Xindak DAC-8

Reaction score
539
Το γνωστό λαμπάτο dac της Xindak. Έχει διπλή έξοδο (transistor/tube), balanced εξόδους, ξεχωριστή τροφοδοσία για αναλογικό/ψηφιακό στάδιο και άλλα πολλά.
480 ευρώ με το τηλεκοντρόλ του και πλήρη συσκευασία

Reaction score
433
Απάντηση: Xindak DAC-8

Στην usb στριμαρεις μουσικη? είναι ασύχρονη? ποσα με ποσα kHz?

Reaction score
539

Ασύγχρονη USB δεν έχει. Δέχεται 24/192 από optical/coaxial και 24/96 από USB (αν δεν κάνω λάθος).
Κάνει upsample σε 96/192, με επιλογή.

Reaction score
2

Σε ενδιαφερει ανταλλαγη με ενα interconnect kimber kcag αξιας 1140 ευρο 1μ ασημι καινουργιο στο κουτι του.τηλ 6974724609

Reaction score
539

Σε ενδιαφερει ανταλλαγη με ενα interconnect kimber kcag αξιας 1140 ευρο 1μ ασημι καινουργιο στο κουτι του.τηλ 6974724609
Δυστυχώς όχι φίλε μου, σ'ευχαριστώ πολύ πάντως

Reaction score
2

Σε ενδιαφερει ανταλλαγη με ενα quad 99 mk2 cd το οποιο δουλευει και σαν dac δεχεται ψηφιακα σηματα 24-96 και εχει dac upsampling 24-192 Τελος οδηγει απευθειας τελικο. Η αξια του ειναι 1500 ευρο

Reaction score
539

Σε ενδιαφερει ανταλλαγη με ενα quad 99 mk2 cd το οποιο δουλευει και σαν dac δεχεται ψηφιακα σηματα 24-96 και εχει dac upsampling 24-192 Τελος οδηγει απευθειας τελικο. Η αξια του ειναι 1500 ευρο
Σ'ευχαριστώ, δυστυχώς προς το παρόν μόνο κάποιο dac/pre με balanced εξόδους θα με ενδιέφερε για ανταλλαγή.
Για όποιον ενδιαφέρεται, η τιμή είναι συζητήσιμη σε λογικά πλαίσια

Reaction score
59

Σ'ευχαριστώ, δυστυχώς προς το παρόν μόνο κάποιο dac/pre με balanced εξόδους θα με ενδιέφερε για ανταλλαγή.
Για όποιον ενδιαφέρεται, η τιμή είναι συζητήσιμη σε λογικά πλαίσια
Αυτά που ζητάς να έχει κάποιο άλλο dac σε πιθανή ανταλλαγή δεν τα έχει και το συγκεκριμένο dac που πουλάς η κάνω λάθος;
Δεν είσαι ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο και ζητάς κάτι ''άλλο'';
Σε ρωτάω γιατί ενδιαφερόμουν και 'γώ κάποια χρονική στιγμή για το συγκεκριμένο dac και το είχα ακούσει στον αντιπρόσωπο και μου άρεσε πολύ,αλλά λόγω κρίσης δεν το απόκτησα.
Θα ήταν ενδιαφέρουσα η άποψη σου καθώς το έχεις ακούσει στο σύστημα σου όσο καιρό το έχεις.

Reaction score
539

Το έχω 1 χρόνο και το λατρεύω, είναι ότι καλύτερο άκουσα μέχρι το 1000ρικο τότε που το πήρα.
Δυστυχώς ο λόγος που το δίνω δεν έχει να κάνει με τον ήχο του, αλλά με τις λίγες ψηφιακές εισόδους που έχει, όπως βέβαια και την έλλειψη αναλογικών εισόδων, κάτι που κάνει απαραίτητη την ύπαρξη προενισχυτή.
Το dac πραγματικά αξίζει, είναι πολύ μουσικό, με φοβερά υλοποιημένο αναλογικό στάδιο, αλλά οπως είπα είναι μόνο dac για 1-2 ψηφιακές πηγές. Ψάχνω κάτι διαφορετικό για πρακτικούς λόγους, αν και ίσως δε βρω αυτό τον ήχο.
Η αλήθεια είναι ότι δεν 'καίγομαι' να το δώσω, είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος από την απόδοσή του.

Reaction score
7.089

δηλαδη ποσες ψηφιακες εισοδους θελεις να εχει? αν το κανεις για την ασυγχρονη usb με 120-140 ευρω αγοραζεις musical fidelity v-link ii ή το hiface και καθαρισες.Μην το σκοτωνεις για αυτο το λογο.Οσο για την υπαρξη προενισχυτη και αναλογικων εισοδων......εχεις δει ποσο κανουν τα καλα dac-pre? καλα και σαν dac αλλα και σαν pre εννοω.

Reaction score
539

δηλαδη ποσες ψηφιακες εισοδους θελεις να εχει?
2 optical + 2 coaxial αρκούν. Με ένα SB και ένα CD player γέμισε το xindac. Μετά τι; Βάλε-βγάλε καλώδια; Μπα.
Η usb δε με απασχολεί ιδιαίτερα, δεν παίζω από pc/mac, τουλάχιστον προς το παρόν.

Όσο για τα dac/pre έχω εικόνα πόσο κοστίζουν, ναι. Προς το παρόν έχω lockάρει προς 8200cdq, αλλά δεν είναι δυνατή η δοκιμή δυστυχώς. Επίσης η Naim έχει έναν pro (172XS) με αντίστοιχες δυνατότητες (αλλά σε διπλό κόστος), το οποίο επίσης δε μπορώ να δοκιμάσω λόγω διαθεσιμότητας μοντέλου. Υπάρχει και το ATC, και μετά πάμε σε BMC και οι τιμές ξεφεύγουν.
Υπάρχουν και λύσεις από Nad, Cyrus, Cambridge Audio. Γενικά βλέπω πρόσφατα πολλές εταιρίες έβγαλαν αντίστοιχα προϊόντα, δυστυχώς όλα κινούνται πάνω από το 1.5Κ, με εξαίρεση το Audiolab.
Γενικά, δεν ελπίζω να βρω dac/pre της προκοπής με 500 ευρώ, έχω μια εικόνα της αγοράς, don't worry.

Reaction score
7.089

ηθελα απλα να σου πω να μην περιμενεις καλη αποδοση προενισχυτη απο εναν pre-dac οπως ο 8200.Αν εχεις ηδη ενα καλο προενισχυτη ή ολοκληρωμενο δεν τον χρειαζεσαι.Δεχομαι οτι μπορει να θελεις dac με περισσοτερες εισοδους φυσικα γιατι ναι το βαλε βγαλε καλωδια ειναι μπελας. Απο την αλλη αν εχεις συνδεσει ενα cd transport και το squeezebox τι αλλο θελεις? Φανταζομαι οτι δεν θα συνδεεις πανω στο xindak κανενα wdtv για μουσικη....ειναι και οι ταινιες βεβαια. Τελος παντων σκεψου το δες και τις προσφορες που θα εχεις και αποφασιζεις.

Reaction score
539

Απο την αλλη αν εχεις συνδεσει ενα cd transport και το squeezebox τι αλλο θελεις? Φανταζομαι οτι δεν θα συνδεεις πανω στο xindak κανενα wdtv για μουσικη....ειναι και οι ταινιες βεβαια. Τελος παντων σκεψου το δες και τις προσφορες που θα εχεις και αποφασιζεις.
Δεν έχω πλέον HC, οπότε ναι, και μια ταινία που θα δω θα ήθελα να την ακούω από τα ηχεία μου. Επίσης, η ίδια η τηλεόραση προσφέρει optical out.
Γιατί να μην μπορώ να ακούσω από τα ηχεία (τις λίγες φορές που προβάλλεται κάτι άξιον ακρόασης);

θελα απλα να σου πω να μην περιμενεις καλη αποδοση προενισχυτη απο εναν pre-dac οπως ο 8200
Νομίζω το αδικείς το Audiolab. Έχω καλή αποψη για την εταιρία, και το 8200cdq ΔΕΝ είναι ένα cd player/dac που έτυχε να έχει και 3 αναλογικές εισόδους.
Διαθέτει πλήρες προενισχυτικό κύκλωμα με σοβαρή τροφοδοσία, 180.000mF πυκνωτές, ψηφιακό και αναλογικό volume και άλλα πολλά. Με λίγα λόγια είναι ένας προενισχυτής με τα όλα του. Το αν είναι καλύτερος από έναν προενισχυτή του 1.5Κ ή -εν προκειμένω- από τον Primare Pre30 που ήδη έχω, αυτό φυσικά είναι άλλο θέμα.
Αν τελικά στραφώ προς το Audiolab, θα είχε ενδιαφέρον να τον συγκρίνω με τον Primare, αν και κάτι μου λέει ότι δε θα έχει κάτι να ζηλέψει.

Ας μεταφέρουν οι διαχειριστές αυτά τα posts σε νέο thread, για να μην ανανενεώνεται η αγγελία, είναι μάλλον άδικο ως προς τις υπόλοιπες.

Reaction score
2

Επειδη διαβασα τα παραπανω το cd της quad που σου προτεινα εχει ψιφιακο προενισχυτη και εχει 6 ψιφιακες εισοδους 3 optical kαι 3 coaxial και συνδεεται και με pc.

Reaction score
32

Δεν έχω πλέον HC, οπότε ναι, και μια ταινία που θα δω θα ήθελα να την ακούω από τα ηχεία μου. Επίσης, η ίδια η τηλεόραση προσφέρει optical out.
Γιατί να μην μπορώ να ακούσω από τα ηχεία (τις λίγες φορές που προβάλλεται κάτι άξιον ακρόασης);

Νομίζω το αδικείς το Audiolab. Έχω καλή αποψη για την εταιρία, και το 8200cdq ΔΕΝ είναι ένα cd player/dac που έτυχε να έχει και 3 αναλογικές εισόδους.
Διαθέτει πλήρες προενισχυτικό κύκλωμα με σοβαρή τροφοδοσία, 180.000mF πυκνωτές, ψηφιακό και αναλογικό volume και άλλα πολλά. Με λίγα λόγια είναι ένας προενισχυτής με τα όλα του. Το αν είναι καλύτερος από έναν προενισχυτή του 1.5Κ ή -εν προκειμένω- από τον Primare Pre30 που ήδη έχω, αυτό φυσικά είναι άλλο θέμα.
Αν τελικά στραφώ προς το Audiolab, θα είχε ενδιαφέρον να τον συγκρίνω με τον Primare, αν και κάτι μου λέει ότι δε θα έχει κάτι να ζηλέψει.

Ας μεταφέρουν οι διαχειριστές αυτά τα posts σε νέο thread, για να μην ανανενεώνεται η αγγελία, είναι μάλλον άδικο ως προς τις υπόλοιπες.
Σορρυ για το hijack της αγγελίας αλλά ως κάτοχος του 8200 CDQ το επιβεβαιώνω απόλυτα.

Reaction score
2

καλησπερα μπορεις να κανεις καλητερη τιμη στο dac 8?

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera