Gojakla
Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
- Reaction score
- 7.494
Απάντηση: Διενίσχυση...
Άσε ρε με τα γκρέμια!
Άσε ρε με τα γκρέμια!
Γιατί έβαζαν πολλά νεράΓιατί άλλαξες τις 250άρες;![]()
ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟ......!!!!!!! το κυκλοθυμικό.Με άλλον έναν 8000P, τί θα καταφέρω; ΔΕΝ γεφυρώνονται.
Αυτό το "κοντά μένουμε" explain...... γιατί πραγματικά δεν έχω ακούσει το μεγαλείο τους.
Από την άλλη... να εκφράσω και μια προσωπική μου άποψη/τοποθέτηση....
Πολλές φορές στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε/προτείνουμε (δεν αναφέρομαι στα περί διενίσχυσης αλλά γενικώς), πάμε πάντα στο "τέλος"...
Εξηγούμαι πάραυτα:
Εγώ έχοντας, καλώς ή κακώς, τα 805, θέλω αυτονόητα να βγάλω τον καλύτερό τους εαυτό.
Καλύτερα από ότι παίζουν με τα Οντιολάμπια. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάω να πάρω 2 τέρατα μονομπλόκια Classe ή Krell των 10/20/30.000 για να "καταλάβω" πώς παίζνε. Θέλω τον καλύτερό τους εαυτό ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙ του πορτοφολέως μου.
Μπορώ να πάω σε κάτι καλύτερο από τα υπάρχοντα (1-2-3 σκάλες πιο πάνω βρε αδερφέ) ώστε με τρόπο οικονομικό να έχω ΚΑΛΥΤΕΡΟ αποτέλεσμα από το υπάρχον αλλά όχι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μου είναι αδιάφορο, μιας και κοστίζει πιθανότατα όσο το αυτοκίνητο και το μηχανάκι μου μαζί.
Καταλήγω αναφέροντας πώς για μένα ακόμα και 1 κλικ ή 2 τσικ καλύτερα να παίξει το σύστημα, επιτυχία είναι. Όταν μάλιστα ΔΕΝ κοστίζει μια περιουσία.
Το να ακούσω λοιπόν πώς παίζουν τα 805 είναι σαφώς καλοδεχούμενο και επιθυμητό... όμως δεν θα με κάνει να στεναχωριέμαι μόλις γυρίσω σπίτι στα δικά μου ενισχυτικά ούτε σημαίνει πως θα πρέπει να αλλάξω τα 805.
Διότι μπορεί να ψάχνουμε κάθε τόσο το καλύτερο, την βελτίωση, το κάτι παραπάνω, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ικανοποιούμαστε ΗΔΗ από το υπάρχον σεταπ μας.
Αν δεν έρχεται ικανοποίηση από το υπάρχον, εκεί νομίζω υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα.
Εγώ σαν Αντώνης ακούω υπέροχα τις μουσικές μου... απολαμβάνω.
Το ότι ψάχνομαι δεν σημαίνει απαραίτητα (Σταμάτη) ότι με τρώει ο κώλος μου.
Αυτά. Τα είπα και ξαλάφρωσα.
Και ένα ωραίο για το τέλος που διάβασα προσφάτως και επίσης απόλαυσα:
"Ο σύλλογος κυκλοθυμικών Ελλάδος σας εύχεται
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και ΝΑ ΠΑ' ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!"
![]()
Ακριβώς τον ίδιο έχουμε.
Σε ultra low price του τα πούλησα καλέ.
Σε ultra low price του τα πούλησα καλέ.
Ζούμε μεγάλες στιγμές εξ-ομολογουμένως, βεβαίως βεβαίωςΕρωτά μου εσύ...
Ακόμα παίρνεις μάτι από την κλειδαρότρυπα, τι γίνεται μέσα στο αποθηκάκι?...Τις απροάλλες πήρε το μάτι μου έναν Luxman dac που συζητούσαν στο χαζομάγ... -γκουχ - γκουχ- στο α-βε-κλυμπ, που είχε πάνω του NE5532, και συζητούσαν με το στόμα ανοιχτό. Προφανώς δεν ένοιξαν τα στραβά τους, αλλιώς θα τον είχαν θάψει.
![]()
μισο λεπτο ρε παιδια, να πιασω το swifer...και να φωναξω και μια βοηθεια....http://fancydresscostumes.co.uk/438-thickbox/sexy-maid-costume.jpgΡίξε ένα BAN άμεσα!
ε γινεται να μη βαλεις το κουταλακι στο γλυκο ?μόνο ξάσου!!