Θα πάτε διακοπές φέτος?

Reaction score
152
Απάντηση: Θα πάτε διακοπές φέτος?

Τα κόστη πάνε με την απόσταση.
πριν απο 2χρονια που ειχα κατεβει Χανια,εκανα ενα συγκριτικο....
τα μεταφορικα προς Κρητη και Σποραδες απο Λαρισα ηταν 90% τα ιδια με μεταφορα αυτοκινητου....

Reaction score
433

πριν απο 2χρονια που ειχα κατεβει Χανια,εκανα ενα συγκριτικο....
τα μεταφορικα προς Κρητη και Σποραδες απο Λαρισα ηταν 90% τα ιδια με μεταφορα αυτοκινητου....
καλα οι σποραδες ειναι τεκμηριο πλουτισμου τα ναυλα τους εδω και χρονια! Η κρητη λογω ανταγωνισμου εχει ριξει τις τιμες της.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Φέτος , μετά απο 2 χρονιές Καρδαμύλη-Στούπα, επιστρέφω στο Ιόνιο.

Ληξούρι, απο 10/8 και όσο αντέξω!

exile

Videocameras
Reaction score
4.515

Τον Μάιο ήμουν 2 βδομάδες Χανιά ...(ξανά):biggrin:
Ιούνιο1 βδομάδα Κύθηρα ...(έχουν βαρεθει να με βλεπουν...)

Την Δευτέρα "πετάω" για Φλόριντα μέχρι τις 12 Ιουλίου ,μετά Άνδρο-Ναξο και Σπέτσες...

Reaction score
1.458

Έλα στη παρέα της Microsoft, αλλιώς την παίρνω τηλέφωνο! :biggrin:
Αν το κάνεις αυτό,μπαίνω ΤΩΡΑ να γράψω στα πολιτικά!:tongue:

Reaction score
209

Moυ θυμισες κάποιους που τρεχαν μεχρι την ...Παταγωνια με την "δικαιολογια" οτι τάχα λιώνουν οι παγοι και ας παμε να τους προλάβουμε πριν λιώσουν εντελώς!!!!

Γενικα λεφτα ...υπαρχουν , αλλος για Χιο τραβηξε πηγε αλλος για Μυτιληνη που ελεγε και ο Μητροπάνος....
Υπερβολές. Έχει για όλα τα βαλάντια. Κατ' αρχήν μην νομίζεις, 17 εκατομμύρια τουρίστες φέτος, η μεγάλη πλειοψηφία τουρίστες των 100 δολαρίων (ή ευρώ).
Με προσεκτικό σχεδιασμό μπορείς να κάνεις οικονομικές διακοπές σε μέρη που δεν φαντάζεσαι και υποτίθεται ότι είναι πολύ hi (end).
Το εξοχικό ή το σπίτι στο χωριό εκεί θα είναι για Σεπτέμβρη μεριά. Στο κάτω κάτω δεν στο πήρε (ακόμα) το κράτος.

Εάν καταφέρεις να ισορροπήσεις το κόστος των ακτοπλοϊκών σε σχέση με το κόστος διαμονής, σου έρχεται μια βδομάδα-10 μέρες σε καλό ποσό. Τι παραπάνω θέλεις;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

10-11-12-13 εδω......και μαλλον για πολλα χρονια εδω θα την βγαζω.........

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.466

Ωραίος!!!

Ποιά gopro έχεις?
την 2 αλλα αυτη η φωτο δεν νομιζω να ειναι με gopro γιατι το υλικο
ειναι σε σκληρο και δεν το εχω δει ακομα(γιατι ο σκληρος κουμπωθηκε σε mac πρωτη φορα και τωρα δεν τον διαβαζουν τα windows...οτι νανε)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.933

Εγώ θα ήθελα να παίξω με τη Hero 3 black του γιού μου στις διακοπές, αλλά διακοπές δεν προκύπτουν για φέτος.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.642
Τήλο για 4-5 μέρες, ήδη πέρασα 1 Σαββατοκύριακο εκεί. ´Ηρεμα, φθηνά και μόλις 1,5 ώρα από Ρόδο.

Reaction score
1.002

Θα πάω Αμοργό για 8 νυκτες με την κοπελιά..ακόμα δεν έχουμε κλείσει δωμάτιο και είμαστε αναποφάσιστοι μεταξύ χώρας και καταπολα!! Καμία πρόταση τι να διαλέξουμε;

Sent via my android Sony Xperia S

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Επειδή έχω πάει 2 φορές , προτείνω Αιγιάλη.
Πας και αν δεν θες , δεν ξαναμπαίνεις στο αυτοκίνητο.Ολα ,παραλία,φαγητό,διασκέδαση συγκεντρωμένα σε πολύ μικρή απόσταση.

Reaction score
433

Η χώρα της αμοργου ειναι απ τις ωραιότερες και ποιο ιδιαίτερες χώρες Κυκλάδων που μπορείς να δεις. Το ιδιαίτερο που εχει ειναι οτι ειναι φυλαγμενη προ φυλαγμενη απο την θέα για των φόβο των πειρατών και σου αποκαλύπτεται ξαφνικά! Απλως η χώρα ειναι ορεινή.
Απο καταπολα την προτείνω. Εξαιρετική επιλογή ειναι και η αιγιαλη που αναφέρθηκε. Εγω εμένα λαγκαδια το οποίο ειναι επίσης ορεινό με εξαιρετική ομορφιά πολυ γραφικούς καφενεδες οι οποίοι γίνονταν και εξαιρετικές κρεατοταβερνες!

Γενικά εξαιρετική επιλογη η αμοργος θα την θυμάσαι για χρόνια!

Reaction score
1.458

Αντε,μια νύχτα έμεινε ακόμη και από Παρασκευή πρωί,alone in Athens!!!:dance2:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67