαζω γνωμη και ξανα αλλαζω στον μακη, που πηγε να ξεπουλησει αλλα εκανε πισω (σοφη κινηση).Βραβειο οικολογου -αγροτη- θεμα για την νικολουλη στον σωτηρη.Βραβειο μεγαλου ηχου στον γιαννακη απο τη σαλονικα.Βραβειο εξαφανισμενου fast and furius στον τερματογκαζι.Εγω δεν κατεβηκα φετος στο διαγωνισμο , ειπα να αραξω ολιγο.Αυτα !

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: avsite awards 2013

δεχομαι πιεσεις με Pm δεν περιγραφω αλλο.............:lolsign: βραβειο κατσαβιδιασμενου συστηματος (εγω δεν εβαλα συμετοχη) (μου το εδωκαν ) σε εμενα ,(οταν βρω τροπο θα δουμε τι εχω βανδαλισει ακομα),βραβειο σπορτφιλ (ολα τα μαθαινω) στον ροουζ......βραβειο σουπιας στον λαρισαιο (που εχει κανει μουγκα ενω χτιζει και αυτος).Βραβειο αντικερ στον συλεκτη βραβειων,(φημες τον θελουν να ζμπρωχνει τον μπενκ και να κρεμα τριφακο στο νταβανι)..................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καταιγισμος βραβειων στον.......Βραβειο ψηστη (καμμια σχεση με ηχο ) στο παιδι που εφτιαχνε μπιφτεκια, και αντι να τα κερνα τα ετρωγε μονος του,Βραβειο <κλειστου πολυκαναλου συστηματος> στον αντκοτς ,βραβειο οινολογου περιφεριακου ηχου στον ψητα (που λενε οι αλβανοι τον ψηστη) , βραβειο μικρου συστηματος στον σμαρτακιαξερει τι κανει,βραβειο συστηματος αραλικι-υπνοδωματιο στον εξοχοτατο dana , βραβειο χομ σινεμα τουαλετας στον ***** (σορι δεν λεω ονομα - μην καρφωθω) γιατι εχει κανει το συστημα του κ#λο..................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

βραβειο γυρολογου (ξερετε το παιδι που περνα εκει που πινετε καφε ) σας βλεπει και μετα φευγει .....στον %%$$^^^^^

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αυτος περνα , βλεπει και φευγει .....και αυτοδινεται, και τον δινουν , τι να κανω αθελα μου τα μαθαινω.............

Reaction score
3.967

Έλα, δώσε με έμπνευση και ΑΣΕ τα μα μου!

Reaction score
150
Καλά ρε M...argi...pan πως το σκέφτηκες? Άσε που σε λίγο θα πουλάω και τρακτέρ.....

Δώσε βραβεία σε όλου δεν θέλω τσιγκουνιές...........

Υ.Γ. Έβγαλα ωραίο κομπόστ φέτος αν θέλεις να σου φέρω λίγο να φυτέψεις μαρούλια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

βραβειο συστηματος αχταρμας στον πολυνικη μας , εχει μαζεψει μια αρμαδα απο ντενον first class , και διπλα εχει κατι τυροκροκετες ιαπωνιας 30τιας ++, και κατι μπουρε speakers (που θα λεγε ο τηρης) που ντουμανιαζουν τον περιβαλοντα χωρο ανευ προηγουμενου,τα μηχανηματα ειναι στημενα σε λαθος σημειο (αματσουρ καργα) .......βραβειο αγχωμενου παικτη στο παιδι που γουρλωνει ματια οταν γκαζωνει και κοιτα τα λεντονια μην μεινουν πολυ ωρα ανοιχτα και πεταχτει απο την σιδερια (σιτα) κανας κωνος,

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: avsite awards 2013

Καλά ρε M...argi...pan πως το σκέφτηκες? Άσε που σε λίγο θα πουλάω και τρακτέρ.....

Δώσε βραβεία σε όλου δεν θέλω τσιγκουνιές...........θεμη ειμαι αλλου , ελα να σου δωκω κατι μαγικο για φυτεμα , θα κονομισουμε, θελουμε μονο λεφτα gia iso για να εξαγουμε...............

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ζωντανη εισαγωγη , ΤΩΡΑ. συστημα για κομποστοποιηση το σετακι του γυρω γυρω ολοι .................

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

......βραβειο σουπιας στον λαρισαιο (που εχει κανει μουγκα ενω χτιζει και αυτος)..........
Oνοματα θελουμε, μολογα τα!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ομερτα ραγκατσι , ομερτα, συστημα σερφ (ονομα δεν λεω) παλαιο φαληρο μενει , στον φιλο που εχει χωρο που σου φτιαχνει την διαθεση για σανιδομαχιες ,

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

συστημα γεννετικα μεταλαγμενο στον ανδραγορα, απο bw βρεθηκε με καραμουζες ..........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

συστημα λυομενο (παλι δεν λεω ονομα ) σε φιλο που το στηνει ολικα οταν βλεπει ταινια, και μετα το ξεστηνει........και οταν λεω ολα εννοω ολα .....μεχρι χαλι βαζει στην πορτα για να κοβει μπασα...............

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.679

Ρε Αργύρη προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω αυτά που γράφεις, να τα μεταφράσω και να καταλάβω τι θέλεις να πεις, αλλά μου είναι αδύνατον.
Τι γλώσσα είναι αυτή;
Επιτέλους γράψε μια φορά ένα μήνυμα κατανοητό.

Αν δεν σε καταλαβαίνω εγώ που σε διαβάζω χρόνια, τι θα καταλάβει ένας που δεν σε ξέρει καθόλου;
Τι θα πει π.χ. τυροκροκετες ιαπωνιας 30τιας - αματσουρ καργα - κοιτα τα λεντονια ????

Y

Yiannis_B

Guest

Έχει περάσει σε άλλα επίπεδα γραφής μαζί με τον φίλο μας τον dana! ΔΩΣΕ!!!!!!!!!!!!!! :roflmao:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Έλα ρε Μελίδη, αυτά είναι τα εύκολα... χαχαχααχααχχαχα!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut