Αμορτισέρ σε Hyundai sonata 2000cc μοντέλο 2004

Reaction score
957
Πρώτο μέλημα η άνεση και η καλλίτερη απόσβεση με όσο το δυνατόν καλλίτερα κρατήματα.

Περιμένω να μάθω αν βγαίνουν τα koni fsd (αυτορυθμιζόμενα) για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και θέλω γνώμες και αντιπροτάσεις γιατί περνάνε το χιλιάρικο για πλάκα.

Τα koni sport με εξωτερική ρύθμιση υπάρχουν στο εμπόριο με κόστος περίπου 550€ αλλά φοβάμαι οτι θα είμαι συνέχεια στη ρύθμιση (σαν το equalizer ένα πράμα).

Οι τιμές είναι απο γνωστό με μια πρώτη ματιά και περιμένω τιμές και link και απο εσάς.

Να πω επίσης οτι το αυτοκίνητο είναι αρκετά βαρύ και ξεπερνάει τα 1700 κιλά.

Για πάμε καλά μου παιδιά!!!!!

Reaction score
28.171
ΕΓΩ ΘΑΛΕΓΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ "ΛΙΓΟ ΣΦΙΧΤΗ" ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΡΑΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ (ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ) ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΕΡΙΟΥ/ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΓΙΑΜΠΑ.

http://www.mister-auto.gr/el/piso-am-rtis-r/hyundai-sonata-vi-yf-2-0-16v-131bhp_v16367_g900002.html

Reaction score
28.171
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΠΡΑ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΠΑΝΥΣΚΛΗΡΑ ΠΟΥ ΤΡΥΠΑΝΕ ΘΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΖΕΣΤΟ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΤΟΚΙΚΟ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.
ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩ ΤΖΑΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Reaction score
28.171
ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ 1 ΕΩΣ 10 (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ) ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΚΑΤΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 5.
ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΕΡΙΟΥ/ΛΑΔΙΟΥ ΠΑΝΤΑ.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.480
Είχα σε αυτοκίνητο κίτρινα Koni ρυθμιζόμενα, ήταν πολύ καλά και ανθεκτικά.

Reaction score
84
Bilstein κίτρινα! Τοποθετήθηκαν στο Honda civic 99 που φόραγε κάτι ασαφείς KYB (Kayaba) και η οδικη συμπεριφορα μεταμορφωθηκε. Ανετα, καθολου κουραστικα και με αμεση απορροφηση. Και έχουν βγει πολύ αξιόπιστα. .

Reaction score
957
Το παλιό μου sonata είχε koni κόκκινα απο τη μαμά και είχε καταπληκτική οδική συμπεριφορά. Δυστυχώς η koni δεν βγάζει τα fsd για το αυτοκίνητο μου οπότε μπλεξαμε. Τα πορτοκαλί koni τι λένε?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.545
Βilstein κιτρινα! (τα εχω ηδη , μετα απο αρκετες αλαγες διαφορων, και ΚΟνι και ειναι εμφανως καλυτερα για μενα , σε ολους τους τομεις.)
Η χρυση τομη ανεσης-κρατηματος

Παλι αυτα θα ξαναβαλω, σιγουρα!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.545
νομιζω περιπου 550-650 μαζι με τοποθετηση, αμορτισερ μονο , χωρις ελατηρια

Reaction score
957
Παιδιά δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε αυτά για το αυτοκίνητο μου. Έχει κανείς κανένα γνωστό με ανταλλακτικά να ρωτήσει?

Reaction score
957
Μέχρι στιγμής μόνο koni πορτοκαλί παραγγελία απο Ολλανδία με 350€ και koni κίτρινα στο πεντακοσάρικο. Αν δεν βρω κάτι άλλο θα πάω μάλλον στα πορτοκαλί που είναι και μαλακά.

Reaction score
28.171
Επίσης μου είπαν ότι τα πορτοκαλί koni είναι μαλακά μεν αλλά πολύ καλλίτερα από τα εργοστασιακά. Γνώμες?
ΕΓΩ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.

Reaction score
295
Επίσης μου είπαν ότι τα πορτοκαλί koni είναι μαλακά μεν αλλά πολύ καλλίτερα από τα εργοστασιακά. Γνώμες?
Τα πορτοκαλί Κοni τα είχα στο ASTRA GT το 1995.
Ειχαν 3 σκάλες ρύθμισης.Ο μάστορας τα έβαλε στην πρώτη (μαλακό),σε 2 βδομάδες πηγα πισω και το βάλαμε στην μεσαία σκάλα.(μου έπεσε μαλακό).
Δεν το ξαναπείραξα μεχρι που το πούλησα (70000χλμ μετά).
Υπέροχο αμορτισέρ.Σφιχτό-οχι σκληρό και συνάμα γλυκό και προοδευτικό.

Reaction score
28.171
ΥΠ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΝΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ -ΤΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑ 100%!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.203
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon