Defkalion
Administrator
- Reaction score
- 915
Φωτογραφίες είτε ρίχνεις μέσα στο κείμενό σου από URL, είτε ανεβάζεις από τον υπολογιστή σου. Ανέβασμα από url δεν υπάρχει.
Τι λέτε ρε παιδιά;Δεν χρειάζεται να πατάς αυτό Μιχάλη.
Πάτα πάνω στο τίτλο και θα σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα.
Δάκη οκ. αυτό είναι, στην προηγούμενη πλατφόρμα χρησιμοποιούσα το πρώτο κουμπί γι΄αυτή τη δουλειά ενώ υπήρχε και κουμπί bbcode editor...Όπως τα λέει ο αβουγουδού είναι, τόχουμε ξαναγράψει.
@gkontoletas κάτι δεν έχω καταλάβει από αυτό που ρωτάς. Σαφώς και αν πας στον bbcode editor οι φωτογραφίες φαίνονται με τα λινκ τους, και όχι μέσα στο κείμενο αυτούσιες. Μήπως εννοείς κάτι άλλο;
καλησπέρα,Άμα δε μου πεις συγκεκριμένα ποια ειναι αυτά τα προβλήματα, πώς να βοηθήσω;
Εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με chrome.
Ναι,αλλα αυτο το ασπρο,σαν εφημεριδα κατω απο προβολεα ειναι....χαχαχαΣχετικά με το χρώμα, γιατί περίμενα ότι θα υπάρξουν ερωτήσεις.
Στο "παλιό" σάιτ, το μαύρο design χρησιμοποιούσαν συνολικά 11 (ΕΝΤΕΚΑ) χρήστες όλοι κι'όλοι...
Σούμα.
Από τις 11:00 περίπου χθες (24/9) μέχρι και τώρα, 25/9 - 16:09, έχουμε σύνολο νέων σχολίων 187, αγγελίες 77 σχόλια, υπόλοιπη θεματολογία 110 σχόλια. Και σε ποσοστά, 41,18% οι αγγελίες και 58.82% τα υπόλοιπα. Πολύ μεγάλο το ποσοστό των σχολίων - μηνυμάτων στις αγγελίες και πολύ κουραστικό να παρακάμπτεται, για όποιον δεν ενδιαφέρεται.
Πρόταση.
Αν βέβαια το επιτρέπει η πλατφόρμα και ενδιαφέρει και άλλους, να προστεθεί στις προσωπικές ρυθμίσεις επιλογή για συγκεκριμένες θεματικές ενότητες, ώστε να μην προσμετρώνται - και παρουσιάζονται - τα νέα σχόλια σε αυτές σε κάθε νέα είσοδο του μέλους.
![]()
Nai αλλα μπορουσαμε να το αλλαξουμεΑνέκαθεν ήταν έτσι.
Αν το επιτρέπει η πλατφόρμα , ίσως.Nai αλλα μπορουσαμε να το αλλαξουμε
Οχι απλα ρωτω αν σε καποιο σταδιο θα ειναι δυνατον,επειδη σε παρομοιο ερωτημα ειπωθηκε οτι δεν ειναι δυνατον "προς το παρον"Αν το επιτρέπει η πλατφόρμα , ίσως.
Ξέρεις άλλον τρόπο?