Εδώ ταιριάζει το... 'Οπως θα παίρνω τις στροφές...

Reaction score
29.605
Απάντηση: Εδώ ταιριάζει το... 'Οπως θα παίρνω τις στροφές...

Ρε βασίλη καταλαβαίνεις τι γράφεις? σε ποιούς νομίζεις οτι απευθύνεσαι? σε 5χρονα?

Reaction score
29.605

Ας μιλήσουμε σοβαρά λοιπόν...:rolleyes: από περιέργεια (γιατί το εχεις κάνεις και άλλες φορές) πες μου που κολλάει σε αυτά που έγραψα το...
Και για να ικανοποιήσω την περιέργειά σου , δεν πήγαινε σε αυτά που έγραψες εσυ , αλλά στα video, και στο αντικείμενό τους.

Κατάλαβες? η θες και περεταίρω εξηγήσεις?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.718
Και δεν μπορούσες να κάνεις quote το video; :confused:

Reaction score
8.905

Ρε βασίλη καταλαβαίνεις τι γράφεις? σε ποιούς νομίζεις οτι απευθύνεσαι? σε 5χρονα?
Εφόσον αναφερόσουν στο βίντεο... θα μπορούσες να το διευκρινήσεις... δεν με ενδιαφέρει αλωστε για δεν το έφτιαξα εγώ, ο κατασκευαστής το έφτιαξε, τώρα στο άλλο τι δεν κατάλαβες και απευθύνομαι σε 5χρονα για γίνε ποιο συγκεκριμένος αυτή την φορά.

Reaction score
8.905

Τωρα εγινες σαφης.....μονο για πλακες μιλας.
Και μην απομονώνεις μια έκφραση... για τις εντυπώσεις...Ενώ εσυ με αυτά που έλεγες.... περί προσωπικών εμπειριών, στα σοβαρά έπρεπε να σε πάρω?

Reaction score
29.605

Και δεν μπορούσες να κάνεις quote το video; :confused:
Συγνώμη δάσκαλε ! Αλλη φορά θα σου ζητάω την άδεια για το πως πρέπει να απαντάω στα διάφορα ποστς.

Εφόσον αναφερόσουν στο βίντεο... θα μπορούσες να το διευκρινήσεις... δεν με ενδιαφέρει αλωστε για δεν το έφτιαξα εγώ, ο κατασκευαστής το έφτιαξε, τώρα στο άλλο τιν δεν κατάλαβες και απευθύνομαι σε 5χρονα για γίνε ποιο συγκεκριμένος αυτή την φορά.
Γιατί εσυ δλδ τι αντελήφθεις? οτι αναφερόμουν σε κάτι άλλο?
Δεν θεώρησα ότι έχρηζε επεξήγησης. Το ποιός δημιούργησε το βίντεο είναι άσχετο. Οπως και το αντικείμενο που πραγματεύεται.

Οσο για το τι δεν κατάλαβα, εγω κατάλαβα πολλά , εσυ απλώς δεν απαντάς στην ερώτηση του παπά.

Reaction score
8.905

Οσο για το τι δεν κατάλαβα, εγω κατάλαβα πολλά
Για δώσε μας τα φώτα σου να μάθουμε και εμείς...

εσυ απλώς δεν απαντάς στην ερώτηση του παπά.
Εγώ απάντησα όσον αφορά τις ανακρίβειες περί DD... μέτρησες σε πόσα δεν μου απάντησε?
Ας μας δώσει μόνος του την απάντηση περί των BD και για τα προτέρημα τους (με στοιχεία)... και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.718

Συγνώμη δάσκαλε ! Αλλη φορά θα σου ζητάω την άδεια για το πως πρέπει να απαντάω στα διάφορα ποστς.

Εσύ έχεις κάνει τη μ@λακία και μας την λες κι από πάνω!

Γιάννη έχεις γίνει πολύ κουραστικός.

Λυπάμαι...

Y

Yiannis_B

Guest

Θέλω να χώσω μπινελίκια ...αλλά δεν είναι το αντικείμενό μου...:laugh:

Πάρτε αυτή την κομματάρα για διάλειμμα.

Last edited by a moderator:

Reaction score
29.605

Εσύ έχεις κάνει τη μ@λακία και μας την λες κι από πάνω!

Γιάννη έχεις γίνει πολύ κουραστικός.

Λυπάμαι...
Ποιά είναι η μ@λακία? για πες μου?
Οσο για το αν εχω γίνει κουραστικός , το βλέπω , όποιος δεν συμπλέει με τις εκάστοτε επιταγές γίνεται κουραστικός.
Και εγω λυπάμαι.

Reaction score
1.685

Εγώ απάντησα όσον αφορά τις ανακρίβειες περί DD... μέτρησες σε πόσα δεν μου απάντησε?
Ας μας δώσει μόνος του την απάντηση περί των BD και για τα προτέρημα τους (με στοιχεία)... και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε!
Δεν απαντησες bill σε τιποτα απολυτως - και κυριως με κανενα στοιχειο, (βεβαια εδω ειμαι να μου θυμισεις τις απαντησεις σου μιας και πιθανον να μου διεφυγαν).
Αναμασας μονιμα την ιδια γνωστη σε ολους καραμελα......

Και μην απομονώνεις μια έκφραση... για τις εντυπώσεις...Ενώ εσυ με αυτά που έλεγες.... περί προσωπικών εμπειριών, στα σοβαρά έπρεπε να σε πάρω?
Οι προσωπικες εμπειριες εμπλουτιζουν αλλα προπαντως επεξηγουν τα links. Εαν αυτες δεν υπαρχουν οσες εγκυγκλοπαιδιες κι αν διαβασει κανεις παλι αδιαβαστος - για να μην πω ασχετος θα μεινει.

Οποτε, αστο καλυτερα......ιδιαιτερα τα περι εντυπωσεων !!!

Y

Yiannis_B

Guest

Το απαξιωτικό ύφος από οποιαδήποτε πλευρά, είναι για τον π@υστο. Βαριέμαι να δω ποιος το ξεκίνησε, αλλά αυτός που το συνεχίζει είναι το ίδιο υπεύθυνος.

Reaction score
8.905

Αστο δεν θα σου αρέσει.
Πέστα ολα!

Δεν απαντησες bill σε τιποτα απολυτως......!!
Κώστα τα γραπτά υπάρχουν και όποιος θέλει τα διαβάζει... τα υπόλοιπα είναι φτώχεια... οπως λες, θέλεις να μασήσω την ίδια καραμέλα πάλι? Δεν γίνεται γιατί έλιωσε, πάμε για άλλα! :roflmao:

Reaction score
3.967

Άντε βρέ, λίγο πάθος χρειάζεται ακόμη..:biggrin:

Πάντως Κωστή άποψη και εμπειρία χωρίς τεκμηρίωση, δεν στέκουν με τίποτις άμα λάχει ναμ.

Θάθελα να διαβάσω ποιό ζουμερά πραγματάκια δωνάς που προσπαθείτε να συζητησετε.

Που Χού πόσο επηρεάζει το αποτέλεσμα η διαφοροποίηση της ταχύτητας περιστροφής σε σχέση με με την απορρόφηση κραδασμών σε ένα dd πικάπι και γιατί.

Αν σε κάποιο καλό βραχίωνα παίζω με εξαιρετική mm, πόσο διαφοροποιείται ο παράγων κραδασμοί σε σχέση με μια mc?

Αυτο το μασιβ αποτέτοιο τι είναι? στα ελληνικά παρακαλώ για να μην υπάρχουν παρεξηγησοαπαυτές.

Άντε να μαθαίνουμε κ τίποτις!!

Reaction score
8.905

Το απαξιωτικό ύφος από οποιαδήποτε πλευρά, είναι για τον π@υστο. Βαριέμαι να δω ποιος το ξεκίνησε, αλλά αυτός που το συνεχίζει είναι το ίδιο υπεύθυνος.
Συγνώμη Γιάννη, σταματάω εδώ!

ΥΓ. Κάτι τελευταίο... σχετικά με την 0.1 μοίρα που έχανε...μαλλον το δευτερολεπτο...:biggrin:

Reaction score
3.967

Υσί πουλί ορμόνοι βγάηζ, τι έπαθις στου νησί?

Reaction score
666

Ας γράψω κι εγώ την άποψή μου παίρνοντας αφορμή από αυτό το νήμα.

Η αλήθεια είναι ότι τα πικαπ οι βραχίονες και οι κεφαλές ουσιαστικά από τη δεκαετία του '80 είχαν φτάσει στο απόγειό τους.

Σήμερα χρησιμοποιούνται ίσως καλύτερα και διαφορετικά υλικά χωρίς όμως να έχουμε και θεαματικές βελτιώσεις στην συνολική ηχητική απόδοση, όπως ίσως θα περίμενε κανείς.
Αυτό οφείλεται και στην ίδια την τεχνολογία αναπαραγωγής που σε πολλά πράγματα είναι στο περίπου κι όχι στο απόλυτα ακριβές (π.χ. διαφορά στην έξοδο μεταξύ των καναλιών (left-right) ακόμη και σε ακριβές MC κεφαλές) πράγμα που δυσκολεύει και στο σωστό στήσιμο (αζιμούθιο) αλλά συνάμα υποβαθμίζεται η ποιότητα αναπαραγωγής, αλλά και στο μέσον (το βινύλιο) που έχει κι αυτό τους περιορισμούς του ως μέσο αποθήκευσης μουσικής πληροφορίας.

Γενικά για να δουλέψει σωστά ένα αναλογικό σύστημα ανάγνωσης βινυλιων πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή, άρα όχι το απόλυτο.

Παρατηρώ όμως να συμβαίνουν στρεβλώσεις και παράλογα κατά τη γνώμη μου πράγματα στην αγορά δίσκων και πικαπ γενικότερα. Σέβομαι τα γούστα, τις προτιμήσεις και τις απόψεις του καθενός.
Παρόλα αυτά έχω ενστάσεις σχετικά με αυτούς που αγοράζουν ένα πικάπ ως παιχνίδι ή gadget και με αυτούς που αγοράζουν digitally remastered βινύλια ή βινύλια φτιαγμένα από ψηφιακά masters και τα πληρώνουν ακριβά και πολλές φορές ακούγονται χειρότερα κι από το αντίστοιχο CD μόνο και μόνο για να τα βλέπουν να γυρίζουν πάνω στο πλατό. Εδώ βρίσκει εφαρμογή η χιλιοειπωμένη έκφραση "ακούει με τα μάτια".

Σκεφτόμενος όλα αυτά δεν ξέρω κατά πόσον έχει νόημα να φιλονικούμε για DD vs BD πλατό, βραχίονες unipivot vs bearing design, κεφαλές MM vs MC κλπ. και να προσπαθούμε να πείσουμε το συνομιλητή μας για την ανωτερότητα της δικής μας προτίμησης.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik