AVsite 2013

Status
Not open for further replies.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Φωτογραφίες είτε ρίχνεις μέσα στο κείμενό σου από URL, είτε ανεβάζεις από τον υπολογιστή σου. Ανέβασμα από url δεν υπάρχει.

Reaction score
1.815
Δάκηηηηηηηη τη δεξιά στήληηηηηηη!
Σε ταμπλέτα ή σε netbook καλύπτει σχεδόν τη μισή οθόνη!!!
Έχω βγάλει τα μάτια μου....>:(

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695
Δεν χρειάζεται να πατάς αυτό Μιχάλη.

Πάτα πάνω στο τίτλο και θα σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα.
Τι λέτε ρε παιδιά;
Τέτοια τεχνολογία έχουμε;
Προφανώς δεν το διάβασα.
Ο.Κ.

Reaction score
1.614
ο.κ.με τα Ελληνικα. Τωρα, οταν παταω "νεα ποστς" βγαζει μεχρι 10 σελιδες αντι 20 που ηταν πριν. Δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο πανω.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Όπως τα λέει ο αβουγουδού είναι, τόχουμε ξαναγράψει.

@gkontoletas κάτι δεν έχω καταλάβει από αυτό που ρωτάς. Σαφώς και αν πας στον bbcode editor οι φωτογραφίες φαίνονται με τα λινκ τους, και όχι μέσα στο κείμενο αυτούσιες. Μήπως εννοείς κάτι άλλο;
Δάκη οκ. αυτό είναι, στην προηγούμενη πλατφόρμα χρησιμοποιούσα το πρώτο κουμπί γι΄αυτή τη δουλειά ενώ υπήρχε και κουμπί bbcode editor...

Reaction score
100
καλημέρα,

δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε κάποιο προϋγούμενο post, αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα όταν προσπαθώ να διαβάσω το site με χρήση του Chrome.

ευχαριστώ

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Άμα δε μου πεις συγκεκριμένα ποια ειναι αυτά τα προβλήματα, πώς να βοηθήσω;

Εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με chrome.

Reaction score
100
Άμα δε μου πεις συγκεκριμένα ποια ειναι αυτά τα προβλήματα, πώς να βοηθήσω;

Εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με chrome.
καλησπέρα,

στην πρώτη κιόλας σελίδα, η φωτο για την έκθεση ""πέφτει" επάνω στο μενού επιλογών
AVsite-problems-Chrome.JPG

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Σε τι ανάλυση είναι αυτό; φαίνεται απελπιστικά μικρή. Οτιδήποτε κάτω από 1024x768 δεν παίζει.

Reaction score
1.844
Το πρωί κατά τις 11 παρά βγαίνοντας από το φόρουμ πατώ το κουμπί «Σημειώστε όλα ως διαβασμένα». Το μεσημέρι λίγο πριν τις 15:30 μπαίνοντας βλέπω νέα μηνύματα σε 32 θέματα. Σημειώνοντας σαν διαβασμένα όλα στις Μικρές αγγελίες μένουν νέα μηνύματα σε 12 θέματα! Το βράδυ κατά τις 21:00 που μπαίνω βλέπω νέα μηνύματα σε 42 θέματα. Σημειώνοντας σαν διαβασμένα όλα στις Μικρές αγγελίες μένουν νέα μηνύματα σε 28 θέματα, δηλαδή το 33% ήταν αγγελίες. :headbang: Θα προσπαθήσω να θυμηθώ να μετρήσω και τις επόμενες φορές εισόδου.

Αν συνεχιστούν παρόμοια ποσοστά θα φέρω πρόταση. :beta:

Reaction score
1.844
Σούμα.

Από τις 11:00 περίπου χθες (24/9) μέχρι και τώρα, 25/9 - 16:09, έχουμε σύνολο νέων σχολίων 187, αγγελίες 77 σχόλια, υπόλοιπη θεματολογία 110 σχόλια. Και σε ποσοστά, 41,18% οι αγγελίες και 58.82% τα υπόλοιπα. Πολύ μεγάλο το ποσοστό των σχολίων - μηνυμάτων στις αγγελίες και πολύ κουραστικό να παρακάμπτεται, για όποιον δεν ενδιαφέρεται.

Πρόταση.

Αν βέβαια το επιτρέπει η πλατφόρμα και ενδιαφέρει και άλλους, να προστεθεί στις προσωπικές ρυθμίσεις επιλογή για συγκεκριμένες θεματικές ενότητες, ώστε να μην προσμετρώνται - και παρουσιάζονται - τα νέα σχόλια σε αυτές σε κάθε νέα είσοδο του μέλους.

:)

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Σχετικά με το χρώμα, γιατί περίμενα ότι θα υπάρξουν ερωτήσεις.

Στο "παλιό" σάιτ, το μαύρο design χρησιμοποιούσαν συνολικά 11 (ΕΝΤΕΚΑ) χρήστες όλοι κι'όλοι...
Ναι,αλλα αυτο το ασπρο,σαν εφημεριδα κατω απο προβολεα ειναι....χαχαχα
Ποτε θα μπορουμε οι 11 να παμε στο μαυρο???

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Σούμα.

Από τις 11:00 περίπου χθες (24/9) μέχρι και τώρα, 25/9 - 16:09, έχουμε σύνολο νέων σχολίων 187, αγγελίες 77 σχόλια, υπόλοιπη θεματολογία 110 σχόλια. Και σε ποσοστά, 41,18% οι αγγελίες και 58.82% τα υπόλοιπα. Πολύ μεγάλο το ποσοστό των σχολίων - μηνυμάτων στις αγγελίες και πολύ κουραστικό να παρακάμπτεται, για όποιον δεν ενδιαφέρεται.

Πρόταση.

Αν βέβαια το επιτρέπει η πλατφόρμα και ενδιαφέρει και άλλους, να προστεθεί στις προσωπικές ρυθμίσεις επιλογή για συγκεκριμένες θεματικές ενότητες, ώστε να μην προσμετρώνται - και παρουσιάζονται - τα νέα σχόλια σε αυτές σε κάθε νέα είσοδο του μέλους.

:)

Ανέκαθεν ήταν έτσι.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Αν το επιτρέπει η πλατφόρμα , ίσως.
Ξέρεις άλλον τρόπο?
Οχι απλα ρωτω αν σε καποιο σταδιο θα ειναι δυνατον,επειδη σε παρομοιο ερωτημα ειπωθηκε οτι δεν ειναι δυνατον "προς το παρον"

Reaction score
30.455
Να μη ξεχνάμε όταν γκρινιάζουμε για τη δεξιά στήλη ,πως αυτή φιλοξενεί και διαφημίσεις.Και οι διαφημιζόμενοι πληρώνουν για να φαίνεται η καταχώρησή τους...μην τα θέμε και όλα δικά μας...

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo