- Reaction score
- 78.825
Θα πρέπει να την κουβαλάς μαζί γιατί απ' ό,τι φαίνεται θα θέλει φόρτιση 2 φορές τη μέρα.Έχουμε ήδη την ασύρματη φορτίστρα απο το Nexus 4 της κυράς.![]()
LinkNorth America (D820) model:
Rest of World (D821) model:
- GSM: 850/900/1800/1900 MHz
- CDMA: Band Class: 0/1/10
- WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8/19
- LTE: Bands: 1/2/4/5/17/19/25/26/41
- GSM: 850/900/1800/1900 MHz
- WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8
- LTE: Bands: 1/3/5/7/8/20
Χειρότερο μαύρο.The Nexus 5 manages a respectable very dark gray, but it can't touch that vacuum-of-space blackness that the AMOLEDs have.
Το ταχύτερο Android.it is, indeed, the fastest Android phone we've ever used.
Τίποτα σπουδαίο απο αίσθηση ποιότητας.It's missing that wow factor.
Μιά χαρά η μπαταρία, κρατάει άνετα μια μέρα με σκληρή χρήση. Ακούς Άλεξ;While it's only been a few days, we're happy to report that battery life has been solid thus far.
Μικρή διαφορά στις επιδόσεις το 4.4 KitKat.KitKat (4.4) doesn't really seem like much more of a jump than 4.2 was to 4.3
Χάλια το ηχειάκι...While the clarity isn't awful, the speaker is way, way too quiet.
Λίγο με νοιάζει. Δεν θα δω ταινίες σε smartphone.Χειρότερο μαύρο.
Ας είναι όσο γρήγορο θέλει. Το Android τα γκρεμίζει όλα...Το ταχύτερο Android.
Ήδη με έχασε.Τίποτα σπουδαίο απο αίσθηση ποιότητας.
Αν δεν ακούσω γνώμη κάποιου που έχει ανοιχτά συνεχώς LTE, Location Services, Google+ κλπ, δεν πιστεύω κανένα review.Μιά χαρά η μπαταρία, κρατάει άνετα μια μέρα με σκληρή χρήση. Ακούς Άλεξ;
Αδιάφορο.Μικρή διαφορά στις επιδόσεις το 4.4 KitKat.
Ευγενική περιγραφή της μετριότητας.Πολύ καλύτερη κάμερα απο τα προηγούμενα, αλλά όχι εξαιρετική, καλό stabilization.
Μεγάλο μείον.Χάλια το ηχειάκι...
Είναι βέβαιο πως αυτοί κάνουν πολύ βαρύτερη χρήση απο 'μας.Αν δεν ακούσω γνώμη κάποιου που έχει ανοιχτά συνεχώς LTE, Location Services, Google+ κλπ, δεν πιστεύω κανένα review.
Και δεν εννοώ να είναι 6 το απόγευμα και να έχει 20% υπόλοιπο.
Το δικό μου βγάζει τη μέρα μόνο αν δεν ασχοληθώ σοβαρά μαζί του. Η τυπική μου μέρα όμως δεν το ευνοεί:Θυμάσαι τι έλεγαν για το S4; Μου βγάζει 36 ώρες άνετα για το 20% με όλα πάντα αναμμένα.