Το home cinema του Argi

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

Solid core βλέπω χρησιμοποιεί και η Audioquest στο καλώδιό της "Sub 1"

Τα solid-core θα με διευκολύνουν και στο βίδωμα στο MiniDSP 2x4balanced, σε αντίθεση με τα πολλαπλά καλωδιάκια της Viablue.

Μου φαίνεται θα πάρω μακριά τερματισμένα κομμάτια Audioquest Sub-1 και θα τα κόψω στη μέση ώστε να μεσολαβήσει το miniDSP. Έγκλημα, αλλά τι να κάνεις.

216 ευρώ τα 7,5μ βλέπω.
http://www.justhifi.de/Audioquest_Sub-1-XLR_a2226.html

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Το home cinema του Argi.

γιαννη ειχα το μεγαλο κουεστ το 05 , πολλα λεφτα, μια ανασα καλυτερο απο το τζαμπε subsonix , βεβαια καμμια σχεση με synergistic....Πριν καμποσα χρονια οταν ο Ted εβαζε αγωγους μπελντεν.Μου λεει ο υπαλληλος ενος γνωστου εισαγωγεα : Ξερεις οτι η synergistic φορα μπελντεν (και οτι ειχε πει προσπαθοντας να μειωση την εταιρια) για τους χαλκους που φοραγε.Και του απαντησα , αν σε περνα σε αποδοση ενα υλικο <φτηνοτερο>,εισαι για τα μπαζα.Οταν ακουσε synergistic δεν μπρουσε να χωνεψει οπως πολλοι αλλοι που πρωτοακουσαν synergistic και μεχρι τοτε ζουσαν σε ενα ονειρο .....ανευ εμπειριας.Επι της κουεστ τωρα, η εταιρια κατασκευαζει και μονταρει κινα, οχι οτι λεει κατι αυτο ως προς την αποδοση,απλα υπαρχει ακομα εταιριες που κατασκευαζουν και μονταρουν αμερικη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

επι πλεον ,αν παρεις κουεστ , αν θες πετα το αθλιο φιδοτομαρο και βαλε απλο θερμοσυστελομενο, διαφανο ή οτι χρωμα θες......αφου βεβαια εχεις κατι ιδιο για να δεις τι σου αφαιρει το αθλιο πιβισι ...(φυμωνει τους αγωγους)=αθλιο διηλεκτρικο ....(οι αγωγοι ομως ,μια χαρα αγωγοι ειναι)

Reaction score
5.614

Να ακριβοπληρώσω δηλαδή audioquest και μετά να του βγάλω τα μάτια έξω; :roflmao:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Reaction score
5.614

Μη βάζεις τελείες κολλητά, γιατί χαλάνε τα link, όπως και πριν.
Άσε που και γενικά οι πολλές τελείες δεν έχουν νόημα.
Μπορείς να βάζεις σε ξεχωριστή πρόταση τα link, και δεν θα υπάρξει ποτέ θέμα.

http://www.synergisticresearch.com/tesla-series/tesla-series-subwoofer-cables/subwoofer-2/

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γιαννη ο υπολογιστης μου (οχι μονο του σπιτιου) και της δουλειας, ανα καιρους κουλαινονται με διαφορους τροπους, πχ δεν με αφηνει να αλλαζω σειρα, κουλαινονται τα μυνηματα και καμποσα αλλα.....εχω πιασει κοριους.......

Reaction score
5.614

Δηλαδή πατάς το Enter στο πληκτρολόγιό σου και δεν αλλάζει σειρά;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οχι , το εχω ξαναπει, και οταν ξεκουλαθει και δουλεψει το εντερ, κουλαινονται αλλα.......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αυριο το πρωι που θα εχω χρονο, θα παιξω μπαλα με ενα ev και το svs .......λογικα τελος βδομαδας κλεινω.....(αν δεν παρω πισω και τα κλιπς ) και λυγισω μπετοβεργες ....(τα μπετα θα πεσουν σιγουρα).......(καλα που ειχα περασει περσι δευτερη γραμμη)

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

Πώς θα ξεχωρίζεις τις συχνότητες που θα στέλνεις σε κάθε σαμπ;

Ή θα τα παίζεις μπούγιο όλα μαζί (klipsch-svs-ev) και ό,τι βγάλει το καθένα έβγαλε;

Reaction score
5.614

οχι , το εχω ξαναπει, και οταν ξεκουλαθει και δουλεψει το εντερ, κουλαινονται αλλα.......
Τότε αφού βαριέσαι να φτιάξεις τον υπολογιστή σου, όταν βάζεις link αντί να πατάς συνεχόμενα τελείες και να χαλάνε τα links, άφηνε κενό (με το space bar).

Δηλαδή έτσι: http://www.thecableco.com/Product/Tesla-REL-Spec-Subwoofer-2-LE

Για να ανοίγουν τα links, αλλιώς δεν ανοίγουν, μπλέκονται με τα υπόλοιπα που γράφεις.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γιαννη ουτε το σπεις δουλευει (τωρα). Απο το οντισι θα φευγει ενα καλωδιο rca στον ενισχυτη του svs το οποιο θα ειναι κροσαρισμενο φουλ , και απο εκει θα φευγει ενα μπαλανς για τον τελικο της ev , οι συχνοτητες δεν θα ξεχωριζουν θα παιζει το καθενα οτι δεχεται και μπορει.Αν εχω καποιο θεμα με τον ev θα τον κοψω απο τα σωθικα του, dsp δεν χρειαζομαι ...αν χρειαστει ο ev θα παιζει απο τους 25 και πανω (που για πλακα παιζει και εκει) ......

Reaction score
5.614

Σόρι, αλλά αν δεν δουλεύει ούτε το space bar, πώς αφήνεις κενό μεταξύ των λέξεων;
Anyway, το θέμα είναι να προσέχεις να μην κολλάει το link με άλλες λέξεις ή τελείες πριν και μετά, ώστε να είναι clickable.

Με τα EV και τα Klipsch μήπως επενδύεις πολύ στα πάνω από 30Hz;

Για τα 15-25Hz επαρκεί το SVS, ώστε να συμπληρώνει τα υπόλοιπα, χωρίς τη χρήση ωτοασπίδων λόγω των δυνατών 30-80;

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

Πώς θα ξεχωρίζεις τις συχνότητες που θα στέλνεις σε κάθε σαμπ;

Ή θα τα παίζεις μπούγιο όλα μαζί (klipsch-svs-ev) και ό,τι βγάλει το καθένα έβγαλε;

εχω ξεραθει με τα post σου.....space-enter κ.λ.π.
....δεν παιζεσαι.:roflmao:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

Σόρι, αλλά αν δεν δουλεύει ούτε το space bar, πώς αφήνεις κενό μεταξύ των λέξεων;
Anyway, το θέμα είναι να προσέχεις να μην κολλάει το link με άλλες λέξεις ή τελείες πριν και μετά, ώστε να είναι clickable.

Με τα EV και τα Klipsch μήπως επενδύεις πολύ στα πάνω από 30Hz;

Για τα 15-25Hz επαρκεί το SVS, ώστε να συμπληρώνει τα υπόλοιπα, χωρίς τη χρήση ωτοασπίδων λόγω των δυνατών 30-80;
το svs μαλλον φευγει , τα κλιπς ερχονται πισω, και στους 60 κυκλους θα εχουμε <κοψιμο> αναπνοης με τα ev

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

....κουνα ηχεια , δοκιμασε μπλιμπλικια, παει καιρος , (οχι το 2μηνο που δεν εχω δει ταινια) μπολικος που το συστημα επαιζε οπως ηθελα.
Το δευτερο σαμπ πατησε αθηνα, λογικα αυριο θα το εχω,την κυριακη θα παω στον τεχνικο μου τον τελικο να του βαλουμε 2 φανακια αθορυβα (βαλε βγαλε) 8ρια, και μετα θα μπορεσω να μετρησω με το οντισι και να δω τι ψαρια πιανω.
Επειδη καμποσοι εχετε ζητησει ακροαση απο τα 18ιντσα (θα ειναι παρεα με το svs) (μεχρι να φυγει) .
Οποτε 8/9 και ωρα 11.30 οποιος θελει ερχεται να τους ζουληξουν τον οισοφαγο τα 18αρια....το svs θα συνδραμει στα χαμηλα.Εχω να δω ταινια ..........(προσεχως σκεφτομαι να μεταλαξω τον τελικο αφαιροντας του τα φαν , και βαζοντας 2 oversize ψυκτρες που να δικιολογουν την απουσια φαν.Ολα στον καιρο τους.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
...ηρθε και το μπαλανς του μουντορφ οποτε ο τελικος των ev θα τρωει σημα απο την ισοροπημενη του svs , φωτο και χαρακτηριστικα σε λιγο.

γιαννη ειναι χρωμα με αυτο http://www.mundorf.com/english/bauteile/frbauteile.htm τεφλον (μεσα εξω), 6Ν επαργυρος χαλκος.Αξια 2 μετρα (με ταχυδρομικα) 60 γιουρια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll