Εδώ ταιριάζει το... 'Οπως θα παίρνω τις στροφές...

Reaction score
8.905
Απάντηση: Εδώ ταιριάζει το... 'Οπως θα παίρνω τις στροφές...

Μην παίζουμε με τις λέξεις σε παρακαλώ... και δεν παίρνω τίποτα πίσω... Η παραπληροφόρηση έχει να κάνει που μιλάς πάντα για ένα άτομο, είναι απόψεις εκατοντάδων ανθρώπων. Την στιγμή που κάνουμε ακροάσεις μεταξύ μας και ο καθένας λέει το κοντό και το μακρύ του (μέσα και εγώ σε αυτό) τότε δέχομαι από κάποια σοβαρά άτομα την γνώμη τους (πχ.audiogon) Μπες εκεί μέσα και πες τις απόψεις σου.... Τίποτε άλλο!

Reaction score
8.905

Εγώ εάν προτείνω κάτι, κεφαλή η πλατό κλπ... είναι να προστατεύσω κάποιον από διάφορες παγίδες... και αλόγιστο ξόδεμα χρημάτων!
Παγιδες? οπως ?
Το είπα και σε προηγούμενα ποστ... όπως μια κεφαλή που την βγάζει η AT και κάνει 50 ευρώ και κάποιος άλλος την (ίδια) πουλάει με άλλη φίρμα... 10 φορές επάνω!

- Την καληνύχτα μου και σε εσένα και δεν εμπεριέχει καμιά ειρωνεία... γιατί είπαμε, κακίες δεν κρατάμε! :sneaky:

Reaction score
666

Το είπα και σε προηγούμενα ποστ... όπως μια κεφαλή που την βγάζει η AT και κάνει 50 ευρώ και κάποιος άλλος την (ίδια) πουλάει με άλλη φίρμα... 10 φορές επάνω!
Έτη φωτός μακριά από την εν λόγω εταιρεία που την έχει δει Apple του βινυλίου.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.025

Ποια; Η καθαροτέτοια;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Το πιό περιεκτικό ποστ το έγραψε ο Ζιζίκ .:rolleyes:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ποια; Η καθαροτέτοια;
Ναι αυτή ,η επίσημη αγαπημένη του Ζιζίκου που είναι σιχασιάρης :tongue:

Reaction score
1.685

Ναι κ' όχι μόνο την AΤ 95Ε αλλά και την Denon 103 είχε τροποποιήσει.
Σωστη λεξη, για την ακριβεια η σωστοτερη ειναι βελτιωσει ...

Reaction score
8.905

Μιας και πιάσαμε "κουτσομπολίστικη" κουβέντα... για κοιτάξτε και μια άλλη “βελτίωση” εδώ!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Εδώ ταιριάζει το... 'Οπως θα παίρνω τις στροφές...

Για πιες απόψεις ενός ατόμου μιλας... γράφτηκαν εκατοντάδες απόψεις από διάφορα άτομα, το Audiogon δεν είναι μια τυχαία κοινότητα... σταμάτα την παραπληροφόρηση... διάβασε το δεν είναι ντροπή... και γράψε την άποψη σου εκεί μέσα εάν θέλεις... :cautious:

Α και κάτι ακόμα, υπάρχει σχετικό και για κεφαλές και εχει τιτλο Who needs a MM cartridge type when we have MC? (audiogon και αυτο), άντε πάλι σου έδωσα θέμα να ασχοληθείς... :biggrin:

ΥΓ. Εγώ εάν προτείνω κάτι, κεφαλή η πλατό κλπ... είναι να προστατεύσω κάποιον από διάφορες παγίδες... και αλόγιστο ξόδεμα χρημάτων!
ωχ ωχ ωωωχχχχ
διαβασατε τις τελευταιες σελιδες?
ο τυπος στο νημα επειτα απο 5 χρονια δοκιμων τελικα καταλαβα οτι οι lomc ειναι καλυτερες και μαλιστα οτι ο λογος ειναι η χαμηλοτερη παραμορφωση?
βασιληηηη
η μεγαλυτερη κωλοτουμπα της πενταετιας?
του γραφουν ποιηματακια ειδα...
για λεγε...

D

deleted user 10898

Guest
α επισης...
το Augiogon ειναι ΑΘΛΙΑ κοινοτητα...
ρωτηστε και τον Κογια που το ειχε καταλαβει εξαποανεκαθεν...

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Εδώ ταιριάζει το... 'Οπως θα παίρνω τις στροφές...

ωχ ωχ ωωωχχχχ διαβασατε τις τελευταιες σελιδες? ο τυπος στο νημα επειτα απο 5 χρονια δοκιμων τελικα καταλαβα οτι οι lomc ειναι καλυτερες και μαλιστα οτι ο λογος ειναι η χαμηλοτερη παραμορφωση?
βασιληηηη η μεγαλυτερη κωλοτουμπα της πενταετιας? του γραφουν ποιηματακια ειδα... για λεγε...
Βετούλη δεν υπάρχει καμιά κωλοτούμπα... εδώ να δεις κωλοτούμπες που γίνονται από όλους μας...:whistling: και μάλλον δεν έχεις διαβάσει το όλο στόρι φαίνεται! Ένα τέτοιο θέμα που ενοχλεί “διάφορους” όχι μόνο ποιηματάκια θα βάζουν κάποιοι... αλλά ότι άλλο σκεφτεί ο νους σου!

Όσον αφορά τις LOMC (φαντάζομαι ότι το έχεις διαβάσει) κάνει συγκρίσεις με αντίστοιχες σημερινές, και με συγκεκριμένους βραχίονες... και κλείνει με την πρόταση

But I don't diminish the MM/MI alternative in any way

Αυτός ο χώρος (των αναλογικών) το έχω πει εκατοντάδες φορές... για να τους αλλάξεις τον τρόπο σκέψης (των αναλογικών)... είναι σαν να μιλάς σε ντουβάρι! :confused:

α επισης... το Augiogon ειναι ΑΘΛΙΑ κοινοτητα... ρωτηστε και τον Κογια που το ειχε καταλαβει εξαποανεκαθεν...
Δεν χρειάζεται κανέναν να ρωτήσω το τι σημαίνει το audiogon και το κάθε άλλο τύπου audiogon...

Εδώ κάποιοι έχουμε κάνει διάφορα τεστ (κατά καιρούς) και έχουμε βγάλει τα διάφορα συμπεράσματά μας, και με παρόντα διάφορα μέλη, περιοριζόμαστε όμως σε συγκεκριμένες κεφαλές και σε χρηματική αξία, γιατί απλά δεν έχουμε τα λεφτά του Ραούλ / Χάλκρο και άλλων διαφόρων, και να θυμάσαι ότι εγώ δεν έχω να χάσω τίποτα... άλλοι φοβούνται τις συγκρίσεις!

D

deleted user 10898

Guest
μαζι σου βασιλη,
αλλα κωλοτουμπα ΜΕΓΑΛΗ εκανε... να τα λεμε οπως ειναι....
στα αλλα συμφωνω...
και η παραμορφωση ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ...
διαφωνεις?

Reaction score
8.905

Ξαναδιάβασε αυτό που σου έγραψα, δεν έχει κάνει κωλοτούμπα, απλά είναι χωμένος σε ένα παιχνίδι εύρεσης (ονείρου) της “απόλυτης αναπαραγωγής” αυτό είναι παράλογο εάν με ρωτήσεις, έχει πολλά λεφτά και χόμπι θα σου πει ότι κάνει αυτός, λογικό λοιπον είναι μέσα από τα άπειρα πικάπ και βραχίονες που έχει να αναθεωρεί και να προσθέτει στην αγαπημένη του λίστα (στις τοπ) και άλλες κεφαλές... είναι απλά τα πράγματα! Κάποτε είχε πει ότι η καλύτερη κεφαλή που έχει ακούσει ήταν η Technics EPC-P100 MK4... από τότε έχει προσθέσει και άλλες στην λίστα του... και ίσως ακόμα περισσότερες αύριο!

Reaction score
8.905

Εσύ άκουσες σε κάποιο τεστ που έκανες με αυτές (τις κεφαλές) που αναφέρει σχετικά κάτι με παραμόρφωση... η στηρίζεσαι στα λόγια του... εντέλει βλέπω τον έχεις σε μεγάλη εκτίμηση και σε επηρεάζει...:roflmao:

Στο κάτω κάτω γιατί απευθύνεστε σε μένα και γιατί εγώ να απολογούμαι για τον εκάστοτε... εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε... θέστε του, το δικό σας ερώτημα στο audiogon! :biggrin:

Reaction score
8.905

Α και ξέχασα να σου πω, εμένα εάν με ρωτήσεις θα σου πω ότι το πικάπ μου το άκουσα να παίζει “σωστά” και συνειδητοποίησα τις δυνατότητες που είχε, όσον αφορά την ανάλυση – καθαρότητα – δυναμικά – κλπ. μόνο όταν αγόρασα τους νέους ψηφιακούς τελικούς ενισχυτές μου... δηλαδή με αυτά που έλεγα “εχθές” σήμερα έχω κάνει κωλοτούμπα... και πολλά ακόμα θα αναθεωρήσω στο “ταξίδι μου"... γιαυτό άλλωστε μας αρέσει αυτό το χόμπι! :thumbsup:

Reaction score
8.905

Και δεν με συγχύζεις γιατί σε αγαπάω...:tongue: θέλω να κλείσω με κάποιο ερώτημα... δηλαδή ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις LOMC κεφαλή? :rolleyes:

Reaction score
8.905

πρωτα phono....
ποση αντισταση να φορτωσω?
47kohm ή 100kohm?
Καταρχήν έμαθα ότι πήρες νέο πλατό... καλορίζικο, ποιο ειναι? και με τι βραχίονα / κεφαλή σκέφτεσαι να παίξεις?

D

deleted user 10898

Guest
σε jelco 12αρη θα μπει η κεφαλη.
εστω mm, συμφωνεις να εχει το phono 100kohm εισοδο?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik