- Reaction score
- 108.448
Απάντηση: Απαραδεκτο!!!
Βλέπω σε λίγο να γίνεται και κόντρα LCD εναντίον plasma.
Βλέπω σε λίγο να γίνεται και κόντρα LCD εναντίον plasma.

Γιατι μονο οταν ανοιγω εγώ θεμα στα πολιτικα... μου το κλειδωνουν η μου το συγχωνευουν, γιατι εχουν κομπλεξ και μισος!!!ε ................μιας και εχω μεινει 5 φορες στην πρωτη δημοτικου να ρωτησω κατι ? αυτο το θεμα γιατι ειναι στα πολιτικα ? ο σκαλ ειναι πολιτικο ή οικονομικο προσωπο ?
Όχι θέμα, θέματα πολλά είχες ανοίξει τότε που έγινε η συγχώνευση Χρηστάκο!Γιατι μονο οταν ανοιγω εγώ θεμα στα πολιτικα...μου το συγχωνευουν
Και γιατι σε πειραξε φασιστακο, θα αποφασιζεις εσυ τι θα ανοιγω και ποσα θα ανοιγω??????????Όχι θέμα, θέματα πολλά είχες ανοίξει τότε που έγινε η συγχώνευση Χρηστάκο!
Και σου είπε κανείς οτι είναι ''θέμα'' οι κουτσουλιές μ ένα link ?Και γιατι σε πειραξε φασιστακο, θα αποφασιζεις εσυ τι θα ανοιγω και ποσα θα ανοιγω??????????![]()
Αφιερωμένο...Γιατι μονο οταν ανοιγω εγώ θεμα στα πολιτικα... μου το κλειδωνουν η μου το συγχωνευουν, γιατι εχουν κομπλεξ και μισος!!!
(καλα κανανε και σ' αφησανε στην ιδια ταξη....)
Ναι μαλιστα, κι οταν εκανα και copy-paste το περιεχομενα παλι σας πειραξε!!!!!!!!!!!Και σου είπε κανείς οτι είναι ''θέμα'' οι κουτσουλιές μ ένα link ?
Φυσικά εγώ θα αποφασίζω!Και γιατι σε πειραξε φασιστακο, θα αποφασιζεις εσυ τι θα ανοιγω και ποσα θα ανοιγω??????????![]()
Λες για τότε που προσπαθούσες να μαζέψεις κόσμο για το φορουμάκι σου?Ναι μαλιστα, κι οταν εκανα και copy-paste το περιεχομενα παλι σας πειραξε!!!!!!!!!!!
ΒΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ??????????
Nα και μια πρόταση της προκοπής μέσα σε τόσες @#$%&@ που ειπώθηκαν.Πολύ γκρίνια έχεις τον τελευταίο καιρό.
Θες να πάρουμε μαζί το Σάββατο για τσίπουρα?
Οταν εχω πιει κρασι μ' ολους σας και με ξερετε και πως γραφω αλλα και πως φέρομαι face to face, δεν μπορω να πιστεψω πως μου φερεστε ετσι το τελευταιο διμηνο!!!Nα και μια πρόταση της προκοπής μέσα σε τόσες @#$%&@ που ειπώθηκαν.
Άντε πηγαίνετε να ξεσκάσετε λίγο.
Λυσιάξατε πχια με την ΕΡΤ.